Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raised by Wolves je jedna od najjačih scifi serija u zadnjih 10 godina,kao i The Expanse.
Juce zavrsio drugu sezonu Raised by Wolves. Zanimljiva prica. Androidi nose seriju, deca su uzas.

joj bre sta je ovo MoonKnight, ovo nije normalno. bukvalno sam pokusao ali na silu i tegove do pola trece epizode,
sve deluje nekako razbacano, lose rezirano, lose snimano, previse oslanjanja na efekte koji su 5/10. izgleda je radjena za fanove mozda ?!

Moon knight ne moze da omane, za razliku od ostalih Marvel/Dizni ostvarenja, ladno su ubedili Oscara da glumi u tom "univerzumu"... prve 2 katastrofa, druga mozda malo bolja od prve...ali bice to bolje, mora..

I mene "ne radi" MoonKnight još uvek. Ima neki osećaj onih Disney džungla filmova sa The Rock-om koji su bukvalno pravljeni da se nešto napravi i uzme koji dolar.

A se*em i ja, ubedili su Benedicta da glumi carobnjaka... povlacim sve sto sam napisao. Jedino eto, sto je po meni Oscar bolji glumac od svih do sad u M/D univerzumu...
da, bolji i od RDJ u tropic thunder....
mada, sa druge strane... mozda zavrsava vilu sa bazenom negdeeee... pa je pristao na "ovo" 😀

Od nečega se mora živeti. A preko bare lepe pare. Eno ga i Tom Hardy u Venomu. Antony Hopkins bio u Transformersima 🙂

Moon Knight po meni trenutno ide opadajućim kvalitetom. Prva mi je bila odličana, druga tu i tamo a treća katastrofa.

Dopesick
8/10
Možda za nijansu razvučena ali sve ostalo jako dobro
Tematika teška...

Preporuka!

A se*em i ja, ubedili su Benedicta da glumi carobnjaka... povlacim sve sto sam napisao. Jedino eto, sto je po meni Oscar bolji glumac od svih do sad u M/D univerzumu...
da, bolji i od RDJ u tropic thunder....
mada, sa druge strane... mozda zavrsava vilu sa bazenom negdeeee... pa je pristao na "ovo" 😀
Pored Kamberbaca imas tu i Idris Elbu, RDJ, Bena Kingslija, Hardija, Hidlstona, Hopkinsa, Skarsgarda, Semjuel L Dzeksona i jos mnogo glumaca koji su u najmanju ruku jednaki, a neki i bolji od njega. A da ne idemo sad i na X men gde ih ima jos bar 10 boljih od Oskara (ups, pa Oscar je glumio i u X men filmu)

Nisi ti ni gledao Marvel universe ili nisi gledao kako treba.

Au, pa ti si pomenuo i DC izgleda. Morgan Frimen, Bejl i pokojni Ledzer te pozdravljaju

Poslednja izmena:
Raised by Wolves je jedna od najjačih scifi serija u zadnjih 10 godina,kao i The Expanse.
Vidis, ovde se slazem sa tobom, izuzetno jaka serija, barem meni se ciko dopada, auuuu, a kako ti se Moonfal ne svidja nije mi jasno. jedva cekam da mi preporucis neku seriju i neki film

Odgledao prvu sezonu Atlante u cugu,kratke epizode skroz ok,sledeci vikend sledecu sezonu
Atlanta je nešto najbolje i najoriginalnije iz posljednjih godina. Jedva čekam da odgledam novu sezonu.

Moram da se i ja prključim horu koji peva hvalospeve za Severance. Da ne poveruješ da je ovo režirao Ben Stiller.

Mučno mi je gledati Patrika Stjuarta. Imam utisak da će da odapne svakog časa. Jedva diše čovjek 😔
Ahaha bice i trece sezone, tek tada ce da dise na skrge. Ma treba da znaju svi kada je dosta i kada je trenutak za uzivanje u penziji ali videt cemo mi sta cemo radit kada ostaramo 😃

I ja se prikljucujem preporukama za Severance, samo izdrzite par sporijih prvih epizoda... Ali izuzetna fotografija, scenografija i muzika dodatno pojacavaju odlicnu pricu 🙂

I ja se prikljucujem preporukama za Severance, samo izdrzite par sporijih prvih epizoda... Ali izuzetna fotografija, scenografija i muzika dodatno pojacavaju odlicnu pricu 🙂
Ja nikako da krenem sa gledanjem. Da li je Severance za bindzovanje ili laganu degustaciju?

Preporuka i od mene za Severance, sve je odlicno u seriji. Moze da se gleda kako god. Odgledas par epizoda i videces i sam da li ces jedva cekati sta ide sledece 🙂

Za binge je, ali Severance se nece mnogima svideti ! odgledao sam prve dve u nedeljnom razmaku! ali sam ipak sacekao i sad za vikend ostalih 7 !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno