Citizen Kane
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2020
- Poena
- 95
Fali nam jos jedan clan za familiju. Srpski nalog. Cena je 2300 za godinu dana ilil 1150 za 6 meseci. Ako neko zeli neka pusti pm.
To bi znacilo da niko nikad ne izadje iz kuce, ne nakaci se na wifi, kontam da nekad moraju promijeniti ipImam regularni YouTube Premium već godinama i mislim se da ubacim prijatelje na njega. Međutim za Family plan piše da se to odnosi na ukućane (members of the household) što je meni značilo da svi moraju da imaju istu IP adresu. Ali vidim da to možda baš i nije slučaj čitajući ovde neke komentare.
Znači mogu da ubacim koga hoću dokle god je iz Srbije?
1,22 eura mi ispada mjesecno za nas cetvoro kuci i to na sest uredjaja.Aj samo pojasnjenje od nekog ako moze vezano za ARG yt premium... Ne znam sto se cimate jer RS premium na mesecnom nivou je 750RSD-a a ARG mi izadje oko 550 (pricam o premiumu "individual) mislim da 250 RSD-a nije vredno cimanja, ili ja nesto radim lose???
Kako 550 dinara? Individualni plan je 119 pezosa mesečno, to je 93 dinara.Aj samo pojasnjenje od nekog ako moze vezano za ARG yt premium... Ne znam sto se cimate jer RS premium na mesecnom nivou je 750RSD-a a ARG mi izadje oko 550 (pricam o premiumu "individual) mislim da 250 RSD-a nije vredno cimanja, ili ja nesto radim lose???
COP su Kolumbijski pezosi, nešto si pogrešno uradio. Oznaka za Argentinske pezose je ARS i kao što je već rečeno, izađe ispod 100rsd mesečno.Meni je izbacio 17500 nekih COP-a sto kad prebacim u dinare ispade oko 550-600 ne znam tacno... I ucinilo mi se da je mnogo zato sam i pitao i trazio pomoc
Proveri da li ti je VPN podešen na Argentinu. Treba da piše ARS 119.Meni je izbacio 17500 nekih COP-a sto kad prebacim u dinare ispade oko 550-600 ne znam tacno... I ucinilo mi se da je mnogo zato sam i pitao i trazio pomoc
To continue delivering great service and features, we will be increasing your Premium family plan price from ARS 179 month to ARS 699 month.
Upravo. Provalio nas Google, sad sledi lagano krčkanje do pune cene.Jel stiglo još nekom?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari