Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se danas otvori racun (osnovni, za dz) jel moguce da se tokom nedelje pokrene ta stednja?

Ako se dobro sećam, sve postaje funkcionalno čim potpišeš ugovor, osim što moraš platnu karticu čekati

Drugari, izvinjavam se onda što sam vam preneo pogrešnu informaciju - da ćete ostati bez mesečne kamate ukoliko ugasite dinarski štedni račun po viđenju.
To je zapravo informacija koju sam dobio od kontakt centra pre pet godina.
A možda sam i ja pobrkao.
Žao mi je što sam sa vama podelio netačnu informaciju.

Ovo za brisanje kamate ako se zatvori racun pre kraja meseca je teska glupost. Ako kontakt centar to govori korisnicima, to pokazuje da ne poznaju materiju.
Prema ugovorima ce vam se pripisati kamate koliko god da imate dana neka sredstva, srazmerno trajanju naravno.

Videcete da cak i prema ovom Owimovom savetu da zatvorite racun u sledecem mesecu, opet ce vam se pripisati ako to uradite posle dan ili dva u novom mesecu. Jednostavno proces je automatski i ne treba o tome razmisljati.

• Like
Reagovanja: mnt
Tek danas su se setili da objave promociju 🤦

Prilozi

• Screenshot_20220628-174515_Lite.jpg
    Screenshot_20220628-174515_Lite.jpg
    116.9 KB · Pregleda: 112
  • Like
Reagovanja: mnt
@donadoni
Napisao sam javno da sam pogrešio (to je informacija stara više godina iz kontakt centra, a pošto je bilo davno možda i moja greška). Poruka iznad tvoje poslednje.

Pa mozes valjda uraditi uput stanja na bankomatu valjda je na njihovima besplatna ili podici pa upkatiti tip 500din. Ako tako pise u uslovima vezanim za Ugovor onda mogu ali nikako ih ne mogu prisvojiti.

Ok,hvala.
Da li moram da imam na racunu tih 500 dinara koliko kosta kartica ili placam kuriru?

@alex1974 ne ide kurirskom, već običnom poštom. Skidaju sa računa.

hoce li novac da zadrze za sebe kad mi blokiraju racun?

Pogledajte prilog 348810
Iskustvo kod druge banke:
Dugo je bio blokiran račun, u plusu sa par hiljada dinara..
Da skratim, otišao na šalter banke, ugašen račun, novac mi je bio isplaćen.

Kako je kod Mobi ne znam, verovatno piše u ugovoru.. ali ne verujem da imaju pravo da ti otuđe sredstva, nema logike. Zamrznu račun samo..

Zar nije bolje da pitas operatera Mobi banke o svemu sto te zanima?

A što ne napraviš neku transakciju da ti ne blokiraju račun?

pa napravio sam, ali dok sam otvarao racun ton na sajtu se dosta razlikuje od ovog sto mi stize u mejl

Подиже се вјероватно у пословници:LOL:,уз гашење или ако их намолиш,пребацивањем онлајн на други рачун,као кад гасиш рачун.

Hajdemo molim vas sa ozbiljnim problemima i dilemama, niko nikom ne otudjuje novac.

@suncica2222

Dovoljno je da odes do najblizeg bankomata i uplatis i odmah posle toga podignes
npr. 1000 dinara i racun ostaje aktivan.

@alex1974

Uz Osnovni racun ( mesecna naknada za vodjenje racuna - 0 dinara ) ide samo Dina kartica.

(Re)izdavanje Dine ( uz sve pakete ) je besplatno.

(Re)izdavanje Master kartice je 500 dinara.

Poruka mi je izbrisana od sinoc, nije u redu postali su najgori malo malo pa problem, sve vise problem sa sajt ne radi, te ne radi placanje, te skidaju pogresno pa mi storniraju transakcije i lupaju provizije na konverziji eur u din i obrnuto

kartica da ne prolazi za placanje je nedopustivo kao sto mi se nocas desilo

Danas dobijem sms za odbijen paypal i naplate mi 2x 35din sto im servis nije radio......... sta reci
Naravno da cu da trazim da refundiraju

Na bankomatu u Kruševcu mogu se podići samo parni iznosi u hiljadama, pošto izgleda nema hiljadarki. A poruka je može se podići samo iznos deljiv da hiljadu.

Cao drustvo.
Imam jedno pitanje, pa ako ste voljni da me posavetujete. Uskoro putujem izvan srbije zbog posla na odredjeni vremenski period (konkretno amerika). Koristim usluge mobi banke od osnivanja, nikakve probleme nikada nisam imao. Citajuci vasa iskustva ozbiljno sam se zabrinuo da li da ostanem kod njih za vreme mog radnog angazovanja. Progresiv+ mi je zaista odlican, prvenstveno jer je naknada 0 za placanje u inostranstvu i generalno meni je njihov app sasvim zadovoljavajuci. Ali kada procitam sve sta su drugi doziveli, poceo sam drugacije da razmisljam. Plasim se da kada odem za to vreme dodje do neke ozbiljne promene u njihovom radu i ja bukvalno izvisim s obzirom da nisam u srbiji.
Dvoumim se izmedju intesa hit plus ili da ostanem u mobi?
Sta mislite?

Da li je neko dobio vec cashback za onu Mastercard akciju u Junu, potrosi 3000, dobijes 1000?

jel i vama zloupotrebljavaju telefon u mobi banci da vas zovu i nude neke zelenaske kredite koje nikad niste trazili?

^^
Meni ne. Verovatno zato što imam avista štednju u rsd i eur kod iste banke.

Ja samo da updatujem moj slucaj, pisoa na portalu za kradju 75din niko ne odgovara nedelju dana...
Pisao email stigao odgovor da je verovatno problem do paypal bio ... odgovorim da im sajt tad nije radio i zato ni transakcije nisu isle, stize sledeci email da su 3 transakcije odbijene zbog mog limita
Naravno posaljem im screen shot a su moji limiti postavljeni na 4x vise i d anije to problem jer je nakon sat vremena iz 4tog puta transakcija prosla, naravno ne odgovaraju

Nema gore banke od ovih lopova i lazova, dok im je gazda bio telenor radili su super, sad je ovo cist bezobrazluk i lopovluk

jel i vama zloupotrebljavaju telefon u mobi banci da vas zovu i nude neke zelenaske kredite koje nikad niste trazili?
Da, ali možeš im tražiti da te skinu sa liste, tj. da te više ne zovu za takve ponude.
Ja sam se jednom pobunio i operaterka mi je to predložila, kaže poštuju.

Da li je neko dobio vec cashback za onu Mastercard akciju u Junu, potrosi 3000, dobijes 1000?
Ovo i mene zanima, za sebe nisam skroz siguran, ali žena bi morala da dobije kolko para troši... 😁

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno