Може и даље три уређаја по прикључку.
Фора је у оним агентима који иду од врата до врата.
Ако вам неко понуди три уређаја по прикључку, то су специјалне понуде којих нема на сајту, па да знате да може.
Не зовите џабе техничку подршку, то може само преко агената на терену.
Важност уговора је неограничено време.
То значи на пример, неко потпише уговор на две године. Шта се дешава када уговор истекне ? И даље добија интернет и ТВ. Нема никакве разлике. И даље добија рачуне и када уговор истекне.
Пази добро, ако желиш да откажеш Супернову, одеш месец дана пре истека уговора и откажеш, а не чекаш последњи дан.
То је специјална понуда која може.
Не знам да ли су избацили три ТВ на један пакет, али не би требало да су укинули. Сами би себи пуцали у ногу.
Фора је у оним агентима који иду од врата до врата.
Ако вам неко понуди три уређаја по прикључку, то су специјалне понуде којих нема на сајту, па да знате да може.
Не зовите џабе техничку подршку, то може само преко агената на терену.
Трају.Pa ugovori koji su potpisani sa starim korisnicima ne traju vecno. Poskuljenje je neminovno i za te korisnike, ne znam kako to gledate, kao da ugoivor nikad nece da istekne. Poskupljenje je za sve korsnike, kako kome istekne ugovor prelazi na skuplju pretplatu, ja sam miran do decembra iduce godine, ali doci ce i taj dan.
Svake godine dizu cene, a nikakvo unapredjenje usluge nema, niti kakvo povecanje brzine interneta, izbacuju HD kanale na kvarno, prave od korsnika magarce....
Важност уговора је неограничено време.
То значи на пример, неко потпише уговор на две године. Шта се дешава када уговор истекне ? И даље добија интернет и ТВ. Нема никакве разлике. И даље добија рачуне и када уговор истекне.
Пази добро, ако желиш да откажеш Супернову, одеш месец дана пре истека уговора и откажеш, а не чекаш последњи дан.
Ја сам презадовољан са ADSL-om и никада га не би мењао за ове коаксијалне каблове којји се по Србији скупо продају као кабловски интернет.Rado bih raskinuo ugovor,ali je akternativa samo adsl 20/2,a odavno sam fiksni odjavio pa bih i to ponovo trebao.Mada orion ima baznu stanicu,doduše nemam optičku vidljivost,ali ako ovako nastave moraću da se oko toga aktiviram.
Sinoć u 23h nestane net,naravno do jutros ga nema,bar u 6 kada sam izašao.
Šta mene briga kako njihova služba održavanja radi,hoću da imam uslugu koju sam platio.
Dok je avcom bio za 5 godina dva prekida,koji su bili globalni i odnosili se na skoro pa celu Srbiju,tako da stanje mreže ne dolazi u pitanje.
I džaba ipv6 kad net ne radi.
Apsolutno najgori provajder na svetu a i šire.
Раније је могло без проблема ТВ уређаја на пакет, али обратите пажњу, преко агената на терену може и 4 ТВ на један пакет.Hvala, tako sam i mislio mada mogli su to sve staviti na sajtu da se vidi nego ga zavukli.
Čini mi se kao da hoće da zbune korisnike, svugde neke druge informacije.
То је специјална понуда која може.
Не знам да ли су избацили три ТВ на један пакет, али не би требало да су укинули. Сами би себи пуцали у ногу.
Poslednja izmena: