Hvala na odgovoru 😄@alekVS
Na kraju obračunskog perioda kao regularan račun.
Hvala na odgovoru 😄@alekVS
Na kraju obračunskog perioda kao regularan račun.
uzmes hello strangersim ima na kiosku samo trazi tako ona ima 20gb za 400din kad kupis sim vazi 3 dana od aktivacije kartice pa testiraj.mislis da uzmem pripejd karticu i stavim u fon kad budem bio u vikendici? jel ima ona net?
Skini program Force LTE i stavi na only LTE i uvek ćeđ imati LTE.Upravo sam to uradio, ima signal..gore pise A1 LTE….nakon par sati gledanja preko eon apk gore mi je izbacio A1 E i prijavio gresku i ako sve pokazuje da je konektovano i da ima signal…nakon 2 minuta vratilo se…mozda je i do Fire Sticka
Taj program instaliraj u telefon dok testiraš, a ako uzmeš ruter namesti ga na 4g only.Taj program force LTE treba da mi bude instaliran na stiku? Ovo sa sim karticom mi je samo test da bih uzeo njihov ruter….ako uzmem ruter na njemu nema instaliranja.
Pitanje je da li ce mi dati da biramTaj program instaliraj u telefon dok testiraš, a ako uzmeš ruter namesti ga na 4g only.
I još jedna stvar, primetna je razlika u brzini između 4g i 4g plus rutera.
onda nemam izbora.....bitno mi je da vrti netflix, iris i kodi.....za laptop ne brinem......I da ti daju da biraš nemaju u ponudi 4g plus rutere (ovo ti kažem da se ne iznenadiš manjom brzinom).
Za sad ga koristim samo ovako standardno kako sam ga dobio i povezan je samo sa laptopom. Ali ovo je super da znam za ubuduce. Hvala!Verovatno može brže. Ali definitivno treba ubaciti u uredjaj sa vise CA. Tipa ako bi u telefonu koristio sa CAT6 sa dve agregacije 300Mbps teoretski ili CAT9 450Mbps teoretski sa tri agregacije.
Iz mog iskustva upload manje vise 15 do 35 Mbps.
Ali download
CAT 4 bez agregacije 15ak do 30 Mbps
CAT 6 2CA 35 do 70ak 80 možda Mbps.
CAT9 3CA 50 do 130 Mbps. Može i malo jače ali najrealnije je očekivati oko 100tinjak Mbps.
Ovo sve se podrazumeva ako nije neko van serijsko opterećenje baznih stanica...
Čisto da znaš u kom opsegu da ocekujes brzine.
Netgear AC810s na kp oko 80e 3 frekvencije moze da agregise.Kad skines bateriju radi na 20w adapteru.Za sad ga koristim samo ovako standardno kako sam ga dobio i povezan je samo sa laptopom. Ali ovo je super da znam za ubuduce. Hvala!
Jel' ima mozda neka jeftinija varijanta trenutno na kp? Ne ono kao za 500 dinara ali oko 40e tako nesto? Ja sam skroz pglu kad su u pitanju ruteri pa ne znam sta da trazim. Vazno mi je da mogu da ga roknem u struju i da se ne brinem o baterijama i da je brzina, ako je moguce, dupla od ove moje trenutne sto je oko 30mbps (inace primetio sam da se ovaj moj dosta ugrejao pa sam ga stavio ispred ventilatora i brzina mu skocila na 40mbps evoneznammajkemi)
Nekad kad sam imao njihov mifi-huawei preko wifi nisam uspeo preko 50mbps da izvucem, kad ga prikacim na usb druga prica , da ne kazem 3xveca ali duplo sigurno…kasnije sam uzeo huawei 525(zapravo sa paketom ali on izvlaci bas dobre brzine ovde po Leskovac)Jel' ima mozda neka jeftinija varijanta trenutno na kp? Ne ono kao za 500 dinara ali oko 40e tako nesto? Ja sam skroz pglu kad su u pitanju ruteri pa ne znam sta da trazim. Vazno mi je da mogu da ga roknem u struju i da se ne brinem o baterijama i da je brzina, ako je moguce, dupla od ove moje trenutne sto je oko 30mbps (inace primetio sam da se ovaj moj dosta ugrejao pa sam ga stavio ispred ventilatora i brzina mu skocila na 40mbps evoneznammajkemi)
znam da je do njih to, nego što je ranije restart bio na svaka dva sata, pa mi čudno otkud sad da su produžili...Nema to veze sa modemom, sistemski je tako podeseno, na pocetku je bilo na svakih sat vremena.
Ponesi net mislim da sece na 12h po netgear ac810s logovima.A na 5 ili 6h sece hello stranger prepaid testirano. A za kucni je tacno posto sam ga imao i u zadnjih mesec dva mi nisu sekli posle sam raskinuo jer mi nije trebalo.@jason13
Kod obicnoh A1 kucnog neta vise uopste ne rade restart sesija. Evo kod mene vec 10 dana konektovan i nijednom nisu prekidali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari