Zna li netko tko nudi ovu listu http://m.net-tv.tv:80/?
neko vrijeme na stan kanalima od 2 nadalje ništa i već sam mislio da ne rade kad ono prijenosi na 20,19,18 itd. na nekoliko kanala 4k bitrate prko 18000Код мене стен канали или 720р@50 или 4К. А ових других има више.
jokI, jel lepo izgleda kiša u 4K?
Sad kad spomenuste 4K: da li je neko proveravao u skorije vreme da li je Eurosport Player počeo nešto da "emituje" u 4K rezoluciji?
Koje liste poznatije imaju te kanale?ako netko prati roland garros,osim na eurosport kanalima prijenosi su na australskim stan sport(uglavnom hd 50fps,hevc i solidan bitrate,naletio i na jedan 4k kanal,Stan AU Event 4) i na tenis channel plus kanalima(hd, američki kanali su gotovo uvijek 50-60fps)
ima ih u dosta lista, gotovo svaka uk/usa lista ih imaKoje liste poznatije imaju te kanale?
Hvala..imam vipmax i kingboxima ih u dosta lista, gotovo svaka uk/usa lista ih ima
od poznatijih sam ih vidio u dmtn/vipmax i king-box/clientbox listama
Džaba sve kad od 20 tih Stan kanala nijedan ne prenosi nistaima ih u dosta lista, gotovo svaka uk/usa lista ih ima
od poznatijih sam ih vidio u dmtn/vipmax i king-box/clientbox listama
vjerojatno ti ne radi na tim listama koje koristiš, naletio sam i ja na par lista gdje ne radeDžaba sve kad od 20 tih Stan kanala nijedan ne prenosi nista
je istina, probao sad, hd 50 fps slikaMislim da sve mečeve prenosi i Discovery+ koji ide preko Nordic1 liste
je,najviše mečeva pokrivaju ali jedino na stan ima 4K(uz eurosport 4k ko ima)Ja gledam na tennis channel kanalima, svi tereni pa i oni skoro sa samo 2 reda publike pokriveni
također rade i u neczbm.to i dmtn/vipmax listi, trenutno rade kanali 2,4 i 5 u 4k rezolucijiОви канали које сам сликао налазе се у muttsnutts листи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari