budababa
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.09.2012
- Poena
- 180
Izašla je i sedma verzija jedne od popularnijih narukvica. Nažalost, i dalje bez GPS-a. Prvi utisci po netu:
Još uvek koristim Band 4 i u ozbiljnoj sam dilemi između 7 i 7 pro (koji još uvek nije stigao kod nas).
Ти си баксуз, јуче ми је пукао онај део на наруквици кроз који се провлачи каиш, на Банд 6.U subotu mi je dok sam šetao gradom sa ruke ispao Mi Band 7 star 20ak dana, verovatno dok sam oblačio i svlačio jaknu samo pao sa ruke. Jako loše rešenje kopče, već mi se dešavalo da samo od sebe otpusti. I tako sam obradovao nekog
Mislim da bih čak sad uzeo Huawei Band 7 čisto zbog mnogo, mnogo boljeg rešenja za kopču
Imas na Aliju razlicite vrste narukvica sa razlicitim kopcama. Jedino se mora obratiti paznja na recenzije proizvoda. Ja sam kupio do sada tri i jedino je jedna sa cickom stigla da je za Mi Band 7. Dve silikonske sa razlicitim kopcama i okvirima su stigle za Mi Band 5/6 iako sam kupio za Band 7, a tek posle sam video ocene sa jednom zvezdicom da su ljudi imali slicnih problema kao i ja.U subotu mi je dok sam šetao gradom sa ruke ispao Mi Band 7 star 20ak dana, verovatno dok sam oblačio i svlačio jaknu samo pao sa ruke. Jako loše rešenje kopče, već mi se dešavalo da samo od sebe otpusti. I tako sam obradovao nekog
Mislim da bih čak sad uzeo Huawei Band 7 čisto zbog mnogo, mnogo boljeg rešenja za kopču
Moja zena izgubila band 6,zbog šugave kopče. Dođem ovde da vidim da joj kupim 7, ali neću jer je ista kopča. Gledam nešto drugo.U subotu mi je dok sam šetao gradom sa ruke ispao Mi Band 7 star 20ak dana, verovatno dok sam oblačio i svlačio jaknu samo pao sa ruke. Jako loše rešenje kopče, već mi se dešavalo da samo od sebe otpusti. I tako sam obradovao nekog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari