Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Da bre, isti su nam telefoni, tj iz telenora. Zanimljivo, kod mene je sve u redu.

Ja na majskoj nemam nikakvih problema.

Desilo se jednom...

Mozda je radio neki update ili nesto slicno, pa se desilo slucajno. Jel ti se desilo jos neki put?

radi telefon fluidno, u pravu je stefan. mozda je u pozadini nesto instalirao itd
mislim da trenutno ne postoji bolja android alternativa od s21u
sve je brate perfektno, bruka kako radi

Ne znam sta se desilo ali nije se jos uvek ponovilo..

Imam S21 Plus i prezadovoljan sam.Medjutim imam jedan "problem".Naime,u poslednje vreme mu dosta vremena treba da instalira aplikaciju.Pre je to bilo par sekundi,sada ponekad traje i vise od pola minuta.Sta moze biti razlog?Memorije imam oko 70gb slobodno.

Koji S21 bi valjao: obican,plus ili FE?
Mislim da mu valja baterija i da se ne greje itd...
Ultra mi je previse skup.

S21 plus pa s21 FE i na kraju obican S21

Imam S21 Plus i prezadovoljan sam.Medjutim imam jedan "problem".Naime,u poslednje vreme mu dosta vremena treba da instalira aplikaciju.Pre je to bilo par sekundi,sada ponekad traje i vise od pola minuta.Sta moze biti razlog?Memorije imam oko 70gb slobodno.
Da li instaliras istu aplikaciju pa znas da je sporije? Ako ne, ne traje instalacija svake aplikacije isto. Zavisi od njene velicine, koji je tip aplikacije, koja je procedura instalacije i jako puno stvari. Imas aplikacije od par MB koje se instaliraju duze nego neke od par desetina MB

Da li instaliras istu aplikaciju pa znas da je sporije? Ako ne, ne traje instalacija svake aplikacije isto. Zavisi od njene velicine, koji je tip aplikacije, koja je procedura instalacije i jako puno stvari. Imas aplikacije od par MB koje se instaliraju duze nego neke od par desetina MB
Istu,naravno.Istu aplikaciju probam na Huawei p20 i zavrsi instalaciju za par sekundi.

Mali off - pm ako je neko zainteresovan da poručimo Spigen liquid air i podelimo poštarinu.

Ja imam tu masku na S21+ i prezadovoljan sam.

Ništa posebno osim toga da mi ne radi messenger :) što i nije neka šteta. Batt i UI isto bez promene

Nije velika steta 😅
Jel su cackali nesto oko kamere, kakve su slike i obrada prvenstveno? UI samo da ne bude kao na decembarskom ili kom vec, kad je lepo kocio.

radi telefon fluidno, u pravu je stefan. mozda je u pozadini nesto instalirao itd
mislim da trenutno ne postoji bolja android alternativa od s21u
sve je brate perfektno, bruka kako radi
Koliko dugo imaš s21u? Kako si zadovoljan? Meni ćera polomila ekran na starom pouzdanom p30 pro, pa sam naručio s21u kao jedini koji za relativno normalnu količinu novca dosta nudi u odnosu na sve novo. Lomio sam se dal fold3 ili s21u, ali naručio sam s21u, treba tek da mi stigne za 5,6 dana. Nisam probao, ali mi deluje preveliko, to me jedino malo koleba. Jurio sam silver varijantu, to mi je jedino bilo bitno. 128gb je, ali meni to ne igra ulogu. 120 sam napunio od 256 sad, ali imam gomilu smeća.

Dva meseca je kod mene i po prvi put osećam da imam kompletan uređaj. Sve je na svojem mestu ispolirano i naštelivano kako i treba da bude jedan high end device. Ko želi samo telefoniranje i porukanje može se zadovoljiti sa nekim drugim brendom jer jeftinije Samsunge ne preporučujem nikome jednostavno jer su osakaćeni. Što se tiče veličine uređaja to vam zavisi od futrole koji koristite. Ako koristite one za nuklearnu odbranu onda ćete imati popunjen džep pa i da viri iznad struka. Ako ne koristite ili koristite neku tanku gumenu "prividnu" futrolu e onda je ok. Razlika u novcu na spram p30 pro i ovome modelu je po meni neosnovana. Kao korisnik nekadašnjih Huawei telefona ovo je jedini model koji može da zameni p30 pro i tačka. Stvarno je Samsung odradio domaći zatak kako treba ali taj domaći debelo naplaćuje

Slazem se i ja da je jedan od najbolji samsung telefona ikad napravljenih. Cesto se desavalo za neki raniji model "odlican je ali... " ovde je sve odlicno. Jest poslije godinu dana azuriranja ali sad radi perfektno.
Kod mene je crni, imao sam mogucnost da biram izmedju silver i black. Dosadna a tako elegantna. Toliko kontradiktorno ali istinito :)
Moj je svabo, azuriranja dobijam medju prvima ali kao sto reko, majskim sam zadovoljan i ne diram nista. :) :D

Hvala na odgovorima, momci. I ja u Shvabiji kupujem, nekako tripujem da je kao kvalitetnija tehnika. Stiže mi do ponedeljka valjda.

Slazem se sa kolegama, po meni najbolji samsung telefon iz s serije, bez obzira sto je izasla s22 serija.
Moja preporuka je da si trebao da uzmes 256gb verziju, 128gb je malo.
Srecno, da te lepo sluzi i bolji da promenis 😁

Slazem se sa kolegama, po meni najbolji samsung telefon iz s serije, bez obzira sto je izasla s22 serija.
Moja preporuka je da si trebao da uzmes 256gb verziju, 128gb je malo.
Srecno, da te lepo sluzi i bolji da promenis 😁
Slazem se, nego mi upala ova siva boja sa sve onim kejsom od 100 evra sa olovkom pa sam zbog toga rekao ajde, uzecu iako je 128GB, 550e.

Imam OneDrive 1TB pa je i to prelomilo.

Pa S21U nema šanse više da se proda za keš preko 650€ i to sa garancijom operatera u perfektnim stanju (ja svoj jedva prodao ... ) a ovi sa "radnom" garancijom od 7 dana nema šanse preko 550€ (ipak su to primerci stari i preko godinu dana) . Jer već se polako pune oglasi sa S22U novi i polovni sa cenama oko i ispod 1.000€ .

Pozdrav, imam problem vezano za obradu fotografije. Kako da docaram lepo da razumete. Naime, pre kada slikam tipa nocnu, pa onda ona obrada od par sekundi dok iskristalise sliku. E sad, moram da izadjem pa da udjem u sliku da bi to odradilo, a pre samo sacekam malo i isntant odradi. Ako neko zna sta moze da bude
Screenshot_20220616-210822_Gallery.jpg

A1

Prilozi

• Screenshot_20220617-093106_Software update.jpg
    Screenshot_20220617-093106_Software update.jpg
    83.1 KB · Pregleda: 31
@juventus89 Probaj da izbrises podatke kamere i galerije, trebalo bi da pomogne, ako bude isto onda ne znam u cemu je problem. Kod mene je sve u redu.
Imas isto u recovery mode repair apps ili kako se vec zove, probaj i to. Tj mozes i wipe cache ako hoces to, pa javi da li je pomoglo.
@mrmilos Kakve su animacije i kamera i da li su nesto upropastili? :D Mi na yettel-u cemo dobiti sledece nedelje ili za dve posto uvek kasnimo. Ali kako radi maj, moze slobodno da se ugasi update, jedino je kamera pri vecem zumu neupotrebljiva, zeznuli su namerno zbog s22u, na pocetku je radila kao sto trenutno slika s22u.

Nazad
Vrh Dno