Napajanje ne podrzava PE [Power Excursions (Power Spike-ove)] iznad 1000W. samo do 1000W. Ako mislis na Seasonic (A i generalno sva napajanje do sad proizvedena osim mozda par ne mogu to da odrade. A tek 160% eksurzije, jos teze.Meni nije baš najjasnije šta znači rečenica evo ti novi kabl ali to radi do 1000 W
To je malo konfuzno, posto 450W napajanja i ispod su izuzeta od 200% PE, pa mozda FSP reklamira da iako je Intel tu napravio izuzece, njihova 450W i ispod svejedno podrzavaju 200% pa da se pohvale time.Taj isti FSP kaže ATX 3.0 Pcie5.0 a kaže i "For 450W PSU, up to 200% of the PSU's rated power". Opet nije ni 1000 ni 600 već 450....a to kaže za FSP od 1200 W
dobra im je matematika nego je konfuzno do bola napisano.Nešto im nije dobra matematika ako kažu For 450W PSU, up to 200% of the PSU's rated power a u tabeli se vidi da je to 150%....
A to, mislim, da, da recenice na FSP sajtu su isto konfuzne do bola. Ja razumem sta hoce da kazu, ali samo zato sto znam sta ce reci bez citanja. da ne znam unapred, ne bi razumeo xD (bez gledanja u tabelu i dubokog razmisljanja)ali rečenica For 450W PSU, up to 200% of the PSU's rated power devinitivno nije dobra, mogla bi da bude For 450W PSU, up to 150% of the PSU's rated power
FSP ATX3.0 prva nedelja novembra u SrbijiTT GF3 1350W je 320e u UK, preorder. Svakako sam ga uzeo u razmatranje.
Ni Corsair nije u stanju, jonnyguru uvek kuka kako im je katastrofa sve vezano oko sajt-a i generalno prezentacije proizvoda na njemu.Ne uzimam u razmatranje brend koji nije u stanju da napravi normalnu web prezentaciju.
FSP ATX3.0 prva nedelja novembra u Srbiji
U USA se pojavio TT GF3...na reditu ljudi kažu da je ok...1600W je 300 USD.
Prvo da vidimo review xD To bi trebalo da je ista platforma kao Silvestone decathlon 1650w (pa moze da se desi da bude glasno). Pogotovo sto je Thermaltake odradio dizajnerske odluke koje podizu buku.TT GF3 1350W je 320e u UK, preorder. Svakako sam ga uzeo u razmatranje.
Ne kazem...koliko sam skontao dva od 10000 je kaooo izgorelo....tako da kome da verujem? Ja mislim da je to sve u redu...samo se dize prasina da bi se proizvelo novih kablova, napajanja itd...Mislim da dati 2500 dolara/evra za nešto što ima dobru šansu da se zapali i još nešto pride uopšte nije glupost.
Čisto pravde radi: Nije Sea Sonic već Seasonic.Kompanija Sea Sonic Electronics je najavila novu seriju VERTEX napajanja koja ispunjavaju ATX 3.0 i PCIe 5.0 standarde. Sea Sonic je takođe najavila da će problem, koji se pojavio kod novih NVIDIA RTX 4090 grafičkih kartica, sa kvalitetom napajanja i integritetom kabla sa 12VHPWR konektorima, biti rešen.
21-instanca problema od danas od ~13:00h (od lika sto radi za distributera/distributere).Ne kazem...koliko sam skontao dva od 10000 je kaooo izgorelo....tako da kome da verujem? Ja mislim da je to sve u redu...samo se dize prasina da bi se proizvelo novih kablova, napajanja itd...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari