Šta je novo?

Iris TV box mts (nije tema o Iris Go ni Iris Smart aplikaciji)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam šta je u pitanju, ali neće da mi zamene onaj beli debeli STB za noviji. Danas sam već treći put podneo molbu. Kažem im da onaj crni koji imam radi munjevito, da beli trokira, ali džaba. Ovde na forumu čujem kako su svima izašli u susret i zamenili beli STB za noviji bez problema. Nekima čak i dva.

Molio bi nekoga iz Republike Srpske ko ima i koristi neki od naloga iz Srbije da mi potvrdi ili kaze koji od naloga radi na mtel internetu bez vpn-a :
Iris ( mislim da radi sem nacionaknih kanala ) Supernova ( mislim da mora vpn ) i Orion ( ne znam nisam probao )
Letos sam bio u C.G. i BiH al sam se zezo sa Sbb-om a ove sam zaboravio sta je moglo a sta ne ( a ne mogu da nadjem gde se to pisalo )

Pozdrav drugari imam SBB internet kod kuce i kablovsku, za koji dan uvodim mts ali mi treba za spoljni tv napolju do kojeg ne moze stb uredjaj da dodje, trenutno ja na mom sbb smart stbu uopste ne vidim iris smart aplikaciju da je dostupna na google marketu kao da ne postoji plus na yettel stb uredjaju koji je povezan isto na sbb net nema iris smart aplikacije uopste, orion eon sve je normalno i vidiljivo sem iris-a da li je on samo vidljiv kad se ima mts net ili kako?

Danas sam bio u poslovnici, i sef poslovnice mi je rekao da imaju problem sa svim aplikacijama, pa povlace, sredjuju ih i uskoro ce pustiti na prodavnici.
Kaze on meni, polako pre neki dan je izasla azurirana moj mts aplikacija, pa kao za koji dan ce izaci i Iris Smart.
Tako da, moramo da cekamo.
Njihova objasnjena su kao da su deca iz zabavišta.

Molio bi nekoga iz Republike Srpske ko ima i koristi neki od naloga iz Srbije da mi potvrdi ili kaze koji od naloga radi na mtel internetu bez vpn-a :
Iris ( mislim da radi sem nacionaknih kanala ) Supernova ( mislim da mora vpn ) i Orion ( ne znam nisam probao )
Letos sam bio u C.G. i BiH al sam se zezo sa Sbb-om a ove sam zaboravio sta je moglo a sta ne ( a ne mogu da nadjem gde se to pisalo )
Iris jedno vreme nije radio, sada ponovo radi, Yettel ne radi, mora vpn

Ja sam aktivirao SSID 2 u Wi-Fi podešavanju i stavio ime mreže IPTV, zatim u port binding nađeš video AD ili video VD ako je VDSL i u zavisnosti na kom LAN-u 2 ili 3 je povezan Box, čekiraš ispod SSID.
Zatim u Box-u aktiviraš Wi-Fi nađeš mrežu koju si aktivirao na ruteru i konektuješ se.
Kod mene je ruter ZTE H267N, trebalo bi da je isto i za optičke rutere samo su u samom podešavanju drugačije imenovane konekncije za IPTV.

Uparen i daljinski preko bluetooth-a, savršeno funkcioniše🙂
Kako se aktivira ssid2? Je l mislis napravio novu mrezu?

Gde je opcija port binding?

Za SSID ideš u WLAN i uključiš SSID 2 mrežu, za port binding moraš pitati nekog ko ima taj optički ruter Huawei, kod mene je ZTE H267N VDSL model.

To ti je WAN configuration, traži port binding option, ne vidim sve opcije na slici sa leve strane.

Loše ga savetuješ ;) Upravo tu se menjaju port binding podešavanja (sekcija "Binding options")

Nisam imao dodira sa optičkim uređajima, već sam mu napisao 3 posta iznad da mu pomogne neko ko ima ili je imao priliku da čačka po podešavanjima istih🙂

Koa je razlika izmedju Iris GO i Iris Smart?

@NorthGate Razlika u imenu. Ista "platforma", isti stream samo mobilna (Iris Go) vs SmartTV (Iris Smart) verzija aplikacije.
"Iris Go" je istovremeno i zvanični naziv za uslugu.

Napomena: Iris Smart / AndroidTV aplikacije neće da radi na random nesertifikovanim kineskim Android boxevima.

Ima li opcija za TV podsetnik kada pocinje neka emisija?

Ima, ima.
Jedino sto sam primetio kod podsetnika jeste da kad ga ukljucim u dnevnoj sobi, podsetnik se posle pali i na preostala dva Iris boxa u drugim sobama (naravno ako su uključeni)

Ima, ima.
Jedino sto sam primetio kod podsetnika jeste da kad ga ukljucim u dnevnoj sobi, podsetnik se posle pali i na preostala dva Iris boxa u drugim sobama (naravno ako su uključeni)
To je onda bag neki,ne bi smelo tako da radi.

Ne znam, to sam primetio skoro.
Cale je lupio podsetnik za kanal Pink Premium, a ja gledao fudbal, kad ono meni u sobi iskace da uskoro pocinje film. Ahahha😂😀

Ne znam, to sam primetio skoro.
Cale je lupio podsetnik za kanal Pink Premium, a ja gledao fudbal, kad ono meni u sobi iskace da uskoro pocinje film. Ahahha😂😀
To je bag 100%.Po toj logici sta on gleda treba i ti da gledas.To im treba prijaviti.:)

To nije bag, osim ako ste prijavljeni kao 2 razlicita korisnika - a verovatno je na oba koriscen default admin nalog.

To nije bag, osim ako ste prijavljeni kao 2 razlicita korisnika - a verovatno je na oba koriscen default admin nalog.
Sta god da je ne treba tako da radi jer nije normalno. Ja na Orionu imam 2 stb boxa i prijavljeni su na jedan nalog,ali rade odvojeno pa i podsetnik.

To je bag 100%.Po toj logici sta on gleda treba i ti da gledas.To im treba prijaviti.:)
Nemam živaca da se natežem sa njima. 😐
U tom trenutku, gledao sam fudbal i samo je stiglo obaveštenje da uskoro počinje film. Znači on gleda svoje, ja svoje.
Moguće da je do tih naloga, na mamu se vode usluge, pa su na njeno ime kreirali nalog. Taj nalog je na 3 stb uredjaja, kao i na Iris Go.

HG8245W5-6T i HP4024 - izgleda da ipak i dalje ne radi povezivanje stba preko wifi...
Ako neko uspe nesto da uradi, neka javi 🙂

Napravi naloge na STB uređajima, dnevna-kujna-špajz tipa :) Ne radi se o tim nalozima.
Nisam pravio jer me mrzi i ne treba mi. Koliko sam video isto kao i netflix, hbo... svako gleda svoje.

Meni od juce ne rade svi kanali preko VPN iz inostranstva.

Ranije sam mogao da gledam uz pomoc VPN npr. sve Arene, a sad ne mogu Premium 1, 2 i 3.

Napravi naloge na STB uređajima, dnevna-kujna-špajz tipa :) Ne radi se o tim nalozima.
Nisam pravio jer me mrzi i ne treba mi. Koliko sam video isto kao i netflix, hbo... svako gleda svoje.
Bravo, to je to.
Sva tri Iris boxa su imala isti nalog i zato je dolazilo do toga da se podsetnik svuda prikazuje.
Dodao nove naloge, sve radi kako treba. 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno