Softwer je los zbog toga ne mogu odrzavati zadatu temperaturu.Kada je vani toplije, one ne mogu odrzavati 20c nego pregrijavaju preko.
Softwer je los zbog toga ne mogu odrzavati zadatu temperaturu.Kada je vani toplije, one ne mogu odrzavati 20c nego pregrijavaju preko.
Sad vise nema nigde Muse jer je povucena iz proizvodnje zbog fabrickog loseg softvera koji je svima pravio probleme. Dakle i da hoces ne bi mogao dakupis, a hvala sto si rekao da neces nju.Ni ja ne razumem kako ljudi ne citaju, a imaju potrebu da sve komentarisu. Budzet mi je bio max. 50k i to sam vec prebacio i ispruzio se. Muse je bar 100e preko toga i to da platis gotovinom, a sada verovatno i vise, naravno da bih uzeo tu klimu.
Bitnije mi je sto sam matorce zbrinuo, meni ce i ovo biti sasvim dovoljno, jer oni nemaju nikakvu izolaciju, a Muse je zavrsio posao i ispunio ocekivanja...
Buraz, shvatam na sta aludiras, ali ti ocigledno zivis u drugoj zemlji. Pa i da jeste najgora moguca klima ikada napravljena, tesko da bi je tako lako povukli iz prodaje. Ovo mozda radi u Nemackoj, ali u Srbistanu slabije, ovde se prodaje dok se u potpunosti ne proda i to nije problem kada su u pitanju klime, vec hrana, lekovi itd., znaci bez obzira na sve se prodaju stvari daleko bitnije po covekovo zdravlje od tupavih klima. Mozda su neki povukli, ali ima je sigurno u prodaji jos uvek i to na veliko.Sad vise nema nigde Muse jer je povucena iz proizvodnje zbog fabrickog loseg softvera koji je svima pravio probleme. Dakle i da hoces ne bi mogao dakupis, a hvala sto si rekao da neces nju.
Kao sto si i sam predlozio, ako te interesuje precizna potrosnja, kupi merace i videces koliko ti klime trose u zavisnosti od kombinacije modova i spoljne temperature. Po nekoj logici ce 2 ukljucene trositi manje od 3, na ovim prolecnim temperaturama sigurno. Jer ti i sam vidis da ti 2 odrzavaju maltene u stepen koliko si podesio, 3. ti je potpuno nepotrebna sada. Sto se zvuka tice, ne znam sta podrazumevas pod tim da se mnogo cuju, jer je pitanje buke vise subjektivna kategorija.Imam jedno pitanje, dali 2 kom muse više troše struje nego kada su sve 3 uključene? Kad uključim 2 kom onda one gađaju prilično tačno 20C, ali se mnogo čuju pa smatram da rade velikom snagom, a kada uključim sve 3 kom onda rade opuštenije pa smatram da sveukupno i manje troše,.ali tada ne održavaju tačno temperaturu mnogo šetaju i miruju dugo. Moj utisak je da sveukupno kada rade sve tri manje troše nego kada rade samo dve. Nemam one merače pa da pogledam to ali ako treba kupiću. Šta Vi mislite?
Smešan si kao bioskop.Ne mogu nista da ti kazem sto se tice rada veceg broja Muse istovremeno, sem sto znam da ih po niškim kladionicama ima upravo po vise komada jer daju sirovu snagu i nema sanse da omanu sa grejanjem. Mislis da ovi bi lanci kladionica kupovali Muse tek onako? Slabije, kupuju ove modele jer znaju (dobili su preporuke) da su pouzdani za grejanje i klasican srpski bizMismen kad nesto kupi, on to kupi za ceo zivot 😉.
Na fan1 potrosnja 600-650 W non stop bilo napolje 0 ili 15 c, ja tako drzim zbog brzine ventilatoraImam jedno pitanje, dali 2 kom muse više troše struje nego kada su sve 3 uključene? Kad uključim 2 kom onda one gađaju prilično tačno 20C, ali se mnogo čuju pa smatram da rade velikom snagom, a kada uključim sve 3 kom onda rade opuštenije pa smatram da sveukupno i manje troše,.ali tada ne održavaju tačno temperaturu mnogo šetaju i miruju dugo. Moj utisak je da sveukupno kada rade sve tri manje troše nego kada rade samo dve. Nemam one merače pa da pogledam to ali ako treba kupiću. Šta Vi mislite?
Na fan1 potrosnja 600-650 W non stop bilo napolje 0 ili 15 c, ja tako drzim zbog brzine ventilatora
Losa ti je logika. Po toj logici ce i 1 da trosi manje od 2.Po nekoj logici ce 2 ukljucene trositi manje od 3, na ovim prolecnim temperaturama sigurno. Jer ti i sam vidis da ti 2 odrzavaju maltene u stepen koliko si podesio, 3. ti je potpuno nepotrebna sada.
Na moju zalost, i da ne komentarisem nikad nista samo pracenjem mogu mnogo toga da zakljucim i shvatim.Tako da vi možete da komentarišete ovde do prekosutra i time apsolutno nikom ništa ne pomažete sem što samo pratite forum i gledate ko će šta da kaže kako bi samo terali kontru
Kod mene tako radi samo na fan 4 , fan 1 radi kao on off 600-650 w a izduv opada kako napolje pada temperatura.Meni na fan1 nikad nije ispod 1000w nebitno kako je napolje. na većoj brzini samo povećava potrošnju za po 100-200w. Ako je toplije, (preko 5 stepeni) drži konstantno oko 1000w, ako je hladnije i ispod nule ide opušteno do 1500-1600w. Imam skrinšot gde muse uredno ide i do 1800-1900w.
nece ni kod mene ,podeseno telefon i ruter na 2.4Ghz ,Da li Gree klima moze da se poveze na Gree+ aplikaciju,meni non stop izbacuje Adding faild!
- Postavi se odgovarajuća temp. za željeni offset, npr., 17c za offset 3c / 18c za offset 2c / 19c za offset 1c / 20c za offset 0c
-klima se ne isključuje daljinskim, već se kabel klime isključi sa napajanja
-posle nekog vremena, po slobodnom izboru(ko nema preča posla, može i da "ladi elektroniku 2-5min.) kabel klime se ponovo uključi
-displej na klimi se pri tome osvetli i prikaže onih, prethodno postavljenih 17/18/19/20c (naravno, zapamtila je)
-Sasvim opušteno uzme se daljinski i upiše kod (+ -, + -, + -) normalnom brzinom tipkanja
-ikone displeja blinknu jednom i pri tome se prikaže broj 1 (ili koji si vec offset izabrao)
Nisi lepo srocio reklamacionu izjavu. Navedi da na drugoj i trecoj brzini klima ne reaguje na zadatu temp vec da radi fiksno sa potrosnjom od 350w. Gde si kupio klimu? Ako je giga, bc, teh, win i slicno onda kod njih podnesi eeklamaciju koja ide preko nepo sistema.Kod mene tako radi samo na fan 4 , fan 1 radi kao on off 600-650 w a izduv opada kako napolje pada temperatura.
Reklamaciju nece da priznaju, kazu vidis klima greje i toje to
nece ni kod mene ,podeseno telefon i ruter na 2.4Ghz ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari