Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je Umbre prva sezona top, posle vec mi bas dosta pada...

Ali Aranyelet kida bas 🙂

Topla reporuka od mene za Atlantu nakon odgledane prve dve sezone.
Kao sto je spomenuo ovde vec jedan clan - duze mi je stojala na listi za odstrel ali sam je zbog opisa radnje zaobilazio misleci da je rec o "jos jednoj klasicnoj drami" oko hip-hop industrije i socijalne/klasne borbe afro-amerikanaca...

Serija je pre svega odlicna uvrnuta komedija i satira upucena ka americkom drustvu koja pogadja u centar.
Mogu reci da Glover briljira kao pisac i scenarista, zasluzeno je pokupio nagrade, kao i ostatak glumaca koji su odlicno izabrani za uloge.. Epizode su mahom povezane radnjom uspona lokalnog repera kome je Glover menadzer, ali se uglavnom smenjuju sa suludim situacijima u koje upadaju pojedini clanovi ekipe, uz par epizoda koje prelaze u zanr blagog horora/trilera.
Humor "kada ubode" je zaista na 110% i bilo je nekoliko epizoda "za vristanje" od smeha.
Najveci plus licno mi je format 10-12ep. po sezoni sa trajanjem od 25-35min.

The Sinner završio sve 4 sezone ..nije loša i drži pažnju ,svaka sezona je posebna priča .Glavni fokus je na detektiva Harry Ambrosea. ocena jaka 7ica.
Počeo Succession i nešto guram na silu već 3 epizodu ,nikako da mi legne .Nastaviću još nekoliko epizoda da joj dam šansu .
Izdrzi odlicna je, pocetak je wtf ljudi ovde vide u ovoj gluposti. Ali moras likove da upoznas kao i njihov medjusobni odnos kako bi njihove odluke imale smisla. Gledaj posle zakucava za stolicu.

The office UK.

Tamo nekad sam resio da odgledam americku verziju, zbog popularnosti i komentara. Odusevila me. Pa reko red je da ispratim i ovu verziju. Vidi se da je isti koncept kao i da je Riki Dzervejs pisao Majklu tekst i pomagao.

Procurela na netu poslednja epizoda prve sezone House of the Dragon. Dobro... Solidno finale. Posle zavrsene prve sezone moja ocena 7/10. Nisam imao velika ocekivanja a ispalo je sasvim ok. Ali ocekujem da ce druga sezona biti mnogo bolja.

The rings of Power posle prve sezone 6/10. Mnogo sam ocekivao a dobio samo vizuelni ugodjaj.

Preporuka za pogledati.

Awake (2012)

Neobicna serija, samo 13 epizoda, tj, otkazana zbog male gledanosti. U startu zagolica mozak, ima par "meh" epizoda i kraj je, po meni, nikakav, ali svejedno mi je drzala paznju do kraja. 8.5/10. Preporuka.

@korisnik2007a
Ta serija je prošla ispod radara, a inače slažem se, odlična je.
Šteta što su prekinuli. 😡

Znači nema kraj već pripremu za drugu sezonu koja nikada nije ni snimljena? Preskačem.

Atlanta S03

Prve dve sezone su odlicne, treca ima mozda 4 epizode vredne gledanja ostatak je za zaborav.

Nadam se da je cetvrta sezona bolja jer je navodno i poslednja.

Odgledah sinoc prvu epizodu, interesantna premisa ali mi je (licno) glumica malo iritantna.
Izgleda da Amazon stancuje nesto bolje serije kada imaju poznatije ime u glavnoj roli, ali bih za utiske o ovoj sacekao da kraj prve sezone.

Nakon prvih sezona
RoP 8/10
HotD 7/10

Izbindžovao Breaking Bad, 9.5/10, fenomenalna serija, ima serija koje, čini mi se, su imale mnogo veći budžet pa nisu ni blizu BB ostvarenja.
Počeo sam Peaky B, za sad se vrlo visoko kotira kod mene, krajnja ocena kad završim sve sezone.

Wayward pines.

Najgora serija koja apsolutno najbolje drzi paznju. Odgledao sam prvu sezonu, da li se zavrsava u drugoj? Ne znam da li da pocinjem.

Kako pisašmo pre koju stranu, druga sezona je komplet suprotnost prvoj. I po kvalitetu, neizvesnosti, samoj priči... Po meni, kao što savetovah čoveka pre tebe (pre nedelju-dve), nemoj gledati drugu sezonu jer je gubljenje vremena.
Pogledaj neki tldw; čisto da vidiš šta se desilo i zaboravi da druga sezona postoji. 🙂

Toto, tako sam i mislio. Dobra je serija sve u svemu. Konacno nesto sto je uspelo da mi drzi paznju. Ne znam sta da pocinjem da gledam, ove lgbtq+ prikvele ne mogu. Vidim hvale ovu madjarsku Aranyélet.. Ima li nesto slicno Wayward Pines i Severance?

Barbarians 2 sezona odlična kao i prva ..cliffhanger i nastavak priče u sledećoj sezoni .

Nova sezona Babylon Berlin još veći smor i prazan hod od prethodne.
Ajd najbolje da pola sezone budu scene đuskanja u klubu.

Znači nema kraj već pripremu za drugu sezonu koja nikada nije ni snimljena? Preskačem.
Koliko sam ja razumeo serija je zavrsena... radnja serije malo podseca na film Mefisto sa Gaj Pirsom....
Barbarians 2 sezona odlična kao i prva ..cliffhanger i nastavak priče u sledećoj sezoni .
Sansa ce joj biti ukazana sa moje strane...
Mada me malo smara to sto nema domaceg titla za drugu sezonu... jerbo ne divanim germanski jezik...

Kad smo vec kod serija da li je iko gledao i kako mu se cini serija "Sheaky Pete"?

Poslednja izmena:
Meni je Sneaky Pete krenuo ok, dao sam šansu ali mi je dosadna…

HoD mi je posle odgledane cele sezone korektan… očekivao sam više ali su se sa poslednjim epizodama izvukli i malo popravili utisak da je ipak visokobudžetna sapunica…

Misterija. Ne zna ni IMDB. 😉

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno