Prvo treba da urade kao Bonbon u HR da 250 minuta budu zaista 250 minuta, a ne kao sada da se zaokruzuje tako da je pitanje koliko je 250 minuta zaista.Za par dana mi istice Freepaid od 900 kinti koji koristim. Razmisljam da probam sa uzbudljivom konekcijom 250 min. + 1GB za 700 kinti. Cisto da vidim da li ce me 250 min. pokriti za mesec dana. Nekada sam u mts-u imao taj paket od 250 min. i mislim da sam ga par puta samo premasio, ali zaista dosta komuniciram preko telefona.
Da li je menjao ovako sa freepaid tarife na uzbudljivu konekciju za 30 dana? U kom momentu je najbolje aktivirati uzbudljivu konekciji kako bih preneo mobilne podatke?
@Globaltel Support Postoji bug u Android aplikaciji koji mozete videti na slici u prilogu. Nista strasno, samo iz nekog razloga bug-uje lokalizacija ekrana za izbor paketa - naslov je na srpskom, sve ponudjene tarife su na engleskom. Znaci, definitivno bug sa lokalizacijom, jer je inicijalno cela app na srpskom, ali izgleda u toku koriscenja app ona sama prebaci neke textove na engleski. Bolje bi bilo da je makar full engleski ceo ekran, a ne naslov na srpskom kao i ostatak app, a ono najbitnije poput tarifa ide na engleskom. Jer kada je sada prebacilo na engleski, sutradan moze recimo i na Hindi...eeee, to vec moze biti problematicno 😜
Dodatno, posto odavde @Globaltel Support ekipa vuce mnoge ideje za koje dobija pristojan procenat, evo da nabacim jos jednu ideju - Globaltel app treba da podrzi mogucnost da svakom korisniku prikaze realtime potrosnju, dakle trenutnu potrosnju minuta, poruka i podataka. Nebitno je da li sam ja Freepaid tarifa sa beskonacnim minutima, mene zanima koliko ja to mesecno trosim recimo ili koliko sam poruka poslao do ovog momenta. Dakle, korisnici koji nisu freepaid vec vide to posto imaju ogranicene poruke i pozive, ali svi trebaju da imaju dodatnu opciju real time potrosnje ili makar listinga za prethodni mesec ili odgovarajuci vremenski period.
Ovo zvuci kao veliki feature, ali ako vam Dev odeljenje kaze da za ovo treba mesec dana i da pre toga moraju da idu na Kopaonik o trosku firme kako bi dodatno bili motivisani da ovo izguraju + obavezne maserke bar 2x nedeljno u toku ovih mesec dana isto o gazdinom trosku znajte da elegantno zaobilaze istinu i zloupotrebljavaju svoje nazovi expertize, moze ovo lagano da se odradi jer sve ove podatke vec imate 😉.
Ako ovako nesto vec postoji, neka me neko uputi jer ja to u Gobaltel app do sada nisam nasao, a to opet ukazuje da ako postoji, definitivno nije user friendly 🤓
Zbog takvog načina gledanja na stvari je cela zemlja tu gde jeste. Ako ćeš bolje idi dalje (inostranstvo), inače ćuti i trpi, dobro je za ove pare. Zbog takvog stava da ne treba težiti boljem se oni koji se zadovoljavaju sićom najviše pitaju i upravo oni rade svima nama o glavi...Ima listing u drugoj mrezi, pa kome se ne svidja moze da predje, al nije 700 din mesecno. Prema tome, koliko para, toliko muzike.
Bug je najmanje bitna stvar, neka rese goruce probleme ljudi poput ovog sto ne stize OTP nekom, sto recimo ja gubim mrezu ponekad, a sve vreme imam mts mrezu jer imam Globaltel i mts prepaid u telefonu. Dodatno, ljudi ne mogu da plate nekada parking kao sto ja nisam mogao ceo prvi mesec i onda je ovo odjednom proradilo itd. Ima dosta stvari da se @Globaltel Support zanima narednih dana...Aj' malo o bagu?
Da li se stalno dešava, u kojim situacijama i na kojem uređaju, objasni sa slike:
Dzabe saljes kada nema ko da je ispegla od 4.11.2020-te.Evo jos jedan screen shot za @Globaltel Support ekipu da prosledi svom odeljenju koje "odrzava" app:
Pogledajte prilog 342222
Malo engleski, malo srpski, ali bitno da smo se razumeli. Posto je Globaltel app nahvatala paucinu od kada je zadnji put update-ovana, znaci da je Dev deo potpuno raspusten, a ovde su se vec javljali omladinci koji vam to mogu srediti, cak i za manje para. A, kada gazda placa kič i šund, može da plati i kvalitetnu app, nemojte da se brukate sa ovim sitnicama...
Hristos voskrese i srećan praznik svim forumašima koji praznuju 😉
Prosledili smo nadležnim službama problem koji si nam poslao iz aplikacije. Takođe smo prosledili i predlog za listing potrošnje.Zbog takvog načina gledanja na stvari je cela zemlja tu gde jeste. Ako ćeš bolje idi dalje (inostranstvo), inače ćuti i trpi, dobro je za ove pare. Zbog takvog stava da ne treba težiti boljem se oni koji se zadovoljavaju sićom najviše pitaju i upravo oni rade svima nama o glavi...
Niko ne pravi problem oko ovoga, ali znamo dobro čija je ovo mreža u vlasništvu tako da sigurno nije do para. Tako da ovo nije izmišljanje tople vode već samo konkretna stvar koja treba korisnicima.
I ma koliko plaćali, manje ili više to nije razlog da se ne poradi na mreži dodatno. Otkud bilo ko od vas ovde zna koliko ja recimo plaćam Globaltelu pored redovne tarife i koje sam im pare dodatno zaradio promovišući mrežu i dovođenjem novih korisnika?! Ili bilo ko drugi? Nije pitanje novca već osnovnih potreba korisnika.
Tako da neka @Globaltel Support upiše tamo i bug u okviru aplikacije i zahteve korisnika da im je potreban listing, neka oni to srede za nas, a @Torrente i ostali kojima ovo nije potrebno ne moraju da koriste, niko ih ne primorava na to 😉
Ukoliko se aktivira paket koji sadrži 5GB i traje 30 dana, a nakon toga paket koji sadrži 3GB i važi 7 dana, celokupan data saobraćaj važi koliko i poslednji aktivirani paket koji sadrži internet, što je u ovom slučaju 7 dana.Trebam info. Ne koristim Globaltel za drufog je pa ne znam. Ako se na aktiviranih 5gb na 30 dana doda konekcija 3gb 7 dana da li se sabira saobracaj internet i istice za 30 dana ili ide zasebno?
Ima dosta manjkavosti i treba je azurirati,jer nisu ostali manje pametni od Globaltela. I treba i dizajn da bude prilagodjen i ako mozda nekom nije bitan.Ljudi. Samo da dodam da vecina sto prica za update aplikaci uopšte da se ne radi nego da platofrma na kojoj je aplikacija urađena nije updatovana. A u vecini slucajeva nema potrebe prebacivati na noviju verziju. A drugo vecina tih aplikacija vuče sa servera podatake te verzija u većini slučajeva ne igra bitnu ulogu osim ako nije dodat neki sveti gral na platformu a u većini slučajeva nije. Tako da i ako nije updatovana ne znači da neko na serveru ne dodaje ili popravlja bagove. Sad dizajn manje više. Bitnije je da radi svakako nego dizajn. Mislim ne kazem niti da održava niti da ne održava. Ali da to nije znak ne odrzavanja ako nema updatea.
Tako je.Ima dosta manjkavosti i treba je azurirati,jer nisu ostali manje pametni od Globaltela. I treba i dizajn da bude prilagodjen i ako mozda nekom nije bitan.
Bas tako, bolime uvo za dizajn bitno da radi poso a radi.Ljudi. Samo da dodam da vecina sto prica za update aplikaci uopšte da se ne radi nego da platofrma na kojoj je aplikacija urađena nije updatovana. A u vecini slucajeva nema potrebe prebacivati na noviju verziju. A drugo vecina tih aplikacija vuče sa servera podatake te verzija u većini slučajeva ne igra bitnu ulogu osim ako nije dodat neki sveti gral na platformu a u većini slučajeva nije. Tako da i ako nije updatovana ne znači da neko na serveru ne dodaje ili popravlja bagove. Sad dizajn manje više. Bitnije je da radi svakako nego dizajn. Mislim ne kazem niti da održava niti da ne održava. Ali da to nije znak ne odrzavanja ako nema updatea.
Ako si na androidu - app cloner i napraviš kopija globaltela koliko ti treba4. Od mene samo jedna primedba, app je za samo jedan broj, vec za drugi ti treba drugi telefon ili tv box. Licno sada koristim 7 brojeva od tri provajdera i malo mi otezava kontrolu sto na aplikaciji moze da se regulise samo jedan broj.
Imaćemo u vidu tvoj predlog, svakako verujemo da su kolege iz IT-a razmišljali na tu temu. Ono što barem može da ti olakša kontrolu jeste opcija "Moj nalog" na našem web sajtu.1. Meni nista ne baguje, pa verujem da vama koji to tvrdite nesto nije u redu sa telefonima.
2. Napisite spisak zelja gazdi, sta biste sve hteli za 300 din. mesecno
3. Decko koji se ovde javlja ima dobre namere, ali ste osuli paljbu na njega ko da je on kriv za nesto, a pitanje je za sta je on uopste kompetentan u firmi.
4. Od mene samo jedna primedba, app je za samo jedan broj, vec za drugi ti treba drugi telefon ili tv box. Licno sada koristim 7 brojeva od tri provajdera i malo mi otezava kontrolu sto na aplikaciji moze da se regulise samo jedan broj.
Pre ce da je ovo drugo 😉. Neodgovornost i neprofesionalizam...Neprijatno iznenadjenje, probudim se jutros bacim pogled na telefon kad globatel kartica nema signala. Kontaktiram koris. sluzbu ljudi mi ladno kazu morate da uzmete novu karticu jer je moja "starog tipa" pa nece vise moci da hvata signal. HELLO a neka informacija ranije, da klijenti budu upoznati sa promenama. ?????
Nzm dal sam looood ali meni su ovo decije bolesti, naravno da kartica leti u kantu a oni gube korisnika. Mozda je preka narav otkud znam ili mozda neodgovornost u zemlji Srbiji
opcija "Moj nalog" na web sajtu. moze samo jedan broj na Opera browser.ja pratim tri broja na tri browseraImaćemo u vidu tvoj predlog, svakako verujemo da su kolege iz IT-a razmišljali na tu temu. Ono što barem može da ti olakša kontrolu jeste opcija "Moj nalog" na našem web sajtu.![]()
Dzabe se trudis,to njihovi radnici se ovde oglasavaju u njihovu odbranu,to je toliko providno,ili neko njihov tamo radi.Pre ce da je ovo drugo 😉. Neodgovornost i neprofesionalizam...
@Zuel To sto ti i nekolicina ljudi nemate bug-ove je samo pitanje srece, jer na ovoj temi je ogroman broj ljudi sa svim mogucim modelima telefona pisalo o raznim tipovima bug-ova. Fora je napraviti nesto kako valja, istestirati to i raditi stalno na tome. Globaltel sporo radi na svemu tome, jer im jednostavno odgovara da idu na kvantitet, ko ne bi placao manje, pa makar da je ovde i par meseci. Vise radi na marketingu jer reklame iskacu iz toaleta za ovu mrezu, ali slabo rade na razvoju, a razvoj i podrska su pravo merilo kvaliteta uvek bili i bice.
Pa ovde je neko iz Globaltela otvorio profil samo da bi prikupljao feedback korisnika i mi to upravo i radimo, znaci sjaset korisnika je dalo dobre predloge i ukazivalo na postojece nedostatke. Taj decko, cura ili ko god primaju platu za tako nesto i njima je lakse kada mi ovde dajemo direktan feedback. To ne znaci da oni treba sa srede to, ali je njihov posao da prenesu to dalje inace je taj profil potpuno beskoristan jer sve ostale informacije moze bilo ko da nadje na FB profilu, sajtu ili pozivom korisnickom servisa(tipa posle 23h uvece ili u 6 sabajle 😜), putem mail-, zasto bi se zamajavao ovde na forumu uopste...?
"Mora da nesto nije u redu sa vasim telefonima" je izgovor kad nemas nikakav drugi i da si recimo radio nekada na prilagodjavanju bilo cega vecem broju korisnika znao bi o cemu pricamo ovde sve vreme.
Sto se tice kinte, ja recimo placam sigirno vise ne samo od tebe, nego od vecine korisnika ovde. Placam maltene vise ovde nego kada sam bio mts postpaid korisnik. Doveo sam vec nekoliko ljudi u ovi mrezu i naravno da cu da kritikujem kad god nesto ne radi, jer uvek moze bolje. Samo za parking ja placam bar 3x vise nego bilo koji prosecan korisnik ovde jer je parking u Nisu misaona imenica i od mene je Globaltel imao finu zaradu za sada. Ali, nebitno da li neko placa 300 kinti ili 2300, ne mozes da gledas uvek "kolko para, tolko muzike" zato sto je u pitanju servis, dakle usluga koju ti placas i koja ne zadovoljava osnovne uslove koje MORA da zadovolji. Mreza je u obavezi da ti obezebedi uslove da to radi, a nisam ni ja dao ljudima pravo da placaju 300 kinte ni ti, vec sama mreza. I dok god nesto placas, to mora da radi kako valja, a ako ne valja, onda je bitno da se unapredjuje i sto pre rese goruci problemi...
Znaci, pricamo o osnovnim stvarima jer je sigurno pola ove teme zasuto komentarima ljudi koji su imali prekide u mrezi i recimo nisu mogli da plate parking. Znaci samo te 2 osnovne stvari. A, to nije nista sto ne moze da se sredi, vec je upravo pitanje da li ti kao operater zelis to da sredis, da ne pricamo o ovim bug-ovima na sajtu i mobilnoj app. Dakle, da li ti je u interesu da sredis nesto kako bi korisnici bili zadovoljni i na duze staze bili stalne platise. E, to u Srbistanu tesko da de iko ikada da ukapira!
E, odgovor na to pitanje ti daje i odgovor da li je neki operater ozbiljna kompanija ili kad vec mnogo volite narodne izreke "drzi bure vodu dok majstori odu" fazon 😉
Korisnicku zoves samo posle 22-23h ili u 5-6h sabajle i nema greske 😎. Ma razumemo se, uvek ce biti situacija: botovi vs. realni problemi koje ljudi prijavljuju. Pisao sam ranije, muka je samo sto ti isti botovi imaju pravo glasanja inace bismo vec do sada sredili gomilu stvari. Ali, nacin razmisljanja se tesko menja, za to su mahom potrebne decenije, a cesto ni to nije dovoljno...Dzabe se trudis,to njihovi radnici se ovde oglasavaju u njihovu odbranu,to je toliko providno,ili neko njihov tamo radi.
Meni nije problem da pohvalim kad je nesto dobro,ali moje iskustvo sa njima i to na samom pocetku je jako lose pocelo.
Evo,danas ceo dan ne mogu da pozovem KS iz aplikacije i predloze mi da se izlogujem,obrisem kes i deinstaliram app,i to uradim i ako znam da to nece pomoci,i budem u pravu i dobijem odgovor da doticnom radi kako treba.E, sad mu bas i ne verujem, jer sad nije znao sta da kaze,samo je napisao reklamaciju kao i predhodne dve na koje jos nisam dobio resenje problema vise od 10 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari