Primeti se. Ali, opet bi trebalo to da piše za svaki film, seriju, kao na Netflix-u.Pa primeti se valjda da li je neki film/serija u fhd ili 4k?
Ja sam ga sideload-ovao, skines apk za android tv sa neta i posaljes preko send files..ili neke druge appPozzz...kako da instaliram hbo max na amazon FS...hvala
Na mom 4K Max se aplikacija HBO Max vec nalazila medju ostalim aplikacijamaPozzz...kako da instaliram hbo max na amazon FS...hvala
Hvala hvalaJa sam ga sideload-ovao, skines apk za android tv sa neta i posaljes preko send files..ili neke druge app
Imam isti problem, sve radi normalno dok se ne pusti neki sadržaj, nema slike ni zvuka a prevod ide. Bilo kakva pomoć je dobrodošla?Jel neko probao apk na Samsung tabletu, 7.1.2 android je u pitanju. Aplikacija se pokreće bez problema, meni, pretraga i sve ostalo radi normalno dok se ne pusti neki sadržaj? Prilikom reprodukcije nema slike i zvuka, mogu samo da vidim titl i da premotavam ili pauziram video, ali je sve vreme crn ekran u pozadini.
Probao sam sa brisanjem keša i podataka, odjavom sa naloga, gašenjem i restartovanjem uređaja, preinstaliranjem aplikacije i nema nikakvih promena, uvek isto.
Neka pomoć ili savet? Hvala unapred
I kod mene isto tako na LG-ju, model iz 2020. a radi kao da sam je instalirao na EI Nis TV-u iz '74. Zato sve sto mogu gledam iz video kluba.Kako vam radi aplikacija na TV-u? Kod mene sve nekako zatrzava, sporo ucitava kao da je internet spor a imam 120mb/s dok na telefonu radi odlično. Dok netflix radi perfektno. Model TV-a je LG 55uj701v.
Hvala na odgovoru, valjda će vremenom proraditi normalno.I kod mene isto tako na LG-ju, model iz 2020. a radi kao da sam je instalirao na EI Nis TV-u iz '74. Zato sve sto mogu gledam iz video kluba.
Ja sam im pisao da uvedu to, nije mi jasno zbog čega nije uvedeno od samog starta, kad postoji na USA HBO Max-u.Mogli bi (trebali) i da uvedu - uskoro na hbo max, opciju i na samu aplikaciju.
Kao i uskoro odlazi.
Kao zatamnjena stakla, tamniji film u zivotu nisam gledao. Mozda ona epizoda GoTa ga šije ali ono je stvarno kanal.Kako li će Batman izgledati u streaming kvalitetu s obzirom da obiluje tamnim scenama.
Kako god da okreneš neće biti dobro. Mislim da tu jedino pomaže neki 4K Remux u kombinaciji sa Oledom.Kao zatamnjena stakla, tamniji film u zivotu nisam gledao. Mozda ona epizoda GoTa ga šije ali ono je stvarno kanal.
Tako snimljeno ili Dolby Vision radi posao?Kao zatamnjena stakla, tamniji film u zivotu nisam gledao. Mozda ona epizoda GoTa ga šije ali ono je stvarno kanal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari