Izgleda da moze,ovo im je startovalo od petka.Sad sam ih zvao i pitao.Šta je onda ovo?
Pogledajte prilog 361029
Nažalost, izgleda da ne može. Moje shvatanje je i da ko ima devizni u evrima bez održavanja, ne može da otvori viševalutni iRačun.Ovo je super ako može da se dobije dodatni devizni.
Ja imam devize u Evrima i kanadskim dolarima.Nažalost, izgleda da ne može. Moje shvatanje je i da ko ima devizni u evrima bez održavanja, ne može da otvori viševalutni iRačun.
Ovako stoji na sajtu i dodatno:Za Devizni iRačun možete da aplicirate ako ste punoletni građanin Republike Srbije (rezident) pod uslovom da nemate već otvoren devizni tekući račun u Raiffeisen banci.
Moglo bi da se proveri ovo dodatno, ali čisto sumnjam da je moguće. Ako aplikativna forma dopusti dalju prijavu, onda nema smetnji.Ukoliko već imate debitne kartice Raiffeisen banke, možete podneti zahtev u najbližoj filijali kako biste povezali postojeće kartice za potrošnju po Deviznom iRačunu.
Ukoliko ste novi korisnik i nemate debitne kartice Raiffeisen banke, zahtev za izdavanje možete podneti u najbližoj filijali. Možete koristiti i besplatnu Dina debitnu karticu uz Devizni iRačun.
Da,prvi.Nisam uzimao nikakve internet kartice. Imam vec iRacun od februara,i sad ovaj devizni iRacun.@NorthGate ovo ti je prvi devizni kod njih? Nemaš onaj što je otvaran zajedno sa internet karticom?
Kako tačno preko mobilnog?Ja sam uspeo preko mobilnog da dovrsim otvaranje deviznog iRacuna.
Ma morao sam skinuti neku mobilnu app da bi zavrsio video indetifikaciju.Kako tačno preko mobilnog?
Klikni iz telefona pa cete verovatno dalje uputiti.Ma verovatno je kliknuo na link iz mejla, dovrsite otvaranje iRacuna. Kada tu kliknem meni pise da je doslo do greske...
Imam iRacun tekuci ...sada otvorih iRacun devizni ... kroz 10 min se doda u ebank i mbank.
Ko ima Dina debitnu fizicku karticu sa njom moze da uplacuje i podize euro na bankomatu .. provericu ;-)
Za to ne treba da se ide u filijalu da se povezuje a kao sto rece kolega iznad za Visu mora. ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari