Možeš i odmah da deaktiviraš ostaje ti besplatan period do kraja svakako.^ moraš u google imati upisanu karticu za plaćanje, prihvatis ga i pred sam istek ga deaktiviras da ti ne skine 700 din.
Bukvalno isto se i meni desilo, tj dešava se i dalje. Jako razočaran jer telefon ne radi svoju osnovnu funkciju zbog koje je kupljen.Da napišem moju situaciju, možda će nekome značiti, ako ga/je zadesi nešto slično.
Koristim S22+ od početka marta, Exynos verzija, kupljena kod nas u radnji, spominje se na temi. Za to vreme (znači nepuna dva meseca) mi se 4 ili 5 puta desilo da nema nikakvog zvuka kada se javim na neki poziv. Poslednji put kada mi se to desilo, testirao sam pozive i sa jedne i sa druge kartice, ponašanje je bilo isto na obe - bez zvuka. Probao sam i airplane mode na kratko, pa opet isti test, ponašanje opet isto, bez zvuka. Tek nakon restarta je proradilo. Ja imam 2, možda i 3 poziva dnevno, možda bi se i češće dešavalo da više pričam. Takođe, dva puta mi se telefon sam od sebe restartovao dok sam nešto radio sa pozivima. Poslednji put se desilo danas (pokušavao da uspostavim vezu), nakon čega sam raščistio sam sa sobom i proglasio telefon nefunkcionalnim.
Čini mi se da sam instalirao 4 update-a, na početku jedan veliki (martovski) i tri u aprilu. Na temi na EU Samsung forumu (postavljao sam već ovde u prošlom postu) ima dosta ljudi sa ovakvim problemima.
Ne znam još šta dalje da radim. Verovatno ću sačekati i update u maju, da vidim da li će on nešto popraviti, mada je već dovoljna sramota da nakon 4 update, problemi ovog tipa i dalje postoje. Videću još i Samsung i ovlašćeni servis šta kažu.
Pošalji im samo dokaz da si uradio preorder (neki mail ili šta već imaš), i fiskalni sa datumom od 28.04Mala pomoc oko registracije na Samsung members...Ako moze?
Telefon uzet u A1, stigao danas, a rezervisan krajem februara.
Prilog 1. - Prilozite fiskalni racun ili kompletan ugovor sa operaterom
Slikam fiskalni racun sa ugovora A1
Prilog 2. - Uz fiskalni racun prilozite i izjavu o saobraznosti
Slikam glavnu stranu izjave o saobraznosti
Prilog 3. - Prilozite dokaz da je uredjaj placen do 10.3.2022, a isporucen nakon 30 dana od datuma placanja kako bi vam dostavili dodati poklon Duo bezicni punjac.
E ovde pojma nemam sta da unesem. Nit znam tacan datum rezervacije (krajem februara), a datum "placanja" je 28.4. kad mi je i dostavljen telefon (na rate je uzet uz ucesce). I proslo je vise od 30 dana od rezervacije do isporuke.
Datum kupovine: Ne da mi u opcijama da izaberem dalje od 10.3. a uredjaj dostavljen 28.4.
Neki savet sta ste vi koji ste dobili poklone, a uzeli preko operatera, stavljali kao priloge?
Koliko vam drzi baterija na samsungu S22 obican? Da li mozete da kazete sta treba sve da se iskljuci da bi trajala sto duze? Meni jedva izvuce 7h ukljucenog ekrana, videh da neki imaju skoro 10h?!
Prebaci na airplane mod ako već nisiKoliko vam drzi baterija na samsungu S22 obican? Da li mozete da kazete sta treba sve da se iskljuci da bi trajala sto duze? Meni jedva izvuce 7h ukljucenog ekrana, videh da neki imaju skoro 10h?!
7h sot-a na običnom s22? Ono što treba da uradiš je da odeš u neku kafanu i častiš sve redom.Koliko vam drzi baterija na samsungu S22 obican? Da li mozete da kazete sta treba sve da se iskljuci da bi trajala sto duze? Meni jedva izvuce 7h ukljucenog ekrana, videh da neki imaju skoro 10h?!
Zbog čega alkohol?? Obična voda i krpica je dovoljna za to.Koristio sam 70% alkohol za ciscenje telefona. Danas sam naisao, da to skida oleofobni premaz preko ekrana.
Da li znate, da li kod nas moze da se nabavi taj premaz?
a kako sto pa pandemija je i dalje i virusi hahZbog čega alkohol?? Obična voda i krpica je dovoljna za to.
Skida i ne, ne može se zameniti oleofobicni premaz.
Poruči spigen neo flex, postavi sam. Lagano se postavljaju a izuzetnog su kvalitetastigla masinica konacno, odmah odem u Usce u radnju Samsung kad ono ... kao da sam promasio sve .. kaze folije nemaju niti postoje Samsung origigi, lepe samo stakla za 4+K rsd, i izbor maski skoro nikakav ... eee reko gde sam i dolazio, i otkud sve te informacije stizu
Zasto alkohol. Zasto da ne, mislim sredstvo je za ciscenje, pa volim da prebrisem telefon kada se vratim iz grada.Zbog čega alkohol?? Obična voda i krpica je dovoljna za to.
Skida i ne, ne može se zameniti oleofobicni premaz.
ja sam kupio masku u delti u samsung radnji i staklo u istoj radnji za S22U i to me izaslo oko 12k dinstigla masinica konacno, odmah odem u Usce u radnju Samsung kad ono ... kao da sam promasio sve .. kaze folije nemaju niti postoje Samsung origigi, lepe samo stakla za 4+K rsd, i izbor maski skoro nikakav ... eee reko gde sam i dolazio, i otkud sve te informacije stizu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari