D
Deleted member 37912
Guest
Ja sam na PS4 uspevao ali samo da sačuvam sejv koji potom igram na istom nalogu (delu naloga), nisam probavao ove gost-nosilac-gost vratolomije...Zanima me da li je moguce prebaciti save (sa USB-a na konzolu) na PS5 ?
Konkretno, ako igram na gost nalogu, da snimim taj save na USB, i onda ga ucitam na glavnom svom nalogu i on se sinhronizuje online (posto imam PS+ pretplatu).
Ne treba mi zbog acheivementa, oni se svakako nece aktivirati na osnovu sejvova.
Ali mi je zgodno da imam save, jer gost nalog moze da se proda ili da nekome, i onda kasnije ako izadje DLC i uzmem na primer nosilac nalog, zgodno je da imam save da sam vec presao igru i krecem odmah DLC.
Mislim zgodno je iz vise razloga.
Da li je to neko vec probao na PS5 ili mozda ranije na PS4 ?
Znaci da igrate igru na gost nalogu, snimite save na USB i prebacite, kratko aktivirate taj nalog da bude primarni na PS5 kako bi pokrenuli igru da ucita taj save.
Posle se brise nalog sa konzole ali save ostaje i sinronizovan je sa PS+..
Mislim da bi u tom slučaju morao da uzmeš i osnovnu igru i DLC noslilac nalog, ako hoćeš na tom nosilac nalogu da nastaviš sejv...
Ako uzmeš DLC nosilac moći ćeš sigurno igrati na gost nalogu sve sa sejvom.
Mislim da ti je lakše da kad izađe DLC dogovoriš sa čovekom koji je nosilac da ti na dve-tri nedelje ustupi nosioca pa da sve lepo odigraš na svom primarnom nalogu...