Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Имам проблем са репродукцијом садржаја на HBO Max на Android TV. Неће да се пусти ниједан филм/серија. Приказује следећу поруку...

IMG_20220505_184636.jpg

Upravo odgledao jednu epizodu serije. Šta neće da pušta, na primer? Je li android tv uređaj ili operativni sistem?

Proradilo je...

Očigledno je da je aplikacija za Android TV puštena u rad sa puno nedostatka, titlove i dalje moramo da ručno uključujemo svaki put itd... Uskoro će biti dva meseca od starta HBO Max kod nas 🤨

Poslednja izmena:
Ako neko ima da ustupi jedan HBO Max profil neka mi se javi i napiše cenu preko privatne poruke.

Koristiću samo na MacBook Pro-u preko Safari brauzera.

Video sam da ima i na KP-u ali ipak prvo ovde da pitem.
Sredio preko KP-a.

Poslednja izmena od urednika:
Kako da povećam font subtitla?

Ako gledas preko Android boxa,nikako..Ovako kad kliknes na ikonu titlovi dole desno imas opciju settings pa onda menjas fontove,velicinu titlova i sl.

Na android boxu kliknes na slicicu usera da udjes u podesavanja

Ako moze mala pomoc? Pokusavam nekome da aktiviram nalog na sbb-u, odradio sam onu prijavu kodom preko operatera, ali posle kada treba da se ulogujem sa podacima, tu mi izbacuje da su pogresni podaci za mejl ili lozinku(unosio sam podatke sa mojsbb naloga). Probao sam da resetujem lozinku kao sto je neko na pocetku teme pisao, ali mi ne stize taj povratni mejl od hbo-a. Probao sam preko 10 puta i nijednom nije stigao, a pokusao sam opet da se prijavim kodom, da proverim da nije u tome problem, ali izbaci mi nesto tipa:"Vec ste registrovani, prijavite se preko mejla i lozinke.

Jel neko imao slican problem na sbb-u i kako ste ga resili?

Jesi gledao da ne odlaze mailovi u junk ili spam?

Naravno, nema nista. Slao i mejl sa drugog mejla na taj, cisto da istestiram da nije neki problem s gmail-om, i stiglo je bez problema.

Taj kod koristis samo za incijalnu prijavu, posle si ti postavio pass, ako se dobro secam. Nema vise kodova posle toga nego samo mail i pass .

Ako moze mala pomoc? Pokusavam nekome da aktiviram nalog na sbb-u, odradio sam onu prijavu kodom preko operatera, ali posle kada treba da se ulogujem sa podacima, tu mi izbacuje da su pogresni podaci za mejl ili lozinku(unosio sam podatke sa mojsbb naloga). Probao sam da resetujem lozinku kao sto je neko na pocetku teme pisao, ali mi ne stize taj povratni mejl od hbo-a. Probao sam preko 10 puta i nijednom nije stigao, a pokusao sam opet da se prijavim kodom, da proverim da nije u tome problem, ali izbaci mi nesto tipa:"Vec ste registrovani, prijavite se preko mejla i lozinke.

Jel neko imao slican problem na sbb-u i kako ste ga resili?
Mora posebna lozinka da se registruje samo za HBO Max. Nikako koristiti lozinku sa moj SBB naloga. Ta ne važi za servis HBO. Mora posebna lozinka za HBO. Mejl može ostati isti kao za mojSBB.

Kliknuo sam na onaj link za prijavu sa sbb portala, prebacio me na hbo, pisalo nesto tipa "uspesno ste se registrovali, prijavite se preko mejla i lozinke". Prebacilo je posle toga na korak za unos mejla i lozinke(korak za prijavu na sajt, ne za registraciju), ali konstantno izbacuje gresku.

Mora posebna lozinka da se registruje samo za HBO Max. Nikako koristiti lozinku sa moj SBB naloga. Ta ne važi za servis HBO. Mora posebna lozinka za HBO. Mejl može ostati isti kao za mojSBB.

Kako da je postavim? Pokusao ovako preko mejla da je resetujem, ali nikako ne dobijam povratni mejl od njih, a ne vidim drugi nacin da je definisem ili izmenim.

Ja ni u jednom koraku ne dobijem opciju da definisem mejl i lozinku. Vec kada sam prvi put otisao preko onog sbb linka, samo je pisalo "uspesno ste se registrovali preko operatera", prijavite se pomocu mejla i lozinke, nisam nigde imao ponudjeno da sam definisem. Posle kada sam probao da ponovim taj korak, da vidim da li je sve ok, pisalo je vec ste registrovani.

Poslednja izmena:
Registruj se sa drugom lozinkom. Ne ubacuj bilo kakve lozinke koje nisi registrovao na sajtu HBO. Kada prihvate registraciju, onda se uloguj sa tom lozinkom, za HBO.

Mozda i gresim, toliko sam puta juce se zezao sa tim, da sam mozda i pomesao kako je islo. U slucaju da sam pojeo neko slovo kada sam kucao mejl i da je tu nastao problem, koga bi bilo najbolje da pozovem, sbb ili hbo da to provere i da se ispravi?

Zovi Sbb i resi se bede. Reci da nesto ne ide i da ti pomognu. Ko zna sta se izdesavalo kod tebe. Zovi ovaj broj, ne onaj za deranje koze +381 11 4001 000

Da je neko probao da kupi preko Argentine? Tamo je najjeftinije. Tamo je godinu dana 3500 dinara i može na tri uredjaja (1200 dinara za 12 meseci po osobi) i ako je neko probao da li ima titlova na srpskom ako se kupi preko njih?

Jel postoji u aplikaciji neka istorija gledanja ili ja ne umem da nadjem?

Toliko je sve neuredno da je to strasno.

Imas ono continue watching i to je to. Ako ne izbacujes iz watch list, ostaje ti sve a ako izbacujes, kao ja, ostaje ti samo tvoja memorija u glavi 😉.

Ja bih onima koji su napravili kodi, serte, the oath digao spomenik...pa njihova prica je dve svetlosne godine bolja od ove koju nude stream servisi....(bagovi, upotrebljivost i slično)

Mozda i gresim, toliko sam puta juce se zezao sa tim, da sam mozda i pomesao kako je islo. U slucaju da sam pojeo neko slovo kada sam kucao mejl i da je tu nastao problem, koga bi bilo najbolje da pozovem, sbb ili hbo da to provere i da se ispravi?
Ne znam da li su nešto u međuvremenu promenili.
Ako misliš na TV aplikaciju onda ideš samo na prijavu mail i lozinka. Nemoj preko operatera i trebalo bi da je kombinacija mail/lozinka kao za operatera.
Probaj prvo da se prijaviš preko browser-a, ne mogu da se setim da li je možda i do toga, ali takođe probaj sa prijavi se (mail/lozinka). Mani kodove i operatere.

Možda i grešim sada ali tako sam nekako prijavio sve. Direktno na prijavu i mail/lozinka.

Imas ono continue watching i to je to. Ako ne izbacujes iz watch list, ostaje ti sve a ako izbacujes, kao ja, ostaje ti samo tvoja memorija u glavi 😉.
Debilno je rešeno, ima šta sam prekinuo da gledam (obično neko spanje) a nema šta sam gledao da bi na osnovu toga moglo da me asocira na sledeci povezan naslov.

Kada u dubini negde iskopas dobar film putem povezanih naslova nema posle šanse da to nadjes ponovo ako ne znaš tačan naslov.

To je radilo perfektno, a sada deluje kao da ne planiraju to da vrate, a i ne vidim da apdejtuju aplikaciju.

Jel postoji u aplikaciji neka istorija gledanja ili ja ne umem da nadjem?

Toliko je sve neuredno da je to strasno.
Немаш шта да нађеш 🤪
Апликација је фуш тешки.
Кренуо да гледам неке серије, па ми даје кад изађу нове, случајно кликнуо на неку стару и сад ми нуди следећу од те...
Било је апдејта ништа посебно није променило писао сам раније. Мислим један апдејт за вебос ап, нисам сигуран за друге.

Ако желиш имаш TVMaze сајт где можеш сам лепо све да обележиш шта си гледао плус да ти јаве и то за све серије са свих сервиса, заборавио сам да ли има и апликација.
У сваком случају ово за ХБО макс је туга... чак ми је и квалитет слие некако бољи кад нешто скинем уместо стрима и немам појма зашто(пошто на пример youtube ради како треба...)

Само мали додатак пошто сам куцао у журби а и мало нервиран у вези теме тј услуге хбо-а ,-)
Када одеш на свој аватар у апликацији имаш могућност брисања одгледаних и додатих у омиљене, али само брисања.
Ово не помаже пуно, али ако почнеш да гледаш нешто што не волиш или случајно поново неку старију серију коју си одлгедао
тиме можеш да макнеш исто са почетног екрана...

Novi update napokon popravio problem sa nepamćenjem titlova na android tv. Trebalo im je više od 2 meseca.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno