Ovo nisam probao tako da ne znam u kojoj banci, kod nas, prolazi : https://www.binance.com/en/support/faq/932a80debb3c455a8b294379c5841e57
U ovom slučaju, plaćanje poreza je obavezno.
U ovom slučaju, plaćanje poreza je obavezno.
Upravo uplatili 🙂Ni ja jos uvek nisam dobio za maj
Nisam dobio ovaj mail niti vidim ovaj podatak na netu niti na njihovom sajtu.Nemogu da verujem šta mi bitstamp šalje :
Additionally, by amending our Fee Schedule, we are introducing the inactivity fee for inactive Bitstamp accounts. Bitstamp will have a right to charge you an inactivity fee (10 EUR per month) in case your account balance is less than 200 EUR and no transaction initiated by you or other activity generating rewards occurred in the last 12 months. In case of such inactivity on the account with zero balance, Bitstamp will reserve the right to terminate the account.
Nemogu da verujem šta mi bitstamp šalje :
Additionally, by amending our Fee Schedule, we are introducing the inactivity fee for inactive Bitstamp accounts. Bitstamp will have a right to charge you an inactivity fee (10 EUR per month) in case your account balance is less than 200 EUR and no transaction initiated by you or other activity generating rewards occurred in the last 12 months. In case of such inactivity on the account with zero balance, Bitstamp will reserve the right to terminate the account.
Pa lepo ti pise, ako je acc sa manje od 200e i nema aktivnosti. Cilj je da pogase acc sa malim iznosima ili acc bez sredstava na njima. Realno sta ce ti acc za sume manje od 200e.Nemogu da verujem šta mi bitstamp šalje :
Oprez za sve one koje CEXIO smara sa dokazivanjem porekla kripta, verifikacijom i ostalim "fali ti jedan papir" sr%njima:
Koliko si izgubio ili ti je zakljucano ako nije tajna?Jedan prijatelj mi je malopre rekao da su njegovom bratu isto suspendovalii nalog a ima tamo 0.9 BTC. Jos kaze da su mu slali neke mailove pre par godina na koje nije ni odgovorio jer nije ni znao o cemu se radi.
Pretrazite mailbox, ukoliko vam je cexio ikada slao bilo kakve dodatne mailove za AML/KYC - mogu vam suspendovati nalog i zamrznuti sredstva svakog trenutka.
Ukoliko niste dobili nikakve mailove - nalog vam je bezbedan. Napominjem da prvi put ako vam posalju mail - pobegnete sto pre. Trenutna najbolja Alternativa je Binance
Nemojte ni pokusavati da prodjete verifikaciju, traze jednostavno dokumenta u nedogled. Svaki put ce naci jedno podpitanje sve dok vas ne sateraju u cosak.
Ja sam pokusao sve da im dokazem ali stvarno ide u nedogled. 11 meseci sam im dostavljao dokaze, a jedan poznanik je dostavio preko 20 dokumenata trazenih i svaki put su rekli da i dalje nije dovoljno. Takodje postoje i bezbroj drugih iskustava na TrustPilot
Koliko si izgubio ili ti je zakljucano ako nije tajna?
Zao mi je i ja sam clan od 2017 nikada nisam imao problema vise manje, ali uvek sam kupovao i prebacivao kripto nikada nisam podizao u fiatuMalo vise od 2000e. Medjutim uspeo sam da izvucem na kraju tako sto sam pisao zalbe na https://www.fca.org.uk/ ; https://www.supremecourt.uk/ i jos jednoj nadleznoj instituciji u Velikoj Britaniji i takodje sve njih ukljucio u mail chain. Kako sam to uradio tako su mi u roku od 1 dana dopustili da povucem sredstva, a po netu vidim da umeju da drndaju ljude i po par meseci i da traze dodatne AML provere.
Svakako veoma lose iskustvo sa njima na kraju, a član sam od 2017-te godine.
Ja saljem kripto, menjam, povlacim fiat i do sada nisam imao problema, nalog sam otvorio cini mi se 2019-te, nisam siguran, ali nikakvih problema nisam imao, cak sam povlacio fiat i za neke drugare koji posalju kripto na moj nalog, ja prodam, podignem kes i dam im.Zao mi je i ja sam clan od 2017 nikada nisam imao problema vise manje, ali uvek sam kupovao i prebacivao kripto nikada nisam podizao u fiatu
Zao mi je i ja sam clan od 2017 nikada nisam imao problema vise manje, ali uvek sam kupovao i prebacivao kripto nikada nisam podizao u fiatu
Malo vise od 2000e. Medjutim uspeo sam da izvucem na kraju tako sto sam pisao zalbe na https://www.fca.org.uk/ ; https://www.supremecourt.uk/ i jos jednoj nadleznoj instituciji u Velikoj Britaniji i takodje sve njih ukljucio u mail chain. Kako sam to uradio tako su mi u roku od 1 dana dopustili da povucem sredstva, a po netu vidim da umeju da drndaju ljude i po par meseci i da traze dodatne AML provere.
Svakako veoma lose iskustvo sa njima na kraju, a član sam od 2017-te godine.
Nadam se da će nekom info biti od koristi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari