Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

^ moraš u google imati upisanu karticu za plaćanje, prihvatis ga i pred sam istek ga deaktiviras da ti ne skine 700 din.

Stigao poklon, upravo preuzeo od kurira.

Prilozi

• 20220428_180844.jpg
    20220428_180844.jpg
    116.8 KB · Pregleda: 78
^ moraš u google imati upisanu karticu za plaćanje, prihvatis ga i pred sam istek ga deaktiviras da ti ne skine 700 din.
Možeš i odmah da deaktiviraš ostaje ti besplatan period do kraja svakako.

^ ja sam pusti par dana pred istek, nisam znao da se može odmah deaktivirati.

Nasao sta je.. 5d staklo ima crni okvir i kad se omasi 1mm levo-desno i kad se spoji sa bezelom izgleda deblje koja budalastina

Da napišem moju situaciju, možda će nekome značiti, ako ga/je zadesi nešto slično.

Koristim S22+ od početka marta, Exynos verzija, kupljena kod nas u radnji, spominje se na temi. Za to vreme (znači nepuna dva meseca) mi se 4 ili 5 puta desilo da nema nikakvog zvuka kada se javim na neki poziv. Poslednji put kada mi se to desilo, testirao sam pozive i sa jedne i sa druge kartice, ponašanje je bilo isto na obe - bez zvuka. Probao sam i airplane mode na kratko, pa opet isti test, ponašanje opet isto, bez zvuka. Tek nakon restarta je proradilo. Ja imam 2, možda i 3 poziva dnevno, možda bi se i češće dešavalo da više pričam. Takođe, dva puta mi se telefon sam od sebe restartovao dok sam nešto radio sa pozivima. Poslednji put se desilo danas (pokušavao da uspostavim vezu), nakon čega sam raščistio sam sa sobom i proglasio telefon nefunkcionalnim.
Čini mi se da sam instalirao 4 update-a, na početku jedan veliki (martovski) i tri u aprilu. Na temi na EU Samsung forumu (postavljao sam već ovde u prošlom postu) ima dosta ljudi sa ovakvim problemima.
Ne znam još šta dalje da radim. Verovatno ću sačekati i update u maju, da vidim da li će on nešto popraviti, mada je već dovoljna sramota da nakon 4 update, problemi ovog tipa i dalje postoje. Videću još i Samsung i ovlašćeni servis šta kažu.
Bukvalno isto se i meni desilo, tj dešava se i dalje. Jako razočaran jer telefon ne radi svoju osnovnu funkciju zbog koje je kupljen.

Ja vozim prvi sd samsung,kontam da ce mi ovo biti zadnji Samsung ako se ponove problemi kao vasi i jos neki sitni za koje znam od ranije pre svega prijem signala,za sad sve sljaka kako treba,videcemo

Mala pomoc oko registracije na Samsung members...Ako moze?
Telefon uzet u A1, stigao danas, a rezervisan krajem februara.

Prilog 1. - Prilozite fiskalni racun ili kompletan ugovor sa operaterom
Slikam fiskalni racun sa ugovora A1

Prilog 2. - Uz fiskalni racun prilozite i izjavu o saobraznosti
Slikam glavnu stranu izjave o saobraznosti

Prilog 3. - Prilozite dokaz da je uredjaj placen do 10.3.2022, a isporucen nakon 30 dana od datuma placanja kako bi vam dostavili dodati poklon Duo bezicni punjac.
E ovde pojma nemam sta da unesem. Nit znam tacan datum rezervacije (krajem februara), a datum "placanja" je 28.4. kad mi je i dostavljen telefon (na rate je uzet uz ucesce). I proslo je vise od 30 dana od rezervacije do isporuke.

Datum kupovine: Ne da mi u opcijama da izaberem dalje od 10.3. a uredjaj dostavljen 28.4.

Neki savet sta ste vi koji ste dobili poklone, a uzeli preko operatera, stavljali kao priloge?

Datum kupovine stavi datum porudžbine, barem sam ja tako sestri stavio, a prilog 3 nisam ništa stavio.

Mala pomoc oko registracije na Samsung members...Ako moze?
Telefon uzet u A1, stigao danas, a rezervisan krajem februara.

Prilog 1. - Prilozite fiskalni racun ili kompletan ugovor sa operaterom
Slikam fiskalni racun sa ugovora A1

Prilog 2. - Uz fiskalni racun prilozite i izjavu o saobraznosti
Slikam glavnu stranu izjave o saobraznosti

Prilog 3. - Prilozite dokaz da je uredjaj placen do 10.3.2022, a isporucen nakon 30 dana od datuma placanja kako bi vam dostavili dodati poklon Duo bezicni punjac.
E ovde pojma nemam sta da unesem. Nit znam tacan datum rezervacije (krajem februara), a datum "placanja" je 28.4. kad mi je i dostavljen telefon (na rate je uzet uz ucesce). I proslo je vise od 30 dana od rezervacije do isporuke.

Datum kupovine: Ne da mi u opcijama da izaberem dalje od 10.3. a uredjaj dostavljen 28.4.

Neki savet sta ste vi koji ste dobili poklone, a uzeli preko operatera, stavljali kao priloge?
Pošalji im samo dokaz da si uradio preorder (neki mail ili šta već imaš), i fiskalni sa datumom od 28.04

Koliko vam drzi baterija na samsungu S22 obican? Da li mozete da kazete sta treba sve da se iskljuci da bi trajala sto duze? Meni jedva izvuce 7h ukljucenog ekrana, videh da neki imaju skoro 10h?!

Najbolje bi ti bilo da preko adb-a skines ceo bloatware/servise koje ne koristis,guglaj

Izvadis karticu iz telefona, odes u pecinu i gledas video na minus osvetljenju.
Koliko vam drzi baterija na samsungu S22 obican? Da li mozete da kazete sta treba sve da se iskljuci da bi trajala sto duze? Meni jedva izvuce 7h ukljucenog ekrana, videh da neki imaju skoro 10h?!

Cuj jedva 7h na obicnom s22. Pa ja toliko imam na plus verziji i to ne svaki dan.

Ja imam 7h na S22U ali za dva dana :cool:

7h sot-a na običnom s22? Ono što treba da uradiš je da odeš u neku kafanu i častiš sve redom.

Znaci nije telefon na duze staze?
U smislu ako planiram da ga kupim i da dam tolike pare hocu da mi traje minimum 4 godine. Koliko li ce vremenom da mu spadne kvalitet baterije kad je sad 4-5h sot

Koristio sam 70% alkohol za ciscenje telefona. Danas sam naisao, da to skida oleofobni premaz preko ekrana.
Da li znate, da li kod nas moze da se nabavi taj premaz?

stigla masinica konacno, odmah odem u Usce u radnju Samsung kad ono ... kao da sam promasio sve .. kaze folije nemaju niti postoje Samsung origigi, lepe samo stakla za 4+K rsd, i izbor maski skoro nikakav ... eee reko gde sam i dolazio, i otkud sve te informacije stizu

stigla masinica konacno, odmah odem u Usce u radnju Samsung kad ono ... kao da sam promasio sve .. kaze folije nemaju niti postoje Samsung origigi, lepe samo stakla za 4+K rsd, i izbor maski skoro nikakav ... eee reko gde sam i dolazio, i otkud sve te informacije stizu
Poruči spigen neo flex, postavi sam. Lagano se postavljaju a izuzetnog su kvaliteta

porucicu, hvala .. svratio sam do neke radnjice u Blkanskoj nakon fail-a u Uscu, stavio oa hydrogel foliju i tranaparent maskicu, korektno sve dok ne nadjem nesto bolje ... odradio smart switch sa s10+, pa i update od 1454mb, prosle bez zagrevanja ikakvog, jos je tel bio u masci ..

Zbog čega alkohol?? Obična voda i krpica je dovoljna za to.

Skida i ne, ne može se zameniti oleofobicni premaz.
Zasto alkohol. Zasto da ne, mislim sredstvo je za ciscenje, pa volim da prebrisem telefon kada se vratim iz grada.
Nasao sam sam preko ebay-a Fusso oleofobicni premaz tvrde da je jedan od boljih.

ja sam kupio masku u delti u samsung radnji i staklo u istoj radnji za S22U i to me izaslo oko 12k din

Vrh Dno