Da li si ovo proverio zaista ili cuo ovde na temi od nekog dugog? Ja nisam jos proverio, ali prvom prilikom kada zapalim vani cu probati ovo.
Ako zaista pozivi preko app rade kada imas mobilne podatke, a pritom je nebitno da li si u roamingu, onda nema potrebe kupovati roaming dodatke, iako su i oni realno najjeftiniji ovde. Ali, ako ovo zaista radi, onda taj feature u okviru Globaltel app ima poentu, jer ko bi inace pored Vibera, WhatsApp-a i ostalih koristio Globaltel app za pozive?
Znaci, vredi koristiti ovo samo ako nije potrebno kupovati dodatno roaming podatke, a u svakom drugom slucaju ce svako daleko pre koristiti apps specijalizovane za pozive...
Nije potrebno imati neki Roming paket kako pise u aplikaciji da bi to tako radilo?У више наврата сам био у Хрватској Босни и Турској повезао се на вифи и радило нормално, у Босни сам нпр купио картицу мтела и користио интернет са ње, а у апликацији сам активирао обје оне опције да се прима позиви преко Глобалтел апликације, долазни одлазни позиви и смс се не плаћа, док год имаш вифи или интернет неког од порвајдера у тој земљи.
Postoje problemi sa sms servisom u PŠ, rade na rešavanju, nije do operateraDo skoro su mi radile poruke iz banke. Poštanske štedionice (MTS) na globaltel broj virtuelni (fizičku karticu koristim u ruteru za internet). Već nedelju dana ne dobijam poruke o promeni na računu. Da li se još kod nekog to događa?
Ма не, опробано у више наврата.Nije potrebno imati neki Roming paket kako pise u aplikaciji da bi to tako radilo?
Izgleda da ovde ljudi bolje znaju sta moze u mrezi a sta ne moze. U Mekenzijevoj mi rekose totalno drugacije i pomalo zbunjujuce,a kad im kazem da su neki korisnici probali i da radi,onda oni kazu pa onda je tako. Ljudi tamo rade, a veze nemaju sta moze i da li moze.Kako oni uopste tako mogu da funkcionisu meni nije jasno.Ма не, опробано у више наврата.
bitno da funkcionise i ovako i onakoIzgleda da ovde ljudi bolje znaju sta moze u mrezi a sta ne moze. U Mekenzijevoj mi rekose totalno drugacije i pomalo zbunjujuce,a kad im kazem da su neki korisnici probali i da radi,onda oni kazu pa onda je tako. Ljudi tamo rade, a veze nemaju sta moze i da li moze.Kako oni uopste tako mogu da funkcionisu meni nije jasno.![]()
Bilo bi dobro da neko tamo ko zna bas sve, edukuje ove zaposlene da ne bi davali pogresne informacije,jer to malo izgleda neozbiljno i amaterski.bitno da funkcionise i ovako i onako![]()
Ipak ide polako na bolje.za ove novce nema boljeBilo bi dobro da neko tamo ko zna bas sve, edukuje ove zaposlene da ne bi davali pogresne informacije,jer to malo izgleda neozbiljno i amaterski.
To stoji,ali da treba da znaju svoj posao. Neozbiljno je da korisnici znaju vise od njih koji tamo rade.Ipak ide polako na bolje.za ove novce nema bolje
Platis da nista ne znas. Licenca samo.Izgleda da ovde ljudi bolje znaju sta moze u mrezi a sta ne moze. U Mekenzijevoj mi rekose totalno drugacije i pomalo zbunjujuce,a kad im kazem da su neki korisnici probali i da radi,onda oni kazu pa onda je tako. Ljudi tamo rade, a veze nemaju sta moze i da li moze.Kako oni uopste tako mogu da funkcionisu meni nije jasno.![]()
Jeste,ali nemaju sve informacije,a trebalo bi da imaju bas zato sto su prve na koje nailazite.U Mekenzijevoj rade ljudi koji znaju prilično, ali nisu na šalreru. Devojke za pultom su pak toliko strpljive i rado skoknu da pitaju za bilo šta što iskrsne kolege u drugim prostorijama.
Vratio sam se iz Italije. Najpre hvala svima koji su mi pomogli oko saveta za roming!to i mene ceka IT .javi utiske i kako radi , moja stara kartica
Ako imam Freepaid tarifu zasto bih gledao potrosnjuDodatno, posto odavde @Globaltel Support ekipa vuce mnoge ideje za koje dobija pristojan procenat, evo da nabacim jos jednu ideju - Globaltel app treba da podrzi mogucnost da svakom korisniku prikaze realtime potrosnju, dakle trenutnu potrosnju minuta, poruka i podataka. Nebitno je da li sam ja Freepaid tarifa sa beskonacnim minutima, mene zanima koliko ja to mesecno trosim recimo ili koliko sam poruka poslao do ovog momenta. Dakle, korisnici koji nisu freepaid vec vide to posto imaju ogranicene poruke i pozive, ali svi trebaju da imaju dodatnu opciju real time potrosnje ili makar listinga za prethodni mesec ili odgovarajuci vremenski period.
Bas da bi takvi kao ti pitali tako nesto... Sta tebe briga zasto mene interesuje mesecna potrosnja? Ja hocu da znam koliko minuta mesecno prosecno trosim jer na osnovu toga mogu da biram drugu tarifu. Zasto bih ja placao recimo 1000 din., a ti si pametan pa placas manje?Ako imam Freepaid tarifu zasto bih gledao potrosnju
E, to je vec konstruktivan odgovor, a ne neka nepotrebna pitanja, jer ako pogledas gore upravo to sam i pitao.nisi razumeo ja imam Freepaid i bas me briga koliko trosim, tebe ako interesuje uzmes od 250 min pa racunaj,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari