https://www.amazon.de/dp/B08HR6ZBYJ/
Cut tamoAuh kvante fizike mehanike i cuda ostala. Turaj to pod vodu i ne njaci previse![]()
Slažem se, standardna boljka 3080-ica...Pa kada već budeš stavljao vodu, možda da staviš bolje padove na mem za svaki slučaj.
Iz mog iskustva samo prve verzije. Kasnije su to ispravili. Kad kazem prve verzije ne mislim na V1, LHR i NON-LHR i sl., vec na neki vremenski okvirSlažem se, standardna boljka 3080-ica...
Kad se već otvara, što da ne.
Sve Strix 3080 kao i sve SupremX 3080 koje sam uzeo ptosle god su imale katastrofalne padove i vram temp^ Strix nemaju tih problema, imao sam 3080 i sada imam 3080ti temperatura memorije nije prešla 78c
Sama po sebi se greje vise nego drugeJel ih to vrm przi blizinom ili prosto gddr6x je sama po sebi vruca?
Ja imam već 1god i 2 meseca 3080ti temperature su odlične. Kad je u kući 26c posto ne palim klimu zbog bebe u zatvorenom kućištu maksimalne temperature su GPU je 70c i ne prelazi, memorija 78c i hot spot 82c. Zimi je kućna temperatura oko 23-24c i bude hladnije otprilike 5c na sva tri. To je kod mene, ja ne kopam karticom pa je ne ubijam i do sada sam prezadovoljan Strix verzijom.Sve Strix 3080 kao i sve SupremX 3080 koje sam uzeo ptosle god su imale katastrofalne padove i vram temp
Bez ijednog izuzetka. Pricam iz iskustva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari