Videh posle na Apple sajtu.mislim da ce na pocetku biti samo USA i Canada
Narucio sam ja preko yettela tog jutra kad je poceo preorder ali nisam dobio jos nikakav poziv od njih. Videcemo hoce li zazvoniti telefon u petak kada budu poceli sa isporukomJel porucio neko preko operatera ili sam ja jedini?!
ma pro max samoSvi nahvalise ovaj space black da je bas dobra boja, samo jos da odlucim da li Pro ili Pro Max.... Evo stigao juce i poznaniku iz HR![]()
Totalno mi ne lici na Apple da dozvoli ovako lose fontove da mozes da izaberesStigao,odusevljen sam.
Space black.
Haha ma to neki prvi koji sam stavioTotalno mi ne lici na Apple da dozvoli ovako lose fontove da mozes da izaberesKao neki sa Huawei prodavnice one teme sto ljudi skidaju
I generalno UI tog lockscreena kao da je nezavrsen, ovaj alarm sa sivom pozadinom, kao placeholder neki![]()
Moze li ko u private objasnit nacine.... Jer trenutno.vanced imam, a kad iphone dodje, bit.ce patnja 🤣Rekao bih da je kolega mislio na alternativne načine za plaćanje YT Premium-a![]()
Iskreno ne znam sta ti je to toliko flujidnije ja doso sa Huawei p30 pro i sem sto u pojedinim situacijama vidim razliku u hz ekrana sama flujidnost isti djavoHaha ma to neki prvi koji sam stavio
Generalno mi se jako sviđa Ios moram priznati,dolazeci s S21 Ultre,top je ova jabuka.
Nekako mi je sve fluidnije i vise premium.
Jedina stvar sto mi je zamjerka je sto sam morao naruciti yt premium ali i to se da srediti za siću![]()
Ima ovde tema, nema potrebe za privatnim konverzacijama:Moze li ko u private objasnit nacine.... Jer trenutno.vanced imam, a kad iphone dodje, bit.ce patnja 🤣
uyouplus i voziMoze li ko u private objasnit nacine.... Jer trenutno.vanced imam, a kad iphone dodje, bit.ce patnja 🤣
Ili, da bude lakse onima kojima je i to skupo, podelis sa jos petoro ljudi, i svi imate godinu dana yt premium po ceni od 360din godisnje. Svaki dan po jedan dinar da ne gledas reklame. Nije lose.Ima ovde tema, nema potrebe za privatnim konverzacijama:
![]()
Youtube Premium [Family plan] (Pravila u prvom postu)
Kako ima dosta ljudi koji se orodise preko spotify family planova, ima li se volje i za tako nesto na Youtube platformi ? Vidim nije neka cifra a takodje moze 5 accounta . MOD EDIT: E ovako drugari. Ko nema godinu dana staza na forumu i 250 poruka ne može da se oglasi u temi da nudi nalog...forum.benchmark.rs
Oko 150 din (1.3€) mesečno, za 6 članova porodice.
Ko zna,znaRekao bih da je kolega mislio na alternativne načine za plaćanje YT Premium-a![]()
Argentina rođeni mojuyouplus i vozi![]()
na 12 pro max(dimming, kocenje, kasnjenje u kucanju...) sam imao non stop problema na odmoru(temp 40++ stepeni u hladu) prosle godine, cim se ohladi malo radi ok, ove godine 13 pro max dosta bolje i dalje mi je iritantno(dimming), ranije pre 12 pro max imao sam XS Max, pre njega 8 Plus nikad ovakvih problema nisam imao leti... nadam se da je na 14 pro max boljeDrago mi je da cujem za dimming, posto me je ovaj 13 Pro izludeo toliko da je otisao starom a ja uzimam njegov F3. Dotle je doslo, iako i F3 ima slicne probleme, ali bas na debelom +45 suncu.
ne znam da li androidi top premium uredjaji pate od tih boljki, svakako nisam planirao da menjam taborBukvalno jedino sto moze da me natera da kupim 14 (plus, obican, pro, sta god) je ako su resili to, u suprotnom, bacanje para (za svakog ko ima bilo sta od 11/12/13, barem moje misljenje).
Ogromna stavka po meni.
to je jasno, ali mogli su bolje da rese hladjenje istog, ali po svemu sudeci ocigledno nisuAko nista drugo imate najbrzi procesor na svetu sto se tice mobilnih telefona , mada to ne zna vecina korisnika![]()
Nisam primetio na S21U. Na ranijim telefonima je bilo tesko koristiti isti na bas jakom suncu, sto sa obim nije slucaj. Ne znam kakvi su ostali.ne znam da li androidi top premium uredjaji pate od tih boljki, svakako nisam planirao da menjam tabor![]()
Si siguran? Ja koliko se sećam SVI operateri su imali problem sa orderima - tačnije, tada je i korona i logistika bila u punom jeku i dalje, pa nije bilo dovoljno količina.Sa Telenorom (sad je Yettel) i A1 nije bilo tih problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari