mrmilos
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.02.2005
- Poena
- 815
Glavno da su digli cenu za seriju 13 od juceInfo iz mt:s je da su aktuelne cene koje vidimo za Preorder cene sa popustom, da li je istina ne znam....
Glavno da su digli cenu za seriju 13 od juceInfo iz mt:s je da su aktuelne cene koje vidimo za Preorder cene sa popustom, da li je istina ne znam....
u A1 su to uradili malo posle isteka promocije za A1 mocnu tarifu, pa je prvo prestala promocija(samim tim telefon skuplji) a posle poskupeo i telefon, razlog Apple im digao ceneKako ih nije sramota......
Znam da su prosle godine za 13 digli cenu jedno mesec dana recimo.... I preko box paketa i preko standardnih tarifa....
Iz nekog razloga nije stigao sa iOS16, nego je morao update, pa je tu zabo bio. Upalio ga posle malo vremena, sve ok.Ok, odradio transfer sa starog telefona na novi i sad više neće da se upali 😓
jos sinoc, ispravka za kamere za 3rd party app prvenstveno + jos neke sitniceIzašao je i neki novi update 16..0.2, uglavnom namenski za seriju 14.
Ja sam rezervisao drugog dana tj. u subotuVama koji ste dobili iz Mts-a, klasican web order prvog dana ili...?
Zvao sam ih danas. Kažu do kraja meseca... PapciDa li mozda neko zna sta je sa A1 i dostavom telefona?
Pa i nisu, meni su danas javili da ce mi poslati kada im stigne uređaj koji sam porucila,jer trenutno nije dostupan.Više zavisi od poste, svi su poslati istog dana…
Kako to misliš?Da li mozda neko ima iskustva sa naručivanje uređaja online preko a1? U početku je prikazana jedna cena, ali pri kraju nakon provere kreditnog biroa ili čega već, ponude znatno veće cene uređaja i tarife?! 😕
A1?Pa i ja sam narucio petak ujutru preorder i nema ga danas. Jes da sam uzeo sigurno najtrazeniji ljubicasti PM 128gb, ali opet je bilo ujutru, dok se sajt raspadao..
Posle intervencije... Otišao da pogledam u status porudžbine, kad ono spremno za dostavu... Eh gde je ponedeljak...Zvao sam ih danas. Kažu do kraja meseca... Papci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari