A1, DM drogerie ja sam ovo jos video.Izgleda su ubacili neke radnje iz Srbije(pojavio se Lidl, Sport Vision...)
Da potvrdim da ovo radi ali je krajnje nespretno. nadam se da će to da bude bolje.Iz ponuđene Loyalty liste se izabere neki bar približan naziv, dovoljan da asocira za šta je kartica.
Posle toga se kamerom očita i zabeleži QR/bar kod koji će se prikazivati kada se odabere taj naziv.
Nema nikakve overe za QR/barcode slike.
Za Payment (platne) kartice sa RFIDom već ide komplikovanija procedura u saradnji sa izdavaocem jer se uvodi šifrovanje zapisa i overa klijenta u priču.
Lista kartica se može sortirati tako što se zadrži prst na kartici i onda pomera.
Naravno, ovo je priručno dok ne uvedu naše lance sa sve logom itd.
Ovde su neka uputstva za developere kako da naprave template.
Ništa im ne verujem, to su one njihove generičke fraze, da se konstantno trude da uvode inovacije na zadovoljstvo korisnika i da ih pratimo za najnovije informacije.Korisnički servis Mobi Banke potvrđuje da se radi na uvođenju Google i Apple pay sistema i da će obavestiti korisnike kada bude dostupno. Za sada još nemaju rok.
Ja ih čekam do kraja godine, ako ne uvedu do tad moraćemo da se razilazimo.Ništa im ne verujem, to su one njihove generičke fraze, da se konstantno trude da uvode inovacije na zadovoljstvo korisnika i da ih pratimo za najnovije informacije.
Pisao sam na prethodnoj strani da kartica nije na nalogu već u telefonu.Preko sata pokrenuo ubacivanje kartice, završio preko tel. I na satu se kartica vidi, a na tel ne. Znači treba dva puta da se ukuca ista kartica, za svaki uredjaj posebno?
Ne može klijentima da se kaže nema ili neće biti uvek se kaže "radimo na tome" i sl.Ja ih čekam do kraja godine, ako ne uvedu do tad moraćemo da se razilazimo.
Ako bi neko kod nas trebao da ima GooglePay, ApplePay i GarminPay onda je to Mobi banka.Ne može klijentima da se kaže nema ili neće biti uvek se kaže "radimo na tome" i sl.
Da su hteli imali bi to na Klik.
Gpay odgovara bankama koje nisu razvijala sopstvena rešenja, lakše im da plate Google
Evo ostavicu ti ja, posto on nije.@spavach što ne ostavi link?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari