@shatroghistro sacekaj par dana, sedmicu dok se "ustabili" sistem. Tako je i meni bilo na pocetku jer koristim ultru od prije dva mjeseca, sad je bas dobra sto se mene tice. Max rezolucija, 120 Hz itd i oko 6h/7h SOTa.
Napolju sam danas oko 15h hodao i koristio 10min, i da, oseti se da se greje. Ne znam dal je sto je metal pa se od sunca ugrejao ili šta,ali bio je topao dosta.Mene ovaj telefon sve vise i vise odusevljava. Kupio sam gospodji mi 11, fin telefoncic, ali ono je decija igracka u odnosu na S21U... Btw, ono grejanje koje je bilo aktuelno prosle godine, se naravno vratilo sa ovim temperaturama. Bukvalno zna da mi se oznoji ruka dok ga koristim duze. Valjalo bi radi reda da se istestira da li ce da prijavi pregrevanje kada se snima duze od par minuta na suncu pri ovim temperaturama. Ranije su skoro svi imali ovaj problem...
Ima slučajeva; zato bućneš telefon u vodu pola minute, ohladiš brzinski pa udri daljeDa li je neko imao problema da mu se telefon toliko ugreje na suncu da posle par desetina slika kamera telefona više neće da radi, izadje poruka da sačekam da se telefon ohladi da bi kamera mogla ponovo da radi. Izmerio sam temperaturu telefona, u tom trenutku je oko 50 stepeni. Toliko lepih fotografija sam propustio da slikam na moru 😞
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari