Meni se iskreno nije svideo tako da - Ne od mene.Poceti Lost? Da ili Ne?
I od mene apsolutno da.Poceti Lost? Da ili Ne?
Početi, ugasiti posle 2 sezone i naći na netu neki fan fiction koji je 10 puta bolje razvio priču nego scenaristi u pokušaju.Poceti Lost? Da ili Ne?
Uh, gde je izvuče. 🙂Jesi gledao Halt and Catch Fire? 🙂 Pošto kad god neko spomene Six Feet Under finale sledeća stvar koja mi pada je epizoda "Who needs a guy?" A posle se setim i The Simpsons parodije tih SFU scena 😀 😀

S tim da je meni lično tematika Mad Men bila extremno nezanimljiva (i Elisabeth Moss još extremnije odvratna 😂😂). Al ajd moooožda nekad makar probam i nju ponovo da gledam jer kao bio sam mlad kad sam je odgledao prvi put (dok se emitovala premijerno), ukusi se menjaju bla bla. Iako sam sa istom hipotezom išao u drugo gledanje The Sopranos pre par godina opet ni trunku to nije promenilo moj stav u vezi te serije.baš kao i u Six Feet Under i Mad Man.
Mackenzie Davis (Black Mirror)
Odgledah i ja The Bear...odlicna je 🙂The Bear - Čak i da ostane na jednoj sezoni, izuzetna serija koja u 20ak minuta upakuje toliko tenzije
Kad se samo setim genijalne programerke Kameron Houv - Mackenzie Davis (Black Mirror)
Pogledajte prilog 358512
Znas sta te čeka u tom slučaju, da ne kazem ko 😄Mogli bi malo da opljunemo po RoP ? 🤣
Eto neke koristi od te serije...Zaspah sinoć na pola epizode RoP 😄
Pa American GodsPreporuka za neku seriju koja je slicna seriji " ragnarok" tj ta tema, bogovi itd.. Moze bilo gde, ne mora samo sever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari