Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Meni su nalog posle 3 dana banovali. Dakle bio je novi google nalog sa svim podacima argentine i posle 3 dana startujem yt i krenu mi reklame, uđem na google i kaze vaš nalog je suspendovan.

Kupio YouTube premium family preko Argentine ali ne mogu nikako da dodam dva drugara :)

Meni su nalog posle 3 dana banovali. Dakle bio je novi google nalog sa svim podacima argentine i posle 3 dana startujem yt i krenu mi reklame, uđem na google i kaze vaš nalog je suspendovan.
meni su isto banovali nalog, samo je prošlo skoro mesec dana. srećom samo su mene kao owner-a familije banovali, ove ostale su samo skinuli sa premiuma. takodje nisam koristio svoj google nalog vec sam napravio novi sa Arg adresom prilikom pravljenja familije pa i nije toliko strašno… napraviću novi pa da vidimo, ako banuju opet ***, bataljujem. pozz

Probajte moju varijantu da biste izbegli zezanje:

- Napravite jedan novi SRPSKI nalog

- Aktivirajte VPN i dobićete ponudu sa argentinskom cenom i pretplatite se

- Deaktivirajte VPN i pretplata će zauvek ostati aktivna po argentinskoj ceni

- Dodajte članove porodice bez ikakvih problema i objašnjavanja, jer ste svi na srpskim nalozima

Ja sam taj novi nalog napravio i žrtvovao njegovo mesto da ako bude ikakvih problema, bude samo sa tim nebitnim nalogom. Gubite jedno mesto, ali 5 van toga ostaje i sve je mnogo jednostavnijeg ovako. Koristim ko zna koliko bez ikakvih problema.

Probajte moju varijantu da biste izbegli zezanje:

- Napravite jedan novi SRPSKI nalog

- Aktivirajte VPN i dobićete ponudu sa argentinskom cenom i pretplatite se

- Deaktivirajte VPN i pretplata će zauvek ostati aktivna po argentinskoj ceni

- Dodajte članove porodice bez ikakvih problema i objašnjavanja, jer ste svi na srpskim nalozima

Ja sam taj novi nalog napravio i žrtvovao njegovo mesto da ako bude ikakvih problema, bude samo sa tim nebitnim nalogom. Gubite jedno mesto, ali 5 van toga ostaje i sve je mnogo jednostavnijeg ovako. Koristim ko zna koliko bez ikakvih problema.
U kom koraku si uneo karticu za plaćanje?

Kupio YouTube premium family preko Argentine ali ne mogu nikako da dodam dva drugara :)
neka probaju preko nekog drugog VPN-a, meni nije htelo da radi u pocetku preko TunnelBear, da bi posle preko Hulu proradio. Takodje neka provere i u Google podesavanjima (pogotovo G-Pay sa svojim profilima) da li imaju neke srpske adrese/profile, to ume da zeza.

Ma neka svi naprave gmail argentinski tako je najlakše

Ma neka svi naprave gmail argentinski tako je najlakše
Ja sam na stariji gmail koji sam koristio za porodicu stavio na AR, ubacio prepaid Visa ( maznuo sinu) u payment options , nakacio sa NordVPN na AR i odradio i Tidal HIFI Plus i Youtube bez problema. Mozda je bolje da svako pojedinacno otvori nalog ..to je 1,2 amrickih dolara mesecno :) .

Pošto je Tidal u Argentini?

Oko 1.8 dolara .

Za familiju?
Jel može isti postupak kao i za youtub premium?

Ja sam pazario private acc, ne family.

te koje dodajes moraju da imaju goggle nalog iz iste zemlje kao sto je i tvoj. Ja sam imao taj problem jer mi je nalog na USA a htio sam da dodam Crnogorske naloge. Na kraju sam ih dodao tako sto su oni prilikom dodavanja koristili VPN na USA. Youtube im radi regularno bez reklama ali ako zele da nesto skinu ili da slusaju muziku u pozadini moraju koristiti VPN

Ako neko hoce u srpsku familiju, moze kod mene. Izadje 230 din po clanu mesecno.

Youtube im radi regularno bez reklama ali ako zele da nesto skinu ili da slusaju muziku u pozadini moraju koristiti VPN
Kako to ? Ja sam kupio preko AR i koristim bez vpn a mogu download ili da slusam i kada je mobtel lock.

Koliko ukupno clanova moze, 5 i vlasnik ili 5 sa vlasnikom? Ako je vlasnik i jos 5 onda izadje manje od 230...tacnije oko 190 din.

Vlasnik i jos 5.

ne znam iz kog razloga vas banuju, ja koristim vec duze arg na svoj glavni google account, samo su radili argentinski podaci koje sam sa google maps skinuo, mastercard odavde i sve sam dodao bez problema u family
takođe bez problema koristim već duže vreme ali kad čitam o ovim banovima (ne znam na koju foru ih dobijaju) debelo ću razmisliti da l da nastavim sa main nalogom.. još imam pixel sa neograničenim skladištem slika..

A meni, za kupovinu Pixel-a, nude jedan mesec gratis na pretplatu koju već plaćam na GoogleOne.
Zar iz toga ne možete da zaključite po kom, random, principu banuju naloge?
Već sam govorio o tome, pa su mi se smejali (oni sa jeftinijim ulaznicama).
Krug se ,lagano, sužava, korisnički servisi se ,lagano, naplaćuju jedan po jedan..sada, kada sve znaju o nama, kada smo sve informacije ostavili o sebi na kojekakvim social portalima i mrežama, ne trebamo im više. Sada , lagano, stežu obruč.
I ja se upirem da kupim Pixel, kao ovca za šišanje, pa im još i plaćam servise.
Tako treba.
(nekom carstvu se privoleti moram).

Imam regularni YouTube Premium već godinama i mislim se da ubacim prijatelje na njega. Međutim za Family plan piše da se to odnosi na ukućane (members of the household) što je meni značilo da svi moraju da imaju istu IP adresu. Ali vidim da to možda baš i nije slučaj čitajući ovde neke komentare.
Znači mogu da ubacim koga hoću dokle god je iz Srbije?

Možeš.
Dok ti ne banuju Google account, logično.

Zato sto mi je google nalog USA a u Crnoj Gori sam. Da nalog prebacim na CG ne bi imao ovaj "problem", ali mi se ne radi oko toga zbog nekih drugih aplikacija
zanimljivo meni je nalog na USA a u Srbiji sam i nemam taj problem .. bas sad probao sa zakljucavanjem, yt radi u pozadini, radi i download.

zanimljivo meni je nalog na USA a u Srbiji sam i nemam taj problem .. bas sad probao sa zakljucavanjem, yt radi u pozadini, radi i download.
E jebi ga, ne znam zasto je meni tako ali ne smeta mi mnogo jer mi je najbitnije da mi YT radi bez reklama. Kad mi rijetko zatreba download nije mi problem da upalim VPN

Nazad
Vrh Dno