Da ažuriram javnost sa najnovijom informacijom od juče.
Naime, pošto mi u decembru ističe ugovor sa SBB, i pošto su u međuvremenu i ostali operateri (MTS i Yettel) počeli da pružaju interneta i kablovske na mojoj adresi (NS), pre par dana sam kontaktirao SBB kao njihov dugogodišnji korisnik da čujem koje oni uslove nude.
Kontaktirao sam ih mailom, a oni su zamolili za br. telefona da me kontaktira njihova služba prodaje, što se juče i desilo.
Ukratko, za stare korisnike nude dve opcije i obe uslovljavaju ugovorom na 24 meseca:
1) ako ostanem na Eon Full nude 4 meseca po dinar i 20 meseci po 3.999 din, dakle 79.984 din ukupno, odnosno 3.332 din mesečno,
2) ako pređem na Eon Premium nude 18 meseci cena Fulla (3.999) i 6 meseci puna cena (4.999), dakle 101.976, odnosno 4.249 din mesečno.
Ne nude ništa od novih uređaja, niti servisa (pominje mi da imam HBO GO 🙂 (znači on ni ne zna da je to sad Max) i potpuno otključan video klub), ne garantuju da će na Premium internet protok stvarno biti 600/300 Mbps.
Dakle sve u svemu jedno veliko ništa.
Takođe imam zamerku na način komunikacije dotičnog uposlenika SBB, koji je u jednom trenutku deformalizovao razgovor u stilu "mogu da TI ponudim" i sl.
Kruna razgovora je bila ta kad sam mu rekao da moram da razmislim, baš se iznenadio kako se nismo dogovorili, a bio je spreman da utefteri dogovor i pošalje ugovor na potpis. 😀
Mislim da ću iscimati sad ove druge da vidim šta nude i da mi to napišu napismeno u mailu da mogu još da iscimam SBB, jer je ovo što nude smešno i očigledno žive u prošlosti kada su bili jedini operater u tom delu NS.