Da li je moguće da su naši toliko bezobrazni, i po kom osnovu toliko dignu cene?128GB oko 1700 evra
256GB oko 1850 evra
To vec ne znamDa li je moguće da su naši toliko bezobrazni, i po kom osnovu toliko dignu cene?
Meni je silver bolji od obaDrug dobio svoj iPhone u space black, mala uporedba
Pogledajte prilog 357152Pogledajte prilog 357153Pogledajte prilog 357154
Sve je to super, ali ne mogu veliki i još teži telefon da vucagam i ovaj sam jedva prelomio da uzmem zbog 206 grama.*** bato, nisi probao 13 pm 😂
Najjači prikaz procenta baterije ikad. 😂😂Šta sam se sve naslusao kakva je baterija, al ovde kod mene traje i traje.
Direktno poređenje je da je bar za 30% ako ne i vise malo bolja od moje 12ice.
Kad se nauči kako da se gleda može da se izračunaNajjači prikaz procenta baterije ikad. 😂😂
U zdravlje da te služi. Možda završi u mom džepu za par meseci. 🤣🤣
Zašto Reddit app a ne Apollo, da te pita čovek?Šta sam se sve naslusao kakva je baterija, al ovde kod mene traje i traje.
Direktno poređenje je da je bar za 30% ako ne i vise malo bolja od moje 12ice.
Tailor aplikacija, plaćena.@Djilkosh_Ns Kako si odradio screenshot cele stranice? Kad uđem da editujem screenshot nemam više onu "Full Page" opciju, jel su je premestili negde? iOS 16.0.2. je u pitanju
Nemam pojma iskreno, navika neka, a bila su mi neka ograničenja u Appolu nisam plaćao. Sad cu ponovo da probam. Sad je tu mačka na ostrvuZašto Reddit app a ne Apollo, da te pita čovek?![]()
Malo utisaka posle dan igranja i prelaska sa 11 pro:
- Sve je mnogo fluidnije. Animacija su super i imam utisak i da su bolje nego na iPad pro sa kojim upoređujem.
- Kamera je bolja, ali nije neka dramatična razlika. Svakako, sjajna.
- Dynamic island je super, ali ga stalno vidim😀 Da vidim da li će biti isto, ali notch nisam primećivao uopšte.
- Ova kameta i grba na leđima je nešto apsolutno najgore estetski.
- Baterija obećava, mada ne mogu da procenim još.
- Ekran je drastično bolji (svetliji).
Pa kad pre? 😕Nazdravlje 😂
Ne znaju ni oni sami.Da li je neko dobio info iz MTS-a, gde su isporuke od prvog jutra preordera?!
Obelezio sam ga da ga ne brkam sa koleginimPa kad pre? 😕
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari