dzonihsv
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.11.2007
- Poena
- 725
Dobar, ali ga filuju baš dosta. Treba nam malo i sočnosti (akcije).Halo dosta dobar za sad.
Dobar, ali ga filuju baš dosta. Treba nam malo i sočnosti (akcije).Halo dosta dobar za sad.
Ben Stiler režiser? Onaj Ben Stiler? Grobar komedije?Prva sezona Severance za svaku pohvalu......
I kraj je......![]()
Odgledao drugu sezonu, meni je serija zanimljiva. Zvuk mi se cini bolje.Jel neko gleda ili odgledao Močvaru s02.
Interesuje me poređenje po kvalitetu u odnosu na S01 i da li ima pomaka po kvalitetu zvuka, koji je u prvoj bio kriminalan.
????Ben Stiler režiser? Onaj Ben Stiler? Grobar komedije?
Dont go thereJel neko gleda ili odgledao Močvaru s02.
Interesuje me poređenje po kvalitetu u odnosu na S01 i da li ima pomaka po kvalitetu zvuka, koji je u prvoj bio kriminalan.
I ja sam je preporucio..odlicna,istinita prica..jedino me nervira stalno klimanje glave glavne glumice,kao da je parkisonicar..Veoma moćna ekipa, itekekao snažna priča privukla me je da odgledam 2-3 epizode za redom. Sve preporuke.
![]()
Sta je vucje vaspitanje? Wolf upbringing?Покушао сам да гледам овог Месечевог Витеза, али не вреди. Одустајем на почетку треће епизоде. Мислим да ћу одустати и од Вучијег васпитања. Удавише и једни и други.
Raised by Wolves je jedna od najjačih scifi serija u zadnjih 10 godina,kao i The Expanse.Покушао сам да гледам овог Месечевог Витеза, али не вреди. Одустајем на почетку треће епизоде. Мислим да ћу одустати и од Вучијег васпитања. Удавише и једни и други.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari