Stefan1995
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 525
Da bre, isti su nam telefoni, tj iz telenora. Zanimljivo, kod mene je sve u redu.
Da li instaliras istu aplikaciju pa znas da je sporije? Ako ne, ne traje instalacija svake aplikacije isto. Zavisi od njene velicine, koji je tip aplikacije, koja je procedura instalacije i jako puno stvari. Imas aplikacije od par MB koje se instaliraju duze nego neke od par desetina MBImam S21 Plus i prezadovoljan sam.Medjutim imam jedan "problem".Naime,u poslednje vreme mu dosta vremena treba da instalira aplikaciju.Pre je to bilo par sekundi,sada ponekad traje i vise od pola minuta.Sta moze biti razlog?Memorije imam oko 70gb slobodno.
Onaj koji ima snapdragon u sebiKoji S21 bi valjao: obican,plus ili FE?
Mislim da mu valja baterija i da se ne greje itd...
Ultra mi je previse skup.
Istu,naravno.Istu aplikaciju probam na Huawei p20 i zavrsi instalaciju za par sekundi.Da li instaliras istu aplikaciju pa znas da je sporije? Ako ne, ne traje instalacija svake aplikacije isto. Zavisi od njene velicine, koji je tip aplikacije, koja je procedura instalacije i jako puno stvari. Imas aplikacije od par MB koje se instaliraju duze nego neke od par desetina MB
Primecujes nesto novo?
Koliko dugo imaš s21u? Kako si zadovoljan? Meni ćera polomila ekran na starom pouzdanom p30 pro, pa sam naručio s21u kao jedini koji za relativno normalnu količinu novca dosta nudi u odnosu na sve novo. Lomio sam se dal fold3 ili s21u, ali naručio sam s21u, treba tek da mi stigne za 5,6 dana. Nisam probao, ali mi deluje preveliko, to me jedino malo koleba. Jurio sam silver varijantu, to mi je jedino bilo bitno. 128gb je, ali meni to ne igra ulogu. 120 sam napunio od 256 sad, ali imam gomilu smeća.radi telefon fluidno, u pravu je stefan. mozda je u pozadini nesto instalirao itd
mislim da trenutno ne postoji bolja android alternativa od s21u
sve je brate perfektno, bruka kako radi
srećnoHvala na odgovorima, momci. I ja u Shvabiji kupujem, nekako tripujem da je kao kvalitetnija tehnika. Stiže mi do ponedeljka valjda.
Slazem se, nego mi upala ova siva boja sa sve onim kejsom od 100 evra sa olovkom pa sam zbog toga rekao ajde, uzecu iako je 128GB, 550e.Slazem se sa kolegama, po meni najbolji samsung telefon iz s serije, bez obzira sto je izasla s22 serija.
Moja preporuka je da si trebao da uzmes 256gb verziju, 128gb je malo.
Srecno, da te lepo sluzi i bolji da promenis 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari