Ako telefon ne valja, a imate garanciju, nemojte da se mlatite, nego pravac servis i ćao. Skratite sebi muke, a i ne ponavlja se ista priča po XXX puta na temi.
Kamo srece da ovo funkcionise tako. Nasi servisi jako tesko priznaju bilo sta osim ociglednog kvara, a dijagnostikovanje problema im malo teze ide.
Note 9 recimo kad je izasao, imao je onaj
light bleed (bas sam pre neki dan obrisao fotke mog telefona iz gdrive-a) i svuda u svetu su to podrazumevali kao felerican uredjaj i menjali, meni jok, samo sam ostao mesec dana bez novog telefona.
Takodje isto Note 9, imao je problema sa fokusom 2x telephoto kamere, gde krene da zuji i leluja, nikako da fokusira, to je se desavalo tipa svakih pet fotkanja, isto mi nisu priznali.
Nema veze sto sam im uz telefon poslao jos 20 snimaka na gdrive-u gde se vidi problem, jednostavno nisu priznali.
Tako da te stvari koje nisu ocigledne, to gasenje jednom u 10 dana, zabadanje u toku poziva itd., jako tesko da ce priznati i uraditi.
Ja iskreno mislim da je moj s22 ultra falican u smislu da se pregreva. Nikad ni jedan problem sa njim nisam imao vec koliko meseci osim povremenog FPS drop-a sto je normalno, ni iPhone nije savrsen. Jedino to pregrevanje, sto je opet moj subjektivni osecaj, ali kad uporedim sa starim note 10, sa zeninim s10e, manje-vise isti djavo. Mozda sam samo ja ocekivao vise od telefona, odnosno manje grejanja.
Edit- da ne bude da blatim servis, Note 10+ mi je crkao mesec dana pred istek garancije, prao sam ga redovno i jednog dana vise nije hteo da se puni, poceo da se pregreva, ekran poceo da treperi zeleno dok nije pocrneo skroz. Telefon je radio, zvonio, sve, ali je ekran odalamio.
Odneo sam u servis, zamenili su ekran, bateriju, olovku i USB port, za 3 dana sam dobio skoro nov telefon nazad.
Samo opet kazem, za te neke sitnije i ne toliko ocigledne probleme, nasi ce jako tesko bilo sta da urade.