Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Da li je korisno odraditi jos jednom manuelno factory reset iz recovery moda, nakon flesovanja softvera preko Odina iako sam preko Odina izabrao csc bez home i time sve izbirsao, ali sam ipak uradio jos jednom factory reset, jel nema veze?
Posto kad sam samo radio cist flesh preko Odina, imao sam dosta preinstaliranih aplikacija, a nakon jos jednog factory reseta nemam vise te aplikacije, manje ih je

Da li neko zna kad se ocekuje UI 5 za S21 seriju, tj. tacnije za S21U?

Trebalo bi od sredine do kraja novembra da stigne

Da li je neko mozda imao ovakav problem sa punjacima? Tipa imam tri punjaca. Samo jedan radi na mojoj ultri brzo punjenje, ali kao da ne udje koliko bi trebalo u ulaz telefona, nekako mi deluje klimavo, lagano ispadne da nista ne primetim. Od druga dva, jedan kada ubacim pise da ce napuniti na primer za 8 sati full a drugi uopste ne prepoznaje. A kada probam ova dva na drugim telefonima, sve radi top. U cemu je fora?

Можда ти конектор на телефону није исправан?

Da li je neko mozda imao ovakav problem sa punjacima? Tipa imam tri punjaca. Samo jedan radi na mojoj ultri brzo punjenje, ali kao da ne udje koliko bi trebalo u ulaz telefona, nekako mi deluje klimavo, lagano ispadne da nista ne primetim. Od druga dva, jedan kada ubacim pise da ce napuniti na primer za 8 sati full a drugi uopste ne prepoznaje. A kada probam ova dva na drugim telefonima, sve radi top. U cemu je fora?
Moze biti i prljavstina ako imas srece. Posto su kablovi kratki, cesto su nategnuti konektori i kad drzis i uzimas telefon dok se puni, nategne su i to osteti konektor. Pogledaj da nije nesto upalo pa da zbog toga mozda ne ulazi do kraja. Ako si ostetio konektor, ili da menjas ili da koristis brzi bezicni punjac, ali tu si ogranicen na 15W i malo nezgodniju prenosivost. Doduse, mozes uzeti wireless powerbank, to nije lose.

Можда ти конектор на телефону није исправан?
Moguce. Al kako to znati
Moze biti i prljavstina ako imas srece. Posto su kablovi kratki, cesto su nategnuti konektori i kad drzis i uzimas telefon dok se puni, nategne su i to osteti konektor. Pogledaj da nije nesto upalo pa da zbog toga mozda ne ulazi do kraja. Ako si ostetio konektor, ili da menjas ili da koristis brzi bezicni punjac, ali tu si ogranicen na 15W i malo nezgodniju prenosivost. Doduse, mozes uzeti wireless powerbank, to nije lose.

Pazi, produvao sam kompresorom ulaz. Naravno blago i sa osecajem da ne zeznem nesto.I opet kao da nema taj poslednji klik koji kao zakljuca punjac da ne ispadne iz ulaza, ako sam lepo opisao, mislim da znas na sta mislim. Sa ovim jedinim sto punim, koji je isto klimav, za sada puni ok dok ne provalim da je ispao. A to ispadanje se desava jako cesto.
Hvala na savetu, nemam bezicni punjac, malo me nervira da investicija sad kad nisam planirao.

Kontam da je ok dok god imas neki kabal koji hoce da puni kako treba. Mozda malo da probas necime da ucvrstis konektor, sa malo izolir trake ili nesto, ali da se ne zguzva kad ubacujes pa da glavi. Nemam neki pametniji predlog

Kontam da je ok dok god imas neki kabal koji hoce da puni kako treba. Mozda malo da probas necime da ucvrstis konektor, sa malo izolir trake ili nesto, ali da se ne zguzva kad ubacujes pa da glavi. Nemam neki pametniji predlog
Pa ne znam brate. Iskreno, iritantan problem. Ulaz sad da menjam, nemam pare. Tj ne znam koliko je cena.

Da ti slučajno neki od tih punjača ne kači masku ako je imaš pa da zato ne "klikće"? Samo dajem ideju, ne znam šta bi još moglo biti.

Da ti slučajno neki od tih punjača ne kači masku ako je imaš pa da zato ne "klikće"? Samo dajem ideju, ne znam šta bi još moglo biti.
Probao sam sad i to. Maska je knap dokle treba punjac da udje. Nista, u skorije vreme cu kupiti neki punjac, pa cu videti kako radi sa novim. Hvala svima na savetima.

Jel samo sa orginal 25 vati radi super fast?

Super fast charge samo sa Samsungovim, da. Ima od 15w i od 25w, razlika u punjenju je koliko sam primetio ne veća od 15-20 minuta.

Super fast charge samo sa Samsungovim, da. Ima od 15w i od 25w, razlika u punjenju je koliko sam primetio ne veća od 15-20 minuta.
Nekada i tih 20ak minuta znaci veruj mi. Pogotovu ako je baterija degradirala za svo ovo vreme, a sigurno jeste, pa telefon jedva izgura dan, do duse 70 posto na 4g.
Da li mora orginal samsungov 25 vati ili moze zamenski 25 vati?

Original samsung i original C na C kabl 5A.

Moze i npr. Xiaomi GaN 65W, koji je malo vise "future proof" od Samsungovog 25W...

Može, ali ga Samsung svakako ograniči na 25W.

Nekada i tih 20ak minuta znaci veruj mi. Pogotovu ako je baterija degradirala za svo ovo vreme, a sigurno jeste, pa telefon jedva izgura dan, do duse 70 posto na 4g.
Da li mora orginal samsungov 25 vati ili moze zamenski 25 vati?
Treba ti PD punjac 25W. Ovo Gantech sto su predlozili, mislim da on za samsung telefon izbacuje do 15W a za laptop recimo ide do tih 60W.

^Meni puni snagom od 25W Samsung telefon (telefonov maksimum), taj Xiaomi GaN punjac...

Screenshot_20221018_192529.jpg

Mislim da nisam prekrsio pravila, obrisao sam oglasivaca. Zanima me da li bi ovaj punio super fast?

Pa ajde dajte link na privatno sta da kupim i kupicu.

Screenshot_20221018_204722.jpg
Kako da znam da ovo na primer nije orginal?

Nikad mi nece biti jasno da ljudi daju 100.000 na telefon i stede 1000 dinara na punjacu.

Zvanicni prodavci, G/T/Dr

^Amin to that.

Bukvalno ima original za 5 evra više, i to na oglasima, ne mora ni u prodavnici...

Nikad mi nece biti jasno da ljudi daju 100.000 na telefon i stede 1000 dinara na punjacu.

Zvanicni prodavci, G/T/Dr
Sto da dam na primer 4000 ako mogu 3000 za istu stvar. Ne razumem. Pritom ja i hocu da kupim orginal, ali mi nisu jasne ove kopije na kojima pise Samsung.

Poslednja izmena:
Samo sa fiskalnim si siguran da je original. Proguglaj malo po online prodavnicama, mogao je original sa fiskalnim da se nadje za oko 2500din, ne znam kakvo je sad stanje sa cenama.

Sto da dam na primer 4000 ako mogu 3000 za istu stvar. Ne razumem. Pritom ja i hocu da kupim orginal, ali mi nisu jasne ove kopije na kojima pise Samsung.
Nije ni 4 ni 3 nego 2499.

Ulaz je takav da je zarada oko 15-20% zvanično. Na KP se ne isplati da ne zaradi ništa ako bi prodavao za 2000, zato ima kopija, gde imaju 40% zaradu i to im se isplati.

Zato kažem davati 1700 ili 2000 za fejk je suludo.

Nije ni 4 ni 3 nego 2499.

Ulaz je takav da je zarada oko 15-20% zvanično. Na KP se ne isplati da ne zaradi ništa ako bi prodavao za 2000, zato ima kopija, gde imaju 40% zaradu i to im se isplati.

Zato kažem davati 1700 ili 2000 za fejk je suludo.
To je to, sve je jasno sada.
Koliko danas cu da potrazim da vidim sta i kako po prodavnicama.
Hvala decaci na pomoci, sta da kazem.

Nazad
Vrh Dno