Šta je novo?

iPhone 14

Može li mi neko pomoći kako da napravim shortcut koji će paliti/gasiti Always-on-display? Ili barem da mi otvori podešavanja do njega, to znam da može. Hvala unapred.

Zar je ovo uopste zakonski? Da li ih je iko ikada tuzio?
Zamislite npr da automobile.samo mozete u ovlastenim poprwvljati...
Dobro si rekao, da li je zakonski.
Ako napišu u prodajnom ugovru a ti ga ne pročitaš, nego samo šarneš potpis... sam si kriv.

Jel porucio neko preko operatera ili sam ja jedini?!

Briga me da ga valjam u maskice i stakla. Apple care je tu, svakako ne cekam operatera da mi da telefon novi. Vec vidim posle par meseci ona sjajna lajsna ima da bude mat :D

Danas kod komšije koji radi vp displeja su tražili taj displej za novi iphone. On mi je poslao sliku.... Znači vriska. Mogu da zamislim kakav je osjećaj samo

Danas kod komšije koji radi vp displeja su tražili taj displej za novi iphone. On mi je poslao sliku.... Znači vriska. Mogu da zamislim kakav je osjećaj samo
ne vidim sta je problem, mogu da uplate apple care jer su tek uzeli uredjaj i besplatno ce im biti resesno u ovlascenom servisu...

jedino da daju nov uredjaj, ako imaju, jer summjam da imaju ekran :)

sumnjam da imaju i rezervne telefone :D

Ja sam preko mt:s-a rezervisao ujutru odmah kada je trebalo da krene preorder (pre nego što su krenuli i da reklamiraju) i samo sam mejl dobio kao potvrdu.
Nije bilo poziva kao kod tebe.
Znaci mozda i bude telefona 23-24 septembra kako su najavili...

To je kad ljudi vole premijum osecaj u ruci a nisu osigurali telefon niti stavili masku i staklo.

Fala bogu da se plastika vratila u modu, opet imamo telefone koji ne klizaju iz ruke, pa mogu da se nose bez futrole. Ja sam šizeo koliko metal ili metal-staklo kombinacija kliza, ali svi proizvođači su jedno vreme to furali, čak i na skroz jeftinim modelima. Kao premium osećaj, kakav premium osećaj kad ćeš morati da ga držiš u plastici? 🤣

iPhone 14 mora u futrolu. Ko je pomislio da će ga staviti u futrolu od trinaestice jer je kućište isto, Apple je malo pomerio power dugme taman da ne odgovara futrola. Duh Stiva Džobsa je očigledno još uvek jak u kompaniji. ;)

@illidan Ima ovlasceni servis par komada sa strane 100% , da li bas u svim bojama i memorijskim opcijama ne znam, ali imaju sigurno nekoliko primeraka

@Djilkosh_Ns Ne bi trebalo da bude problema sa preorderima uradjenim kod nas, tako sam dobio info od 'coveka iz unutrasnjosti' , ja inace cekam poziv iz mts-a da vidim hocu li uzimati sad ili ne...

Nisam, mozda si me pomesao sa nekim, ja ako uzmem, uzimam crni 1/1 jer nema neke royal blue ili slicno koju eventualno ocekujem na prolece

Od kako sam lomio jednom elran, uvek uzimam AC+... od tada skroz opušteno koristim telefon i uživam da nemam maskicu ili staklo.
Jel AC moze da se uzme iskljuicivo za nov fon ili moze i naknadno? za telefon koji je star par meseci faozn ?

60 dana od kupovine je max

U suprotnom ko god razbije telefon, uzimao bi AC odmah cim ga razbije. 😁

Ni taj "ceramic shield" nije bas nesto posebno otporan...
Edit: tezina telefona od 240g je takodje imala veliku ulogu u padu, masa puta ubrzanje i ode coveku ekran.

nesto cudna camera app na iphone :|

U suprotnom ko god razbije telefon, uzimao bi AC odmah cim ga razbije. 😁

Ni taj "ceramic shield" nije bas nesto posebno otporan...
Edit: tezina telefona od 240g je takodje imala veliku ulogu u padu, masa puta ubrzanje i ode coveku ekran.
Znaci ovaj novopazarac moze da uzme AC i resi problem, posto ga nema sigurno vise od 60 dana

Sto se tice cena serije 14... Trebalo bi da za mesec-dva cene na KP budu otprilike kao legalne cene u Nemackoj i vecem delu Evrope?

^ i to su jake cene, najbolja kupovina je negde februar ili mart sledeće godine

Vrh Dno