OnajIzCoska
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.11.2021
- Poena
- 85
Ulepsao si mi vece ovim informacijama.Omogućili su na beta 2 da se vidi procenat baterije na LockScreen-u dok je na punjaču, slično kao na iOS 15. Takođe su ubacili da se smanjenje ili povećanje procenata baterije i vizuelno prikazuje, a ne kao što je bilo da uvek identično izgleda iako se menja procenat napunjenosti baterije.
![]()
Latest iOS 16.1 Beta Tweaks Battery Status Bar to Show Visual Charge Level
Apple today released the second beta of iOS 16.1, introducing further tweaks to the battery percentage indicator that is located in the status bar. ...www.macrumors.com
Ispravljen copy/paste bug. Podrhtavanje kamere još nije ispravljeno za third party aplikacije.
Naravno da nije hardverski problem jer se desava u 3rd party aplikacijama.Ako ispadne da hw problem, neće ga ni ispraviti.
Slažem se apsolutno,malo je reći katastrofalan update,bolje da ga nisu puštali.Svakog koga znam u mom okruženju da koristi iphone kuka na iste stvari.BH mi je u 3 dana pao za 2%,ig,fb užasno zapucavaju,telefon se greje kao šporet,baterija ludilo..A pritom je star oko 7 meseci,kupljen nov u A1,punjen isključivo originalnim punjačem itd...Ja zaista ne znam da li je ideja update bila da svi pređemo na novije telefone ali ovo je blagi užašIphone se2 najlosiji update do sad, a bilo ih je dosta u poslednje 2 i nesto godine. Zapucavanja, kocenje, bagovi itd itd. Nocas zanimljiva stvar, gledao neki video na fb i spustio tel i zaspao, ujutro i dalje fb video ide iako je tel bio okrenut ekranom na dole. Alarm isto ima neki bug ili ne zvoni ili samo se javi na 1-2 sec i to je to. Da nemam masu podesavanja oko google auth vratio bih se na 15, al ovako jedva cekam novi updata.
Ne koristite originalni kabal i punjac?Jel se jos nekom desava dok je telefon na punjac i napuni preko 80% kad kuca poruku brljavi slova, nema sanse tacno ispravnu rec da napises. I meni i drugaru tako.
Nisam to probao, ali primetio sam da mi “guta” prvo slovo kada krenem pisati u poruci, pretrazivacu etc… Na ios 15 se to nije desavalo, mozda je do vibracije ko ce ga znatiJel se jos nekom desava dok je telefon na punjac i napuni preko 80% kad kuca poruku brljavi slova, nema sanse tacno ispravnu rec da napises. I meni i drugaru tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari