Dobro si rekao, da li je zakonski.Zar je ovo uopste zakonski? Da li ih je iko ikada tuzio?
Zamislite npr da automobile.samo mozete u ovlastenim poprwvljati...
To je kad ljudi vole premijum osecaj u ruci a nisu osigurali telefon niti stavili masku i staklo.Danas u Novom Pazaru 🤔Pogledajte prilog 356173
Ja sam preko mt:s-a rezervisao ujutru odmah kada je trebalo da krene preorder (pre nego što su krenuli i da reklamiraju) i samo sam mejl dobio kao potvrdu.Jel porucio neko preko operatera ili sam ja jedini?!
ne vidim sta je problem, mogu da uplate apple care jer su tek uzeli uredjaj i besplatno ce im biti resesno u ovlascenom servisu...Danas kod komšije koji radi vp displeja su tražili taj displej za novi iphone. On mi je poslao sliku.... Znači vriska. Mogu da zamislim kakav je osjećaj samo
Znaci mozda i bude telefona 23-24 septembra kako su najavili...Ja sam preko mt:s-a rezervisao ujutru odmah kada je trebalo da krene preorder (pre nego što su krenuli i da reklamiraju) i samo sam mejl dobio kao potvrdu.
Nije bilo poziva kao kod tebe.
To je kad ljudi vole premijum osecaj u ruci a nisu osigurali telefon niti stavili masku i staklo.
Jel AC moze da se uzme iskljuicivo za nov fon ili moze i naknadno? za telefon koji je star par meseci faozn ?Od kako sam lomio jednom elran, uvek uzimam AC+... od tada skroz opušteno koristim telefon i uživam da nemam maskicu ili staklo.
To je tiktok ili tako nesto.nesto cudna camera app na iphone :|
Znaci ovaj novopazarac moze da uzme AC i resi problem, posto ga nema sigurno vise od 60 danaU suprotnom ko god razbije telefon, uzimao bi AC odmah cim ga razbije. 😁
Ni taj "ceramic shield" nije bas nesto posebno otporan...
Edit: tezina telefona od 240g je takodje imala veliku ulogu u padu, masa puta ubrzanje i ode coveku ekran.
znam, nesto u toj app trigerruje ko zna sta u kameramaTo je tiktok ili tako nesto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari