Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Ukoliko postoji slobodno mesto na godinu dana (4K), zainteresovan sam.
Aleksandar

Pozdrav svima,
Uzeo sam premium paket preko KP (jako jeftino) nekog.. na godinu dana. Inace, znam sta oni svi rade i kako kupuju u TR nego ajde pomislih bice sve okej ako mi neko odradi a ne ja..
Nakon kupovine, Netflix radi okej, ono sto me brine i sto mislim da je prevara trenutno je sto mislim da je uplacen samo 1 mesec a ne godina dana? Da li je to tacno?
Inace, lik se vise ne javlja, tako da sjajno :)

Prilozi

• Screenshot 2022-10-06 125135.jpg
    Screenshot 2022-10-06 125135.jpg
    69.1 KB · Pregleda: 193
Kad budes ima 1200 TL kredita, onda ces moci da gledas godinu dana, pod uslovom da te ne izbaci neko sa tog naloga.

Pozdrav svima,
Uzeo sam premium paket preko KP (jako jeftino) nekog.. na godinu dana. Inace, znam sta oni svi rade i kako kupuju u TR nego ajde pomislih bice sve okej ako mi neko odradi a ne ja..
Nakon kupovine, Netflix radi okej, ono sto me brine i sto mislim da je prevara trenutno je sto mislim da je uplacen samo 1 mesec a ne godina dana? Da li je to tacno?
Inace, lik se vise ne javlja, tako da sjajno :)
reci nam koliko profila ima na nalogu. da li je jedan na tvoje ime ili random?
Koja je ta jako niska cena za celu godinu?

Samo 1 profil, a ja sam dodatno napravio jos 2. 2k za celu godinu... Zato mislim da je uplacen samo 1 mjesec ili kako vec..

Dodatno mi je rkeoa da pri otvaranju naloga namjesti podesi kredit da se obnavlja narednih 12-13 meseci, ali ovo mi nema smisla jer koliko vidim cena u Turskoj je 5e/m :-D Tako da mislim da vjerovanto na toj kartici nema vise para :)

Čega se sve neće setiti...

Ako taj koji ti je to prodao ne doda kredit do 5. novembra, sigurno ćeš znati da je prevara.
Ali da li ja mogu dodati svoju karticu (ubacicu minimalno 10ak e) da vidim da li ce proci ako njegova ne prodje?
Da li ce to i meni skinuti onda 5e ili vise? Svakako je jeftinije nego u Srbiji..

Tako da mislim da vjerovanto na toj kartici nema vise para
Nema u ovom slučaju tu nikakve kartice, taj koji ti je prodao nalog je na njega dodao poklon karticu od 100 TL (koja je njega koštala nešto više od 5 €) i dovoljna je za jedan mesec najjačeg paketa. Ako ne doda oko 1200 TL na nalog (kao što reče kolega @Labello), imaćeš taj jedan mesec.

Mozes da kupis gift karticu i da dodas kao i ovaj sto je uradio...

Objasnjeno je ovde u temi x puta kako napraviti nalog na tursku.

Ali da li ja mogu dodati svoju karticu (ubacicu minimalno 10ak e) da vidim da li ce proci ako njegova ne prodje?
Možeš, ali ja to ni u bunilu ne bih radio sa tim nalogom koji je očigledno prodat na prevaru. Ako se odlučiš sam da dodaješ poklon kartice, otvori novi nalog i na njega dodaj.

Ima sve objašnjeno ovde:

Napravio sam novi nalog preko Turske, kupio na turgame gift card, sve je to lepo prošlo. Ali ne radi.

Prilozi

• msedge_2022-10-06_20-58-29.jpg
    msedge_2022-10-06_20-58-29.jpg
    266.3 KB · Pregleda: 135
Samo 1 profil, a ja sam dodatno napravio jos 2. 2k za celu godinu... Zato mislim da je uplacen samo 1 mjesec ili kako vec..
Da li je rekao da je ceo nalog za tebe ili je rekao da je deljeni?
2000 za godinu dana je tu negde za jedno mesto u deljenom nalogu. Ceo nalog je 4x skuplji.
On može dodavati mesečno ili da zvekne kredit odjednom, ali to ćeš znati kada prestane da radi ili kada istekne godinu dana.
Ako odlučiš da radiš nešto samostalno, batali taj nalog. Čak i ako promeniš mail, a to ne možeš da uradiš, on će uvek moći da ga vrati na sebe.

Da li je rekao da je ceo nalog za tebe ili je rekao da je deljeni?
2000 za godinu dana je tu negde za jedno mesto u deljenom nalogu. Ceo nalog je 4x skuplji.
On može dodavati mesečno ili da zvekne kredit odjednom, ali to ćeš znati kada prestane da radi ili kada istekne godinu dana.
Ako odlučiš da radiš nešto samostalno, batali taj nalog. Čak i ako promeniš mail, a to ne možeš da uradiš, on će uvek moći da ga vrati na sebe.
Cijeli za mene je rekao a takodje ja sam napravio novi gmail i prosledio mu kredencijale koje sam kasnije izmjenio i na gmail i netflix-u.
Ispraticu sta ce se desiti sledeci mjesec, ali mislim da je ovo samo za 1 mjesec :)

Pa onda te je prevario. Ako si ti vlasnik emaila i naloga, a uplata ti je samo za mesec dana, a uzeo ti 2K.

Jesi li koristio VPN prilikom dodavanja gift card? Ako jesi probaj drugi VPN. Meni na telefonu uz pomoc VPN-a prolazilo bez ikakvih problema...
Jesam, koristio sam windscribe. Stvar je u tome da ne mogu da gledam ništa, radi samo sa vpn na Tursku.

U tom slučaju, završio sam sa Netflix-om.

Cijeli za mene je rekao a takodje ja sam napravio novi gmail i prosledio mu kredencijale koje sam kasnije izmjenio i na gmail i netflix-u.
Ispraticu sta ce se desiti sledeci mjesec, ali mislim da je ovo samo za 1 mjesec :)
Idi na podešavanja, pa Accounts i onda kod svakog profila imaš "Viewing activity". Gledaj tamo da li se pojavljuju naslovi koje ti (i tvoji ukućani) niste gledali. Tako prati za sve profile.

Ovo rade na Aliexpress-u (pisao sam ranije). Kupe jeftin nalog preko recimo Turske, a dodatno ga prodaju na više od 4 osobe, bez obzira što u isto vreme može da se gleda samo na 4 uređaja. Pa sam onda imao menjanje naziva profila, menjanje PIN-a za njega, pojavljivanje naslova u Watchlisti, a onda i u gore pomenutim podešavanjima novih naslova koji su gledani, a da to nisam bio ja.

Drug otkazao pre par dana srpsku pretplatu i sad nikako neće da prodje na Turskom, neko ima ideju sta je pošlo po zlu?

Prilozi

• 98AF4BD4-7139-45EA-A932-AEE153107E10.jpeg
    98AF4BD4-7139-45EA-A932-AEE153107E10.jpeg
    267.4 KB · Pregleda: 99
Valjda mora kartica od ranije da ostane na nalogu. A samo se izabere novi plan preko vpna.

Ostala je master kartica OTP banke. Prošli put nam je lagano prošlo sa Mobi karticom. Jedino ako je OTP master problem?

E onda je verovatno do toga. Mozda se javi neko sa resenjem.

Nekad kartica prolazi nekad ne, napuni nalog Turskim Gift Karticama. A karticu stavi kao alternativu, kad kredit nestane, pokusace sa kartice da povuce.
Ako prodje super, ako ne, opet ubaci kartice.

Nazad
Vrh Dno