Šta je novo?

Huawei P50 serija

Kod mene i dalje wifi zeza kada se nakaci. Lepo ucitava par trenutaka, pa onda zastane. Sam se iskljuci i ukljuci. Pa onda opet ucitava, pa nakon nekog vremena ucita, pa posle opet zastane... Muka ziva. Ima nekih trenutaka kad radi bez prekida ali su retki. Kod sestre na P40pro, na istom ruteru, sedi pored mene, radi kao singerica. Definitvno imaju neki problem sa wifi konekcijom... To je ono sto mene najvise nervira...

Da li je moguće da tako skup telefon ima problem aa wifi konekcijom?! 😂😂

Je l' vam se to od početka pocelo javljati od kad ste uzeli telefon ili posle?

Posto planiram da ga uzmem zbog kamere svakako pa ako bude to stekalo da mogu odmah da ga reklamiram

Od pocetka. Topla preporuka, uzmi P40 pro ili pro +. Jeftiniji a po meni solidno dobar i nemas ovakvih briga. Ja sam na dosta foruma aktivan od kako imam ovih problema, i generalno, ljudi sa svih strana sveta se zale na wifi komekciju i ovaj problem. Da li je problem taj SD 888 4g, nzm. Ja cesto komentarisem i sugerisem na huawei forumima ali se direktan proizvodjac iz Kine ne javlja. Moja dobra preporuka.

AoD nije da ne troši bateriju. Ništa mnogo ali ono, nije da ne troši. Moj ti je savet da se ne oslanjaš na druge oko toga.
Probaj da koristiš obe opcije 2-3 dana i vidi kako se ponaša baterija.

Да ли неко има проблем са отиском прста? У ретким ситуацијама успе да очита из првог покушаја, а неретко не успе ни из једног, па морам да откључавам шифром.
Ja nisam imao ovakvu vrstu problema, bar ne u toj meri. Dešava se povremeno i meni da ne uspe da očita iz prvog pokušaja, ali je ipak to češće slučaj, nego da ne uspe.

@dulic993 žao mi je što se ipak ispostavilo da i dalje imaš problem. To je zaista ozbiljan problem u svakodnevnom radu, hajde ovo moje kratkotrajno trajanje baterije je relativno lako rešivo, a može da prođe i pregrevanje. Lično mi više smeta pregrevanje, jer nije mi normalno da telefon postane toliko vruć posle 20-25min korišćenja, a da to nije gejming. Dostigne 38-40°C baterija, kako - kada...i kreće throttling tu na 40 stepeni, možda i na 39.

Definitivno, ali definitivno, sledeće godine u drugoj polovini kada budem u prilici, tarasim se ovog škarta, i prelazim nazad na iPhone (inače ne volim iPhone da se razumemo, nisam fan, ali me je verno služio 2 godine), ili neki Google Pixel, možda Samsung..-

Ja nisam imao ovakvu vrstu problema, bar ne u toj meri. Dešava se povremeno i meni da ne uspe da očita iz prvog pokušaja, ali je ipak to češće slučaj, nego da ne uspe.

@dulic993 žao mi je što se ipak ispostavilo da i dalje imaš problem. To je zaista ozbiljan problem u svakodnevnom radu, hajde ovo moje kratkotrajno trajanje baterije je relativno lako rešivo, a može da prođe i pregrevanje. Lično mi više smeta pregrevanje, jer nije mi normalno da telefon postane toliko vruć posle 20-25min korišćenja, a da to nije gejming. Dostigne 38-40°C baterija, kako - kada...i kreće throttling tu na 40 stepeni, možda i na 39.

Definitivno, ali definitivno, sledeće godine u drugoj polovini kada budem u prilici, tarasim se ovog škarta, i prelazim nazad na iPhone (inače ne volim iPhone da se razumemo, nisam fan, ali me je verno služio 2 godine), ili neki Google Pixel, možda Samsung..-
A znam, al ajde, sta da se radi. Precu na drugi uredjaj kad otplatim ovaj. Msm, generalno me to najvise nervira, a ostalo je podnosljivo. No videcemo...

Sta mislite da li je ovo moguce?

Nije još uvek ništa detaljno rečeno, kada, šta...

Tako da su to za mene još uvek spekulacije. Dobro bi došli Google servisi, za nas koji smo nabavili uređaje u periodu kada je Huawei bio pod banom.

To bi mrvicu ublažilo razočarenje kod mene. Ali samo mrvicu.

Nije još uvek ništa detaljno rečeno, kada, šta...

Tako da su to za mene još uvek spekulacije. Dobro bi došli Google servisi, za nas koji smo nabavili uređaje u periodu kada je Huawei bio pod banom.

To bi mrvicu ublažilo razočarenje kod mene. Ali samo mrvicu.
Ja mislim da kad bih dobio zvanično google servise za moj P40 pro da ga ne bih menjao nikada.

Sta mislite da li je ovo moguce?

Da ih bar puste sa razvojem Kirin procesora

Da li mozete napisete verziju software trenutno i da li uradi downgrade mozda?

Cisto provera zbog baterije. Cini mi se da je Mate 40 pro dosta duze drzao bateriju.

@Jocko pregrevanje je generalan problem SD 888 priznat od strane kualcoma.
@dzontra86 Harmony Os samo ako si u Kini. Ne postoji nacin instalacije bar ne zvanican izvan nje.

Samo ne jasno da instagram jede 40%...

Da li jos neko ima taj problem?

Da li je iko nadao negde na netu, ili možda sam imao prilike da uporedi, razliku u kameri na P50 i P50 Pro?

Vrh Dno