Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Fali nam jos jedan clan za familiju. Srpski nalog. Cena je 2300 za godinu dana ilil 1150 za 6 meseci. Ako neko zeli neka pusti pm.

Imam regularni YouTube Premium već godinama i mislim se da ubacim prijatelje na njega. Međutim za Family plan piše da se to odnosi na ukućane (members of the household) što je meni značilo da svi moraju da imaju istu IP adresu. Ali vidim da to možda baš i nije slučaj čitajući ovde neke komentare.
Znači mogu da ubacim koga hoću dokle god je iz Srbije?
To bi znacilo da niko nikad ne izadje iz kuce, ne nakaci se na wifi, kontam da nekad moraju promijeniti ip :)

Godinu dana koristim preko ARG i nikakvih problema nema. Samo naravno taj HOST nalog mi je nov i sluzi samo za to, a moj glavni nalog i nalozi prijatelja su ubaceni kao clanovi. Tako da i ako se nesto desi odlazi taj HOST nalog, clanovima ne moze biti nista. Inace gledamo svi sa razlicitih adresa, ja cak i sa 3 razlicita interneta na mom nalogu. Letos putovali svi, koristili iz cele Evrope bez problema.

Aj samo pojasnjenje od nekog ako moze vezano za ARG yt premium... Ne znam sto se cimate jer RS premium na mesecnom nivou je 750RSD-a a ARG mi izadje oko 550 (pricam o premiumu "individual) mislim da 250 RSD-a nije vredno cimanja, ili ja nesto radim lose???

Aj samo pojasnjenje od nekog ako moze vezano za ARG yt premium... Ne znam sto se cimate jer RS premium na mesecnom nivou je 750RSD-a a ARG mi izadje oko 550 (pricam o premiumu "individual) mislim da 250 RSD-a nije vredno cimanja, ili ja nesto radim lose???
1,22 eura mi ispada mjesecno za nas cetvoro kuci i to na sest uredjaja.

Kako 550 dinara? Individualni plan je 119 pezosa mesečno, to je 93 dinara.

Meni je izbacio 17500 nekih COP-a sto kad prebacim u dinare ispade oko 550-600 ne znam tacno... I ucinilo mi se da je mnogo zato sam i pitao i trazio pomoc

Izadje oko 120 dinara, nisam siguran koliko tačno, ali tako nešto.

Meni je izbacio 17500 nekih COP-a sto kad prebacim u dinare ispade oko 550-600 ne znam tacno... I ucinilo mi se da je mnogo zato sam i pitao i trazio pomoc
COP su Kolumbijski pezosi, nešto si pogrešno uradio. Oznaka za Argentinske pezose je ARS i kao što je već rečeno, izađe ispod 100rsd mesečno.

179 ARS (oko 150 dinara) je mesečno family nalog za 6 članova "porodice".
119 ARS je pojedinačni preko Argentine.

2.png

Poslednja izmena:
ja sam za menadzera familija bio napravio poseban nalog kako ne bi rizikovao glavni nalog. na kraju ga je Google banovao, taj nalog mi je nebitan ali su sada ostali clanovi zakljucani u toj grupi i ne mogu da izadju bez menadzera(koji je jelte banovan). da li ima neke solucije za ovo, sem kontaktiranja Google supporta koji je, blago receno, beskoristan?

Ja imam agretinski premijum na glavnom google nalogu već skoro godinu dana. Vidim da sve češće dolazi do banovanja naloga, bilo bi katastrofa da mi se to desi.. Sad ne znam šta raditi, da li da otvorim drugi nalog i dodam članove familije ili ostvaiti ovako....nemam pojma, malo ste me uplašili ovde s tim banovanjem.
Ako otvaram novi nalog, kako prebaciti članove? To su inače stvarno moji ukućani, deca, žena, smart TV... Da li ih izbaciti sa poslotjećeg i dodati u novi pre nego što uplatim premijum ili ima neki drugi lakši način?

Izgleda da banuju novo-napravljene naloge koji se koriste za family. Ja koristim glavni nalog preko Argentine za jedan premium, takođe godinu dana. Preko tog naloga regularno plaćam 100Gb Google drive. Ako me banuju, tačno da se roknem.

Pa i kod mene je slična situacija, ako me banuju, sjebao sam se... :D
Ne znam šta da radim, trebao sam u startu da otvorim drugi nalog..

Hm cudno je sto slabo gde,tipa na redditu i slicno ne nalazim info da toliko banuju.Ja sam napravio sa glavnim mailom pa sta mi bude.Cak su mi juce poslali podsetnik da ce mi naplatiti za par dana.

Meni još nisu banovali

Ja sam godinama koristio Google Drive Unlimited (preko univerziteta fora)...
Kada su provalili posle 10 godina, samo su poslali mejl da su stopirali uslugu i da mogu da se žalim na sledeće načine...
Uglavnom nalog nisu dirali, moj Google Drive je bio netaknut i to je to.
Tako da ne verujem da će ovde biti ikakvih problema, pogotovo što bi već pun net bio sa takvim slučajevima ;)

I ja tako mislim, ali su me naterali na razmišljanje nekoliko posta iz ove teme gde su kolegama banovani nalozi.

Probao da platim youtube premium preko google play gift karte(turska).Stavio adresu naloga na Tursku,uneo adresu hotela i stavio turski broj,vpn na Tursku ali mi kaze da se kod nemoze aktivirati van turske,postojili rešenje za ovo

Jel stiglo još nekom? :)
Upravo. Provalio nas Google, sad sledi lagano krčkanje do pune cene.

23$ za family premium, znači da očekujem oko 250 kr (25 €) u Norveškoj. Preteruju, srećom ova argentinska kombinacija je i dalje povoljna.

Nazad
Vrh Dno