jacemurry222
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 08.01.2021
- Poena
- 75
Ja kupio, skinuli pare i evo 2 sata posle nisam još uvek dobio kod…Ja od njih kupujem i nema nikakvih problema, jer za razliku od nekih drugih, oni pošalju kod za 2 minute.
Ja kupio, skinuli pare i evo 2 sata posle nisam još uvek dobio kod…Ja od njih kupujem i nema nikakvih problema, jer za razliku od nekih drugih, oni pošalju kod za 2 minute.
reci nam koliko profila ima na nalogu. da li je jedan na tvoje ime ili random?Pozdrav svima,
Uzeo sam premium paket preko KP (jako jeftino) nekog.. na godinu dana. Inace, znam sta oni svi rade i kako kupuju u TR nego ajde pomislih bice sve okej ako mi neko odradi a ne ja..
Nakon kupovine, Netflix radi okej, ono sto me brine i sto mislim da je prevara trenutno je sto mislim da je uplacen samo 1 mesec a ne godina dana? Da li je to tacno?
Inace, lik se vise ne javlja, tako da sjajno![]()
Ako taj koji ti je to prodao ne doda kredit do 5. novembra, sigurno ćeš znati da je prevara.Samo 1 profil, a ja sam dodatno napravio jos 2. 2k za celu godinu... Zato mislim da je uplacen samo 1 mjesec ili kako vec..
Ali da li ja mogu dodati svoju karticu (ubacicu minimalno 10ak e) da vidim da li ce proci ako njegova ne prodje?Ako taj koji ti je to prodao ne doda kredit do 5. novembra, sigurno ćeš znati da je prevara.
Nema u ovom slučaju tu nikakve kartice, taj koji ti je prodao nalog je na njega dodao poklon karticu od 100 TL (koja je njega koštala nešto više od 5 €) i dovoljna je za jedan mesec najjačeg paketa. Ako ne doda oko 1200 TL na nalog (kao što reče kolega @Labello), imaćeš taj jedan mesec.Tako da mislim da vjerovanto na toj kartici nema vise para
Možeš, ali ja to ni u bunilu ne bih radio sa tim nalogom koji je očigledno prodat na prevaru. Ako se odlučiš sam da dodaješ poklon kartice, otvori novi nalog i na njega dodaj.Ali da li ja mogu dodati svoju karticu (ubacicu minimalno 10ak e) da vidim da li ce proci ako njegova ne prodje?
Da li je rekao da je ceo nalog za tebe ili je rekao da je deljeni?Samo 1 profil, a ja sam dodatno napravio jos 2. 2k za celu godinu... Zato mislim da je uplacen samo 1 mjesec ili kako vec..
Cijeli za mene je rekao a takodje ja sam napravio novi gmail i prosledio mu kredencijale koje sam kasnije izmjenio i na gmail i netflix-u.Da li je rekao da je ceo nalog za tebe ili je rekao da je deljeni?
2000 za godinu dana je tu negde za jedno mesto u deljenom nalogu. Ceo nalog je 4x skuplji.
On može dodavati mesečno ili da zvekne kredit odjednom, ali to ćeš znati kada prestane da radi ili kada istekne godinu dana.
Ako odlučiš da radiš nešto samostalno, batali taj nalog. Čak i ako promeniš mail, a to ne možeš da uradiš, on će uvek moći da ga vrati na sebe.
Jesi li koristio VPN prilikom dodavanja gift card? Ako jesi probaj drugi VPN. Meni na telefonu uz pomoc VPN-a prolazilo bez ikakvih problema...Napravio sam novi nalog preko Turske, kupio na turgame gift card, sve je to lepo prošlo. Ali ne radi.
Jesam, koristio sam windscribe. Stvar je u tome da ne mogu da gledam ništa, radi samo sa vpn na Tursku.Jesi li koristio VPN prilikom dodavanja gift card? Ako jesi probaj drugi VPN. Meni na telefonu uz pomoc VPN-a prolazilo bez ikakvih problema...
Nije da propustas nestoU tom slučaju, završio sam sa Netflix-om.
Idi na podešavanja, pa Accounts i onda kod svakog profila imaš "Viewing activity". Gledaj tamo da li se pojavljuju naslovi koje ti (i tvoji ukućani) niste gledali. Tako prati za sve profile.Cijeli za mene je rekao a takodje ja sam napravio novi gmail i prosledio mu kredencijale koje sam kasnije izmjenio i na gmail i netflix-u.
Ispraticu sta ce se desiti sledeci mjesec, ali mislim da je ovo samo za 1 mjesec![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari