Ja sam ga baš i zbog toga kupio zbog te jednostavnosti. Pre dve godine kada sam ga kupio nadao sam se da će me duže vreme služiti, medjutim od pre dva meseca su počeli prvi neželjeni signali da se javljaju u vidu manjka ram memorije.stock android i nije neko iskustvo...go ko pistolj.
Neupotrebljiv je pregruba reč. Verovatno su ti očekivanja previsoka. Koje su realne potrebe za vrhunskom noćnom fotografijom?Isto imam A3 i nerealno sta sam dobio pre 2 god za nekih 160 e, ali nazalost baterija slabo drzi u poslednje vreme. Takodje, kamere su neupotrebljive nocu , ali za to verovatno treba da dam 1000 + e![]()
Pa da se nesto vidiNeupotrebljiv je pregruba reč. Verovatno su ti očekivanja previsoka. Koje su realne potrebe za vrhunskom noćnom fotografijom?
Ne treba 1000+, za oko 300e u najbudžetnijem scenariju se imaju pristojne noćne fotke.Takodje, kamere su neupotrebljive nocu , ali za to verovatno treba da dam 1000 + e![]()
Jeste, ne možeš nikoga da pozoves.Taj telefon je neupotrebljiv u landscape modu
Meni ne secka, bas sam juce gledao nesto preko Chrome-a jer nemam instaliran FB, a i sta ce mi.Baterija meni dobra, ujutro bude oko 45% kada mu uključim punjač, za sat i nešto dodje do 95% i isključujem punjač.
Kako vama radi fb ako ga pregledate na chrome, da li secka ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari