Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1 za Halo. Ima gluposti naravno ali drži pаžnju. Imam neki osećaj da će biti pucanja samo u poslednjoj epizodi jer im budžet tako diktira.

Ovo i jeste pravljeno za ljude koji nisu igrali igre. Fanovi igara pljuju seriju samo tako.

Jel neko gleda ili odgledao Močvaru s02.
Interesuje me poređenje po kvalitetu u odnosu na S01 i da li ima pomaka po kvalitetu zvuka, koji je u prvoj bio kriminalan.

Ccc, kakvo đubre od "Killing Eve" sezone. Ajd bar je konačno gotova serija.

From... sto puta sam rekao da gledam samo mini serije!!!
Sad još da se navučem na ovaj Outer Range.

Veoma moćna ekipa, itekekao snažna priča privukla me je da odgledam 2-3 epizode za redom. Sve preporuke.

2f21de1647.jpg.webp

Upravo sam odgledao 6 ep uspon dinastije lejkersa. Vrhunski odradjeno :)

Prve tri, odlicne .

Nije losa , moze da se gleda , drzi paznju .

Nastanak Ubera. Za popodnevnu razbibrigu odlicna.
Jel neko gleda ili odgledao Močvaru s02.
Interesuje me poređenje po kvalitetu u odnosu na S01 i da li ima pomaka po kvalitetu zvuka, koji je u prvoj bio kriminalan.
Dont go there ;):rolleyes:(n)

Station Eleven - šta znam, subjektivno mi nije (skroz) protraćeno vreme, objektivno ipak nije vredno gledanja. Ako je uopšte moguće napraviti objektivnu ( 🤦‍♂️ ) podelu između ta dva.

U svakom slučaju bi me više zanimao strip koji je u epicentru priče. Da postoji.

Nije daleko od psiho prevarantkinje koju glumi. Mada respekt za majstorsku prevaru. Sad svi ismijavaju stas i glas, al kad su joj dijelili stotine miliona druga pjesma. Ovi sa naknadnim mozgovima samo sebe ismijavaju. Vidim da je neko pogledo From. Jos se tjeram da pogledam poslednju epizodu.

Покушао сам да гледам овог Месечевог Витеза, али не вреди. Одустајем на почетку треће епизоде. Мислим да ћу одустати и од Вучијег васпитања. Удавише и једни и други.

Покушао сам да гледам овог Месечевог Витеза, али не вреди. Одустајем на почетку треће епизоде. Мислим да ћу одустати и од Вучијег васпитања. Удавише и једни и други.
Sta je vucje vaspitanje? Wolf upbringing?

Raised by Wolves

Raised by Wolves je jedna od najjačih scifi serija u zadnjih 10 godina,kao i The Expanse.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno