Šta je novo?

E-uprava Republike Srbije

Windows vidi sertifikat, ne vidi ga sajt e uprave.
Browser Chrome vidi sertifikat, traži pin, a kad se ukuca pin pojavi se strana e uprave na kojoj piše da je došlo do greške.
Mogu najnormalnije da potpišem svaki pdf, da očitam sertifikat, samo ne mogu njime da se ulogujem na portal.
Kakvi Chrome,Egde i ostali? Probaj majku svih pretrazivaca, IE🤣🤣🤣
Na sajtu e uprave piše samo Chrome.

Ako se loguješ sertifikatom, nemoj da ideš na Prijava pro, nego na prijava, pa elektronski sertifikat, možda je to.

Da, to (zna da) pravi problem. Naši bajni stručnjaci.
Na sajtu e uprave piše samo Chrome.
Gde tačno to piše? Pošto ne koristim Chrome i logujem se preko FF-a ili Edge-a. A prolazi i u Vivaldi-u

Moja greška, nije na sajtu, to sam dobio od podrške e uprave na mail, kada sam im se požalio da ne mogu da se logujem.
Ako se loguješ sertifikatom, nemoj da ideš na Prijava pro, nego na prijava, pa elektronski sertifikat, možda je to.
Nije, poukšavam sa se logujem najnormalnije, prijava, ne prijava pro.
Verovatno će na kraju biti neka glupost, ali za sada ne mogu da provalim u čemu je problem.

Ulogovan sam, stavio sam lokaciju,
Kada pokusam da zakazem izvodjenje licne karte izlazi mi

Молимо Вас пријавите се на систем да би сте могли да користите услугу.
da li neko zna sta bi bio problem?
takodje isto je i za vozacku dozvolu ''niste ulogovani''

Ulogovan sam, stavio sam lokaciju,
Kada pokusam da zakazem izvodjenje licne karte izlazi mi

Молимо Вас пријавите се на систем да би сте могли да користите услугу.
da li neko zna sta bi bio problem?
takodje isto je i za vozacku dozvolu ''niste ulogovani''
Imam isti problem sa ličnom kartom. Rekli su mi da probam sa drugim pretraživačem i da obrisem keš memoriju i kolačiće. Medjutim i to ne radi..

Pozdrav,
Može li se preko euprave zakazati termin za pasoš za punoletno dete?
Za maloletno sam već zakazivao.
Hvala

Jel' nekome stiglo za porez rešenje ? (Beograd, Novi Beograd)
Jutros pošiljka u eSandučetu, pošilalac LPA:
Поштовани/а,
Подсећамо Вас да је рок за уплату другог квартала годишњег пореза на имовину за 2022.
годину 15.мај.
Такође, подсећамо Вас да једним кликом можете извршити упит стања на рачуну пореза на
имовину путем Портала локалних пореских администрација (ЛПА) који се налази на интернет
адреси lpa.gov.rs. На истом Порталу можете и електронски платити своје обавезе, уколико то
до сада нисте учинили.
Приступ Порталу lpa.gov.rs је омогућен коришћењем истог корисничког имена и лозинке који
користите на Порталу еУправа (euprava.gov.rs).
Такође, увид у стање на рачуну пореза на имовину је омогућен и путем мобилне апликације
Моја ЛПА - за све кориснике Android и iOS мобилних уређаја.
Путем Портала ЛПА грађанима је омогућен преглед утврђених обавеза, преглед стања на
рачунима обвезника и подношење пријаве за утврђивање пореза на имовину, док је
привредним субјектима пружена могућност подношења пријаве за утврђивање пореза на
имовину, подношења пријаве за утврђивање локалне комуналне таксе за истицање фирме на
пословном простору, подношења пријаве за утврђивање накнаде за заштиту и унапређење
животне средине као и преглед утврђених обавеза и преглед стања на рачунима обвезника.
Уколико имате додатна питања или нејасноће, можете нас контактирати путем имејла
[email protected].
С поштовањем,
Локална пореска администрација

Poslali su u medjuvremenu cak i jedno dodatno objasnjenje i obavestenje do kad je rok za uplatu druge rate poreza i kako sve moze da se proveri :)

Moguce da zavisi od opstinske poreske uprave i da ne salju u isto vreme :)

Moze li mala pomoc.
Cale je dobio na salteru parametre za mobilnu aplikaciju ConsentID, medjutim kada odaberem opciju da rucno unesem user id i registracioni kod dobijam gresku da nisu ispravni.

Na njihovom web sajtu se ne snalazim uopste.

Sve sam to prosao ali prijavljuje gresku pa ne znam da li treba nesto pre toga da se registruje ili je nesto do njih. Znam da je ranije to bilo prosto.

Molim za pomoć!
Sa dva sertifikata privredne komore ne mogu da se prijavim na e upravu ceo dan. Uz to na istom računaru sa trecim sertifikatom isto privredne komore radi bez problema. A pomenuta dva koja na e upravi neće na e porezima rade. Da li neko ima ikakvu ideju?

Zna li neko koliko se otprilike čeka na poručena dokumenta i dobija li se neko obaveštenje kada stignu?

Imam pitanje pa molim iskusnije za odgovor. Zaboravio sam PIN za ulazak na Consent mobilnu aplikaciju. Imam sve parametre koji su izdati za porkretanje aplikacije i radilo je to ... ali sada sam2 puta uneo pogrešan PIN. Treći put će zaključati :( Kako da reinstaliram ili resetujem ili saznam PIN. Imamišifru nekog Backupa ali ne znam kako da to upotrebim. Uputstva ne daju taj primer nažalost.

Od juce do danas, sriglo mi je 10 sms poruka da imam nesto u sanducetu, izludicu. Jedino da iskljucim u podesavanjima, ne verujem da ce stati😁.

Molim za pomoć!
Sa dva sertifikata privredne komore ne mogu da se prijavim na e upravu ceo dan. Uz to na istom računaru sa trecim sertifikatom isto privredne komore radi bez problema. A pomenuta dva koja na e upravi neće na e porezima rade. Da li neko ima ikakvu ideju?

Meni nije jasno kako PKS uručuje sertifikate od uto-cet 10-13h only. Treba čovek da uzme slobodan dan da ide da ga podigne...

Da li je nekome stiglo rešenje za porez na imovinu, Voždovac?

Imam pitanje pa molim iskusnije za odgovor. Zaboravio sam PIN za ulazak na Consent mobilnu aplikaciju. Imam sve parametre koji su izdati za porkretanje aplikacije i radilo je to ... ali sada sam2 puta uneo pogrešan PIN. Treći put će zaključati :( Kako da reinstaliram ili resetujem ili saznam PIN. Imamišifru nekog Backupa ali ne znam kako da to upotrebim. Uputstva ne daju taj primer nažalost.
Ako imas sertifikat na licnoj karti mozes da sama generises novi PIN, ako ne onda verovatno moras u postu po nove podatke za consent ID

Od juce do danas, sriglo mi je 10 sms poruka da imam nesto u sanducetu, izludicu. Jedino da iskljucim u podesavanjima, ne verujem da ce stati😁.
Isto. Pisao im.

Поштована/и,

Систем је грешком послао више смс и email порука о обавештењу.

Радимо на отклањању ових грешака.

Хвала на разумевању и стрпљењу.

С поштовањем,
Контакт центар Канцеларије за ИТ и електронску управу

Ako imas sertifikat na licnoj karti mozes da sama generises novi PIN, ako ne onda verovatno moras u postu po nove podatke za consent ID
Hvala na odgovoru. Imam sertifikat ipotpis u cloudu i sve to ali ne znam kakoda promenim PIN. :( Da li mora da se generišu potpuno nova podešavanja za Consent a da postojeća opozovu pa nanovo instalacija app u telefonu ili ima neki "lakši" način?

Imao sam isti problem kao ti pre nekoliko meseci, koliko se secam radis sve od pocetka - reinstaliras aplikaciju na telefonu, na sajtu generises nova podesavanja za Consent (ID korisnika i reg.code) i pratis ono uputstvo za podesavanje aplikacije - uneses generisane parametre i onda te pita da generises PIN

Nazad
Vrh Dno