zeljkokg76
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.08.2016
- Poena
- 80
Znas li sta da biram da bi mi radio SBB Smart android stb? Koju marku stb-a u mi remote?@sasa79 Код мене ради, LG tv, VOX АС, и мини ДЗ од СББ-а... Провери камером од другог телефона да ли ти ради IR, да ли баца сноп.
U suštini može, zavisi samo šta radiš, meni izgura od 7 - 20h. Tada ako vidim da ću biti i dalje van kuće, dopunim ga malo i fercera do kasno u noć. Meni je svaki telefon tako, sitna su odstupanja.Kakva je baterija na 12 pro ? Može li izgurati dan ?
Sad je to Xiaomi (bez Mi) serija. Npr. Xiaomi 12, 12pro, 12x...Društvo, izvinjavam se što upadam ovako , nenajavljeno.
LM, imam Xiaomi Mi10T Pro.
Pošto se kineska bagra nešto izdelila na Mi i Xiaomi ogranke, može li mi neko reći koji je naslednik mog Xiaomi Mi10T pro modela?
Manimo se priča o sporom punjenju kod iPhone telefona i o refhresh rate od 140Hz kod mog telefona..kada sve saberem..Xiaomi šije iPhone u bar ta dva sagmenta..
Dakle..kako se sada zove fuck'n Mi serija kod Xiaoni-a ?
Skinuta, nije nov telefon polovan sam kupioZar nema već foliju?
Dobila mehurice…Kad pre. Meni još originalna iz marta. Nije da se ne vidi, more ju je unakazilo, pesak, ali baš me mrzi da lepim staklo, ali spremno je.
Javi se na viberDobila mehurice…![]()
Problem je bio u aplikaciji, bar u mom slucaju. Zamenio sa nekom drugom aplikacijom i radila.Da se nadovežem gore na daljinski, kod mene neće ni na Hisense tv ni na Fox-u.
Na oba tv je SBB kablovska, proverio preko kamere IR svetli lampica
Universal Remote Control zuto crne boje.Koju si instalirao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari