Šta je novo?

Huawei P50 serija

Hvala za link ali znam za ove specifikacije, više me zanima neko poredjenje u praksi, da vidim da li su slične ili je Pro mnogo bolja.

Ako su baš slične mozda bih odma P50 uzimao za 500e

Ta periscope sto ima 64mp u odnosu na 12mp to je samo ona sto zumira je l'? Ako je ta za tu zoom kameru me zabole kome to jos treba

Hvala za link ali znam za ove specifikacije, više me zanima neko poredjenje u praksi, da vidim da li su slične ili je Pro mnogo bolja.

Ako su baš slične mozda bih odma P50 uzimao za 500e

Ta periscope sto ima 64mp u odnosu na 12mp to je samo ona sto zumira je l'? Ako je ta za tu zoom kameru me zabole kome to jos treba
Na P40 su potpuno iste glavne kamere, pa ne verujem da su to menjali na p50.
Periskopska zoom kamera je prilicno dobra stvar, kao i wide kamera, a i seflie kamera je bolja na p50 pro.
Ja ne bi uzeo ni P50 ni P50 pro :)

Za wide kameru se slažem, korisna stvar a i iste su im na p50 i p50pro.

Zoom meni skroz nebitna kamera.

Selfie je navodno ista.

Koje bi ti uzeo telefone gledajyci samo kameru? 😊

Koliko sam video kod sefie za pro pise AF, a za nepro ne pise?
Meni je telefoto kamera zgodna jer dosta prosiruje mogucnosti i onda ova zoom na p40 je onako ok, al malo meh isprana u odnosu na glavnu kameru, takodje pro ima vecu rezoluciju sa cropom dodje se teorijski do 200x sto otvara velike mogucnosti za spijuniranje :)
Nijedan android tel 2022 me nije nesto privukao, a za jabuku nemam para.

A misliš da je jabuka bolja sto se tice kamere? Ja ne bih rekao najiskrenije

jabuka pro cenim da ima bolji video, batery life i google friendly sofwer, nije sve u kvalitetu fotografije ;)

Naravno da nije sve u fotografiji, kao sto si i rekao - slika, video, baterija, dizajn, software sve je to jako bitno...
Ja kad bih mogao da progutam jako ružan dizajn jabuke uzeo bih kad bude neka akcija.

Ovako i dalje ciljam ovaj model 🙌😁

@dulic993 jel koristis 120 hz ili kako i koliko ti obicno izvuce baterija, koliko rada ekrana?
Kod mene je stavljeno to na dinamicko (automatsko), nije stalno na 120 Hz. Ja kad napunim ujutro telefon, i intezivno ga koristim, uvece oko 23h kad legnem imam oko 39-41% baterije. E sad ono sto sam jos primetio, da slabije se trosi kad predje ispod 60%. Ja uvek gasim internet kad ne koristim, mozda i to ima uticaj, i pre 2 nedelje sam iskljucio Alwayss on displ.

Kod mene je stavljeno to na dinamicko (automatsko), nije stalno na 120 Hz. Ja kad napunim ujutro telefon, i intezivno ga koristim, uvece oko 23h kad legnem imam oko 39-41% baterije. E sad ono sto sam jos primetio, da slabije se trosi kad predje ispod 60%. Ja uvek gasim internet kad ne koristim, mozda i to ima uticaj, i pre 2 nedelje sam iskljucio Alwayss on displ.
Po meni je baterija koju napuniš ujutru, i koristiš fon tokom dana za neke slike, videe, muziku, i izdrži do uveče makar i na 10%,meni je taj telefon sjajan. Uvece ga svakako stavljam na punjač. Ako dogura do tad vrh!

Jedno pitanje za vas sa P50Pro,da li kad stavite zaštitno staklo za ekran od ivice do ivce(zakrivljen ekran) da li se i tad te zakrivljene ivice vide ili ih to zastitno staklo napravi flat, ako me razumete sta kažem

Pa sto onda uopste imaš mobilni?

Pa sto onda uopste imaš mobilni?
Ne razumem? Sta sto?
Po meni je baterija koju napuniš ujutru, i koristiš fon tokom dana za neke slike, videe, muziku, i izdrži do uveče makar i na 10%,meni je taj telefon sjajan. Uvece ga svakako stavljam na punjač. Ako dogura do tad vrh!

Jedno pitanje za vas sa P50Pro,da li kad stavite zaštitno staklo za ekran od ivice do ivce(zakrivljen ekran) da li se i tad te zakrivljene ivice vide ili ih to zastitno staklo napravi flat, ako me razumete sta kažem
Ja ne mogu da nadjem staklo u Subotici. Imam jedino fabricku foliju. Planiram da uzmem futrolu ako je nadjem.

Ne razumem? Sta sto?

Ja ne mogu da nadjem staklo u Subotici. Imam jedino fabricku foliju. Planiram da uzmem futrolu ako je nadjem.
Pa iskljucujes internet da bi stedeo bateriju, iskljucujes AOD, smanjuješ osvežavanje ekrana zbog baterije...
Ja smatram da je to u današnje vreme standard i ako to sve radiš onda si trebao kupiti neki mnogo jeftiniji mobilni

Pa iskljucujes internet da bi stedeo bateriju, iskljucujes AOD, smanjuješ osvežavanje ekrana zbog baterije...
Ja smatram da je to u današnje vreme standard i ako to sve radiš onda si trebao kupiti neki mnogo jeftiniji mobilni
Pa ne smanjujem ja AOD zbog baterije, nego ne treba mi. Ja ne patim za time, vise mi se svidja mob bez toga. A interne gasim od uvek. Navikao sam da kad god ne treba, da se gasi. Zato postoji opcija u padajucem meniju, pre svega jer sam pre imao 3gb, pa sam stedeo. Sad imam 16gb al opet stedim net. A za ekran, neke aplikacije ne rade na 120hz, sta vredi. Mnogo jeftiniji telefon nema takvu dobru kameru. Sistem kod jeftiniji modela pocne da stuca posle 1 godine, dizajn kod jeftinijih telefona je malo ruzniji za moj ukus.

Prijatelj uzeo p50 (ili pro) kaže ne stižu mu mailovi uopšte tj notifikacije za iste... vidi tek kad otvori aplikacije (gmail, outlook...ima li proverenog rešenja? Hvala

Ja koristim Outlook na P40 pro, I nemam tih problema. Ali mora da ide u battery settings- app launch, I tu da isključi manage automatically za Mail klijent koji koristi. A i za ostale aplikacije za koje mu je bitno da odmah primi notifikacije

Prijatelj uzeo p50 (ili pro) kaže ne stižu mu mailovi uopšte tj notifikacije za iste... vidi tek kad otvori aplikacije (gmail, outlook...ima li proverenog rešenja? Hvala
To je tako i kod mene. Nisam trazio resenje, slabo koristim Gspace, jer se generalno trudim da izbacim google servise sto vise mogu iz upotrebe. Ali da, kasnjenja ima, i treba da proverava u Gspaceu dal ima nesto.

Da ne listam celu temu 🙂
Kako se generalno pokazao P50 pro? Kamere i baterija?
Da li je možda neka bolja varijanta ići na P40 pro za dosta manje para?

Da ne listam celu temu 🙂
Kako se generalno pokazao P50 pro? Kamere i baterija?
Da li je možda neka bolja varijanta ići na P40 pro za dosta manje para?
Odma preporuka za to da znas. Ili p40 pro +. Nije lose, ali previse kosta a malo unapredjenja uodnosu na prethodnu verziju. Baterija ok, ali wifi konekcija dosta slabija uodnosu na prethodne verzije. Kako vidim, SD 888 je zasluzan za to nazalost. Kamera 10/10, jedino video je 8,5/10.

Citao sam o tim problemima za wifi na P50 Pro i bas se pitam sto li je to tako, nelogicno mi je da je Huawei ugradjivao losije komponente na top modelu, a da je problem do s888 ne bih rekao, jer ima puno uredjaja raznih proizvodjaca sa tim chipsetom pa niko nema takvih generalnih problema kao P50 Pro.

Citao sam o tim problemima za wifi na P50 Pro i bas se pitam sto li je to tako, nelogicno mi je da je Huawei ugradjivao losije komponente na top modelu, a da je problem do s888 ne bih rekao, jer ima puno uredjaja raznih proizvodjaca sa tim chipsetom pa niko nema takvih generalnih problema kao P50 Pro.
Slazem se ali kako je moguce da se ti problemi javljaju u vecini kod modela sa SD888? KAko sam uzsepo da saznam, kod Kirina nemaju taj problem. Jedino da je optimizaija neka problem, ne znam sta drugo

Ljudi čekajte u kom fazonu ima probleme sa wi-fi jem? 😂 Nemojte me sprdati uzmem telefon i ne mogu na wifi da se konektujem u pm... Jel moguce to 😂

Slazem se ali kako je moguce da se ti problemi javljaju u vecini kod modela sa SD888? KAko sam uzsepo da saznam, kod Kirina nemaju taj problem. Jedino da je optimizaija neka problem, ne znam sta drugo

Ja na s21 ultra nikakav problem nisam imao sa wi fi,to po meni nema veze sa 888.Mada u xiaomi su po testovima sa 888 dizali temperaturu,bas se greje dok opet kod s21 ultra nista nije losiji bio od sd865.

Nego je l ovi novi telefoni vise nemaju onaj navigation dock? Koliko je to predobra stvar

Ljudi čekajte u kom fazonu ima probleme sa wi-fi jem? 😂 Nemojte me sprdati uzmem telefon i ne mogu na wifi da se konektujem u pm... Jel moguce to 😂
U tome da se sporo ucitava net, da se sam izloguje sa wifi mreze pa uloguje, nemam pregrevanje na SD 888 al ta konekcija je uzasna. Testirao sam na 5g ruterima, i tu je ok al na ostalima uzasna. Mrezni podaci su ok

Porucio sam danas P50 Pro gold da obnovim ugovor.
Nadam se da nece imati probleme sa wifi i bilo sta.
Razmisljao sam o Xiaomi 12 Pro ali onaj novi chipset je jos gori pp bateriju i to me odbilo na kraju.

Meni taj P50 Pro baš deluje top. Upoređivao sam ga na brzaka sa S22U i rekao bih da pravi bolje slike. Još je i lakši i zaobljeniji pa lepše leži u ruci.
Ono što bi me odvratilo od kupovine jeste loša autonomija, swipe down za pretragu umesto za brze prečice i obaveštenja (nemoguće promeniti) i veće crnilo oko prednje kamere.

Znači ovo će ti biti prvi telefon bez gugl servisa? Good luck with that

Vrh Dno