Šta je novo?

Raiffeisen bank

Kul, verovatno su ga uveli u međuvremenu, moja greška.

Neki od nas su morali da uzimaju kartice da bi dobili devizni. Ovo je super ako može da se dobije dodatni devizni.

Meni sve stane kada dodje do Video indetifikacije,vec par puta. Pise da je doslo do tehnicke greske,tako da sam im javio i cekam povratni poziv ili mejl.

Meni naplaćuju ovo
1666692929805.png
a "Paket proizvoda " je samo dinarski račun sa Dina karticom + Devizni.

@CountMike probaj da im pises da te prebace na iRacune jer imas ponudu drugih banaka za isto to sto ti sada nude i naplacuju besplatno a svakako to su sada omogucili besplatno svima tj.imaju iRacune za devize i rsd.

Ovo je super ako može da se dobije dodatni devizni.
Nažalost, izgleda da ne može. Moje shvatanje je i da ko ima devizni u evrima bez održavanja, ne može da otvori viševalutni iRačun.

@uji Proverio si sa njima? Ovaj devizni je bolji jer je viševalutni, ali koliko vidim nema kartica u paketu, pa bi morala mc od tekućeg da se koristi, ako sam dobro razumeo.

Eventualno bi bilo super kad bi onu internet karticu koju smo uzimali zbog deviznog hteli da povežu sa ovim novim.

Pa ovo je super.

Nažalost, izgleda da ne može. Moje shvatanje je i da ko ima devizni u evrima bez održavanja, ne može da otvori viševalutni iRačun.
Ja imam devize u Evrima i kanadskim dolarima.
@pm.me
Moram sa ovom bankom, jedini koji odmah stave na račun kanadske penzione čekove, ostale banke zadržavaju 10 do mesec dana. Što se bespčatnosti deviznih računa tiče, nije ni čudo kada deru na razmeni. Meni "kradu" oko 2.5 dinara na svaki dolar

Za Devizni iRačun možete da aplicirate ako ste punoletni građanin Republike Srbije (rezident) pod uslovom da nemate već otvoren devizni tekući račun u Raiffeisen banci.
Ovako stoji na sajtu i dodatno:
Ukoliko već imate debitne kartice Raiffeisen banke, možete podneti zahtev u najbližoj filijali kako biste povezali postojeće kartice za potrošnju po Deviznom iRačunu.

Ukoliko ste novi korisnik i nemate debitne kartice Raiffeisen banke, zahtev za izdavanje možete podneti u najbližoj filijali. Možete koristiti i besplatnu Dina debitnu karticu uz Devizni iRačun.
Moglo bi da se proveri ovo dodatno, ali čisto sumnjam da je moguće. Ako aplikativna forma dopusti dalju prijavu, onda nema smetnji.

Edit: „Nažalost, ne možemo vam ponuditi devizni iRačun"

Ja sam uspeo preko mobilnog da dovrsim otvaranje deviznog iRacuna.

• Like
Reagovanja: M J
Jel sad spojeno sve, vidis u aplikaciji i dinarski i devizni ?

Imam onaj prvi iRacun, pokusao preko weba, isto mi pise da mi nazalost ne mogu ponuditi u ovom trenutku. Na koji nacin da pokusam preko mobilnog?

Ma verovatno je kliknuo na link iz mejla, dovrsite otvaranje iRacuna. Kada tu kliknem meni pise da je doslo do greske...

Otvorih devizni iracun.

Medjutim dobio sam informaciju da bi se visa kartica povezala sa deviznim, mora da se ide u banku...

i.png

Imam iRacun tekuci ...sada otvorih iRacun devizni ... kroz 10 min se doda u ebank i mbank.
Ko ima Dina debitnu fizicku karticu sa njom moze da uplacuje i podize euro na bankomatu .. provericu ;-)
Za to ne treba da se ide u filijalu da se povezuje a kao sto rece kolega iznad za Visu mora. ;-)

Zar ne bi trebalo da može i bez fizičkih kartica da se uplaćuje i podiže novac sa iDeviznog na bankomatu, kao što može sa dinarskim iRačunom?

Imam iRacun tekuci ...sada otvorih iRacun devizni ... kroz 10 min se doda u ebank i mbank.
Ko ima Dina debitnu fizicku karticu sa njom moze da uplacuje i podize euro na bankomatu .. provericu ;-)
Za to ne treba da se ide u filijalu da se povezuje a kao sto rece kolega iznad za Visu mora. ;-)

Imam ja dinu i visu, medjutim i za dinu kad kliknem detalje povezani racuni, stoji samo dinarski...

Ovako pise….

Ukoliko već imate debitne kartice Raiffeisen banke, zahtev možete podneti u najbližoj filijali kako biste povezali postojeće kartice za potrošnju po Deviznom iRačunu.

Ako se placa Apple Pay-om sa karticom koja ima i dinarski i devizni račun, odakle skida?

Nazad
Vrh Dno