imperator313
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.09.2013
- Poena
- 155
Sredio preko KP-a.Ako neko ima da ustupi jedan HBO Max profil neka mi se javi i napiše cenu preko privatne poruke.
Koristiću samo na MacBook Pro-u preko Safari brauzera.
Video sam da ima i na KP-u ali ipak prvo ovde da pitem.
Pusti nešto, klikni na subtitle dole, kad se otvori, ispod liste jezika ti je na dnu caption settings opcija tu klikneš i tu su ti opcije za veličinu, boju, i vrstu fonta.Kako da povećam font subtitla?
kako nikako? u postavkama titlova može se svašta podesiti,od veličine do bojaAko gledas preko Android boxa,nikako..
Mora posebna lozinka da se registruje samo za HBO Max. Nikako koristiti lozinku sa moj SBB naloga. Ta ne važi za servis HBO. Mora posebna lozinka za HBO. Mejl može ostati isti kao za mojSBB.Ako moze mala pomoc? Pokusavam nekome da aktiviram nalog na sbb-u, odradio sam onu prijavu kodom preko operatera, ali posle kada treba da se ulogujem sa podacima, tu mi izbacuje da su pogresni podaci za mejl ili lozinku(unosio sam podatke sa mojsbb naloga). Probao sam da resetujem lozinku kao sto je neko na pocetku teme pisao, ali mi ne stize taj povratni mejl od hbo-a. Probao sam preko 10 puta i nijednom nije stigao, a pokusao sam opet da se prijavim kodom, da proverim da nije u tome problem, ali izbaci mi nesto tipa:"Vec ste registrovani, prijavite se preko mejla i lozinke.
Jel neko imao slican problem na sbb-u i kako ste ga resili?
Mora posebna lozinka da se registruje samo za HBO Max. Nikako koristiti lozinku sa moj SBB naloga. Ta ne važi za servis HBO. Mora posebna lozinka za HBO. Mejl može ostati isti kao za mojSBB.
Ne znam da li su nešto u međuvremenu promenili.Mozda i gresim, toliko sam puta juce se zezao sa tim, da sam mozda i pomesao kako je islo. U slucaju da sam pojeo neko slovo kada sam kucao mejl i da je tu nastao problem, koga bi bilo najbolje da pozovem, sbb ili hbo da to provere i da se ispravi?
Debilno je rešeno, ima šta sam prekinuo da gledam (obično neko spanje) a nema šta sam gledao da bi na osnovu toga moglo da me asocira na sledeci povezan naslov.Imas ono continue watching i to je to. Ako ne izbacujes iz watch list, ostaje ti sve a ako izbacujes, kao ja, ostaje ti samo tvoja memorija u glavi 😉.
Немаш шта да нађеш 🤪Jel postoji u aplikaciji neka istorija gledanja ili ja ne umem da nadjem?
Toliko je sve neuredno da je to strasno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari