Evo dokopao sam se Q11 i HPH07, posle par dana testiranja evo mojih zapazanja:
Q11: strahovito brz, saltanje kanala onoliko brzo koliko brzo mozes da pritiskas tastere, premotavanje naprednazad (strelicama levo/desno) veoma brzo i bez zakucavanja komandi. Slika perfektna - ocena slike 10
HPH07: nakon testiranja Q11 i odusevljenja njime pomislio sam sta tek onda moze HPH07, 2gb rama, quad core... Verovali ili ne HPH07 je tromiji u odnosu na Q11, ne moze da isprati saltanje kanala, salta pa proguta knedlu pa nadtavi da salta, premotavanje sadrzaja isto. Kvalitet slike losiji u odnosu na q11. Jedino sto mi se dopalo na HPH07 je novi dizajn daljinskog, oblih ivica, lepo lezi u ruci, promenjen raspored tastera... Ocena kvaliteta slike 8
Inace koristim optiku i BOX4 plavi paket. Uz paket je pre godinu dana dosao Huawei EC2108V5 koji je u odnosu na HPH07 i Q11 dve svetlosne godine iza njih, jako, jako trom, nekad se zamrzne ili ostane neki prozor u pozadini koji ne moze da se ugasi bez restartovanja. Kvalitet slike ocajan u poredjenju HPH07 i Q11. Opsta ocena 2
Trebalo bi da dodjem i do HPH4024 pa cu nakon testiranja napisati moje utiske za njega
Kao testni televizor koristim LG OLED C1 serije