Izdrzi odlicna je, pocetak je wtf ljudi ovde vide u ovoj gluposti. Ali moras likove da upoznas kao i njihov medjusobni odnos kako bi njihove odluke imale smisla. Gledaj posle zakucava za stolicu.The Sinner završio sve 4 sezone ..nije loša i drži pažnju ,svaka sezona je posebna priča .Glavni fokus je na detektiva Harry Ambrosea. ocena jaka 7ica.
Počeo Succession i nešto guram na silu već 3 epizodu ,nikako da mi legne .Nastaviću još nekoliko epizoda da joj dam šansu .
Slicno Wayward Pines-u:Toto, tako sam i mislio. Dobra je serija sve u svemu. Konacno nesto sto je uspelo da mi drzi paznju. Ne znam sta da pocinjem da gledam, ove lgbtq+ prikvele ne mogu. Vidim hvale ovu madjarsku Aranyélet.. Ima li nesto slicno Wayward Pines i Severance?
Још ако је и прекину као Вејвард Пајнс... 😁Slicno Wayward Pines-u:
![]()
Koliko sam ja razumeo serija je zavrsena... radnja serije malo podseca na film Mefisto sa Gaj Pirsom....Znači nema kraj već pripremu za drugu sezonu koja nikada nije ni snimljena? Preskačem.
Sansa ce joj biti ukazana sa moje strane...Barbarians 2 sezona odlična kao i prva ..cliffhanger i nastavak priče u sledećoj sezoni .
Ne znam šta je ovi Sirija42, naleteh slučajno pa ne zamerite što kačim ovde
Molim, šta ja? 😁Misterija. Ne zna ni IMDB. 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari