Šta je novo?

Yettel Hipernet

Zdravo svima,
Ugovor sa Supernovom (exe net) mi istice u oktobru pa razmisljam da predjem na yettel samo zbog promocije od 12m po dinar pa me interesuje kakvi su vasi utisci sa yettel-om?
Da li je ponuda tv kanala slicna supernovi?
Da li jos uvek koriste cgnat ili imaju kombinaciju ipv4 i ipv6 kao kod supernove?

Taj docsis je vezan za koaksijalce?
Na optici jel ima negde?

da li je moguce poslati neki zahtev da se korisnik skine sa CGNAT-a?

Moze, odes do poslovnice kazes da ti treba javna ip adresa zavedu te u sistem potpises ugovor i svaki mesec to placas 480 rsd.

Ako si mislio dzaba to nema.

Pozdrav ljudi. Je l zna neko da li moze i kako da se programira ovaj daljinski sto se dobije uz stb uredjaj za hipernet? Radi mi na istoj frekvenciji kao daljinski od tv-a, hisense tv je u pitanju. Hteo sam da mu podesim da gasi tv i pojavaca i smanjuje. Ima tv dugme i stb dugme kao i na svakom pa kontam da moze da se upari. Kad koristim hisense daljinski hoce da pobrljavi tv mesaju se komande sa ovim od yettela

Pozdrav ljudi. Je l zna neko da li moze i kako da se programira ovaj daljinski sto se dobije uz stb uredjaj za hipernet? Radi mi na istoj frekvenciji kao daljinski od tv-a, hisense tv je u pitanju. Hteo sam da mu podesim da gasi tv i pojavaca i smanjuje. Ima tv dugme i stb dugme kao i na svakom pa kontam da moze da se upari. Kad koristim hisense daljinski hoce da pobrljavi tv mesaju se komande sa ovim od yettela

Imam ista dva takva problema. Da li neko zna odgovor?

Pošto im je sajt sakat i nema sekciju sa dokumentacijama raznoraznim samim tim ni PDF-ove u vezi tog boxa i njegovog daljinca kontam da će ipak neko morati direktno da kontaktira Yettel podršku i da im postavi odgovarajuća pitanja:

1) da li daljinac podržava tj da li firmware daljinca ima implementiranu funkcionalnost za re-programiranje IR režima daljinca za razne TV brendove
2) ako podržava tražiti da vam pošalju dokument u kojem su navedeni kodovi koji treba da se kucaju i kako izgleda procedura.

I taj daljinac pravi https://www.tech4home.com/ kao daljinac od Eon boxa ("Notus" model). Notus model podržava to nakon što je SBB tj UnitedCLoud konačno to odradio i pustio firmware update daljincai za Notus ima dostupan PDF sa tabelom sa kodovima.

Znači opcije su vam ili da kontaktirate Yettel i dobijete informacije može/ne može i koja je procedura ili eventualno sad odmah napamet da proverite da li ne daj bože procedura na tom modelu Tech4Home daljinca od Yettel boxa se em koristi ista kombinacija tastera za iniciranje programiranja IR režima + da taj model koristi iste kodove za iste TV brendove?

Ovo je dokument za Notus (Eon box) daljinac ko hoće da čačka :D :D

Imate upustvo za uparivanje daljinskog u temi o Yettel Digitalnoj televiziji.
Pozdrav

Eto da ne traži svako posebno :D

Ako neko nađe broj za Hisense neka se javi. Isto tako i ako neko reši problem sa daljinskim.

Ukoliko koristite TV jednog od sledećih proizvođača:
Samsung - 1
Panasonic - 2
LG - 3
Sony - 4
Philips - 5
Toshiba - 6
Sharp - 7
Orava - 8
JVC - 9
Grunding - 0

Ja još nisam stigao da isprobam

Poslednja izmena:
Ne ide mi nešto. Da li je neko uspeo da poveže daljinski sa Hisense om ?

Trenutno daljinski radi samo na Samsung televizorima, bez dodatnog uparivanja. Na ostalim markama ne radi još uvek.

Pa ne može da radi sa svim markama, a da ne mora da se upari. Kako si zamislio da to radi?
Po defaultu je uparen sa Samsungom, za ostale marke imate uputstvo kako da se upari. Kod mene radi sa dve različite marke od kojih ni jedna nije Samsung.
Pozdrav

pa dobro. Može to i ovako. Meni radi na tom i tom TV u. AKo nekom treba pomoć kažite. Pa makar mi na forumu smo solidarni.

Meni radi na Sony sa Android TV (odnosno sad je to Google TV) i na Panasonic plazmi.
Oba su uparena po proceduri koju je okacila Yettel podrška na forumu.
Pozdrav

Pozdrav svima, razmišljam o prelasku na yattel zbog dobre promocije. Zanima me , ako se dokupi opcija javne ip adrese dali to znači da internet onda nema nikakvih ograničenja, za torent i za igrice koje rade P2P.

Dali je neko od vas koji imate yattel dokupio public IP i može da potvrdi da je sve OK posle toga i ta adresa koja se dodeljuje jel ona static ili dynamic? To znači za full paket dodati 499 rsd na cenu. Hyper nije baš hyper izgleda 😂.

Izvinjavam se na duplom postu , istekao je Edit. Dali neko koristi Netflix na yattelu bez javne IP adrese i da mi kaže kako to radi ?

Kakvog uticaja na Netflix bi mogla imati CG-NAT adresa?
Btw, nije yattel nego Yettel, i nije hyper nego hiper.
Pozdrav

Kakvog uticaja na Netflix bi mogla imati CG-NAT adresa?
Btw, nije yattel nego Yettel, i nije hyper nego hiper.
Pozdrav
Ne znam, zato i pitam dali radi OK. Izvinite na slovnim greškama.

radi odlicno netflix

Svi servisi rade olično

Nazad
Vrh Dno