Probao sa BT zvučnikom, ne može. Do TV-a je. 🙂Treba ti soundbar 🙂

Od modela za 2020-u je izbacen DTS, odnosno nemaju vise licencu za njega jer je neisplativo i sadrzaja je manje (ni jedna streaming platforma ne koristi DTS). Zbog toga toga ne radi ni passthrough, odnosno ne mogu ni da proslede signal plejeru koji je sposoban da ga pustiMislim da mora TV takođe da bude licenciran. Imam 2 LG, jedan pušta drugi ne, isti onkyo risiver sa svim potrebnim licencama.
Nije tema, ali DTS objašnjava. Ne znam tačno zašto, deluje u teoriji isti đavo.
Meni radi kroz soundbar. TV neće da pusti zvuk. Nakačen kroz soundbar pušta. Nisam se puno udubljivao u to, važno mi da imam zvuk, a to što ispiše "ovaj video ne podrzava zvuk ili sta vec" me ne tangira 😀Kako će mu pomoći soundbar?
Kako si povezao i sa čega puštaš?Meni radi kroz soundbar. TV neće da pusti zvuk. Nakačen kroz soundbar pušta. Nisam se puno udubljivao u to, važno mi da imam zvuk, a to što ispiše "ovaj video ne podrzava zvuk ili sta vec" me ne tangira 😀
Na koju foru imaš zvuk ako tv ne radi passthrough do SB, a puštaš sadržaj sa usb-a tj nemaš device koji je direkt nakačen na SB?!^ Pustam preko USB-a, a pustam kroz Samsung A550 soundbar. TV 50UP78003. TV i soundbar povezani optikom.
Hm zanimljivo.Mozda nisam dobro objasnio.
Skinem film > ubacim usb u TV > pustim film > izadje poruka ovaj video nema zvuk > ja zvuk iz filma cujem kroz soundbar ne iz TV-a.
Probao ovaj i ne može da pusti zvuk.Skinuo sam ovo, samo da mi prebaci na usb, pa cemo videti.
Uncharted.2022.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.5.1-MT
Audio
ID : 2
Format : DTS XLL
Format/Info : Digital Theater Systems
Commercial name : DTS-HD Master Audio
Codec ID : A_DTS
Duration : 1 h 55 min
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 2 213 kb/s
Channel(s) : 6 channels
Channel layout : C L R Ls Rs LFE
Sampling rate : 48.0 kHz
Frame rate : 93.750 FPS (512 SPF)
Bit depth : 16 bits
Compression mode : Lossless
Stream size : 1.79 GiB (13%)
Language : English
Default : Yes
Forced : No
Nema audio 2.
Promenio sam region, ali nije htelo da radi. Onda sam promenio jezik i proradilo je. Znaci, ne mogu da imam tv na srpskom jeziku. Dodatno, problem je u pretrazi na youtube. Ako hoću da pretražim nešto na srpskom, uvek mi daje neke engleske reči kao rezultat pretrage....Na yt sam podesio jezik pretrage srpski, ali ne pomaže.@mnogomudar
Promeni region na US ili UK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari