Šta je novo?

iPhone 14

Kako ih nije sramota......
Znam da su prosle godine za 13 digli cenu jedno mesec dana recimo.... I preko box paketa i preko standardnih tarifa....

Kako ih nije sramota......
Znam da su prosle godine za 13 digli cenu jedno mesec dana recimo.... I preko box paketa i preko standardnih tarifa....
u A1 su to uradili malo posle isteka promocije za A1 mocnu tarifu, pa je prvo prestala promocija(samim tim telefon skuplji) a posle poskupeo i telefon, razlog Apple im digao cene :D to je bilo oko juna/jula ove godine

Videh na fb da su neki vec preuzeli svoje tacno u ponoc u poslovnici na Trgu...

Ok, odradio transfer sa starog telefona na novi i sad više neće da se upali 😓

Uzas 😬
Ja cu ipak sacekati jos malo sa kupovinom, idem na put u novembru, pa cu taman iskoristiti i porez da vratim. Do tada ce se valjda resiti ove sitne gluposti...

Izašao je i neki novi update 16..0.2, uglavnom namenski za seriju 14.

Vama koji ste dobili iz Mts-a, klasican web order prvog dana ili...?

Ako si narucio online mozes lako proveriti na svom nalogu i za A1 i za Yettel...

Više zavisi od poste, svi su poslati istog dana…

Da li mozda neko ima iskustva sa naručivanje uređaja online preko a1? U početku je prikazana jedna cena, ali pri kraju nakon provere kreditnog biroa ili čega već, ponude znatno veće cene uređaja i tarife?! 😕

Da li mozda neko ima iskustva sa naručivanje uređaja online preko a1? U početku je prikazana jedna cena, ali pri kraju nakon provere kreditnog biroa ili čega već, ponude znatno veće cene uređaja i tarife?! 😕
Kako to misliš?

Naravno, poslati su svi koji su naruceni u prvom talasu pre ordera, koji je, kao sto sam rekao, veoma ogranicen... Drugi talas tek treba da stigne...

Pa i ja sam narucio petak ujutru preorder i nema ga danas. Jes da sam uzeo sigurno najtrazeniji ljubicasti PM 128gb, ali opet je bilo ujutru, dok se sajt raspadao..

Pa obično i stigne tek sledeće nedelje, stići će, polako 😀

Kao sto sam napisao to je sve sad u (sigurnim) rukama poste 😂

Nazad
Vrh Dno