Meni se iskreno nije svideo tako da - Ne od mene.Poceti Lost? Da ili Ne?
I od mene apsolutno da.Poceti Lost? Da ili Ne?
Početi, ugasiti posle 2 sezone i naći na netu neki fan fiction koji je 10 puta bolje razvio priču nego scenaristi u pokušaju.Poceti Lost? Da ili Ne?
Uh, gde je izvuče.Jesi gledao Halt and Catch Fire?Pošto kad god neko spomene Six Feet Under finale sledeća stvar koja mi pada je epizoda "Who needs a guy?" A posle se setim i The Simpsons parodije tih SFU scena
![]()
![]()

S tim da je meni lično tematika Mad Men bila extremno nezanimljiva (i Elisabeth Moss još extremnije odvratna 😂😂). Al ajd moooožda nekad makar probam i nju ponovo da gledam jer kao bio sam mlad kad sam je odgledao prvi put (dok se emitovala premijerno), ukusi se menjaju bla bla. Iako sam sa istom hipotezom išao u drugo gledanje The Sopranos pre par godina opet ni trunku to nije promenilo moj stav u vezi te serije.baš kao i u Six Feet Under i Mad Man.
Mackenzie Davis (Black Mirror)
Odgledah i ja The Bear...odlicna jeThe Bear - Čak i da ostane na jednoj sezoni, izuzetna serija koja u 20ak minuta upakuje toliko tenzije
Kad se samo setim genijalne programerke Kameron Houv - Mackenzie Davis (Black Mirror)
Pogledajte prilog 358512
Znas sta te čeka u tom slučaju, da ne kazem ko 😄Mogli bi malo da opljunemo po RoP ?![]()
Eto neke koristi od te serije...Zaspah sinoć na pola epizode RoP 😄
Pa American GodsPreporuka za neku seriju koja je slicna seriji " ragnarok" tj ta tema, bogovi itd.. Moze bilo gde, ne mora samo sever
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari