Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slazem se, ali kolika ce biti razlika ako gledas 43" tv za 3m+ razdaljine..

Za prosecni 4K tv od recimo 42-3 inca realno trebas da sedis na metar ipo da bi video puni potencijal slike. Sve preko toga je isto kao HD.

За 4К седети од тв 1х дијагонале или 1,5х висине екрана.

Pomenuh TV kod brata... 40" Hisense FHD, a ja imam 40" 4K LG. Gledano sa slične udaljenosti itekako se vidi razlika na pravom 4K materijalu.

Da ako gledaš sa metar.

Manje od dva. Realno, puno ljudi ima takav setup.

Uf zabagova mi sad i otvori americki katalog.. Mnogo ozbiljnija prica od ovog sto nude nama

Jel neko probao apk na Samsung tabletu, 7.1.2 android je u pitanju. Aplikacija se pokreće bez problema, meni, pretraga i sve ostalo radi normalno dok se ne pusti neki sadržaj? Prilikom reprodukcije nema slike i zvuka, mogu samo da vidim titl i da premotavam ili pauziram video, ali je sve vreme crn ekran u pozadini.
Probao sam sa brisanjem keša i podataka, odjavom sa naloga, gašenjem i restartovanjem uređaja, preinstaliranjem aplikacije i nema nikakvih promena, uvek isto.
Neka pomoć ili savet? Hvala unapred
Imam isti problem, sve radi normalno dok se ne pusti neki sadržaj, nema slike ni zvuka a prevod ide. Bilo kakva pomoć je dobrodošla?

Kako vam radi aplikacija na TV-u? Kod mene sve nekako zatrzava, sporo ucitava kao da je internet spor a imam 120mb/s dok na telefonu radi odlično. Dok netflix radi perfektno. Model TV-a je LG 55uj701v.

Kako vam radi aplikacija na TV-u? Kod mene sve nekako zatrzava, sporo ucitava kao da je internet spor a imam 120mb/s dok na telefonu radi odlično. Dok netflix radi perfektno. Model TV-a je LG 55uj701v.
I kod mene isto tako na LG-ju, model iz 2020. a radi kao da sam je instalirao na EI Nis TV-u iz '74. Zato sve sto mogu gledam iz video kluba.

После спајања фирми очекује се и спајање платформи хбо макс и дискавери+.

I kod mene isto tako na LG-ju, model iz 2020. a radi kao da sam je instalirao na EI Nis TV-u iz '74. Zato sve sto mogu gledam iz video kluba.
Hvala na odgovoru, valjda će vremenom proraditi normalno.

Amerikanci ga najaviše.

nlkrvgcn2vs81.jpg

Kako li će Batman izgledati u streaming kvalitetu s obzirom da obiluje tamnim scenama.

Biće i kod nas Betmen, Poljska ima skoro identičan sadržaj kao i mi, možda i skroz isti:

Nemojte da se brinete što ovi naši još nisu stavili jer oni pojma nemaju, čak nisu ni znali da Disney content odlazi sa striminga jedan dan pre samog brisanja...

Kao što je i rečeno 45 dana nakon bioskopske premijere:
Screenshot_20220411-153856~2.png

Da li neko ima problem sa placanjem HBO? Meni danas mesecna naplata dosla na red, vezao sa dinarskim racunom kombank, stigla poruka da je 4,66 naplaceno ali na Ebankingu nista nije skinuto ni rezervisano?

Mogli bi (trebali) i da uvedu - uskoro na hbo max, opciju i na samu aplikaciju.
Kao i uskoro odlazi.
Ja sam im pisao da uvedu to, nije mi jasno zbog čega nije uvedeno od samog starta, kad postoji na USA HBO Max-u.

Kao zatamnjena stakla, tamniji film u zivotu nisam gledao. Mozda ona epizoda GoTa ga šije ali ono je stvarno kanal.
Kako god da okreneš neće biti dobro. Mislim da tu jedino pomaže neki 4K Remux u kombinaciji sa Oledom.

Ne bih znao u bioskopu gledao, ne mogu da procenim.

Patisona sam i ja kleo pa onda odgledao par ozbiljnijih filmova sa njim i odličan je. A u filmu se pojavljuje 10minuta tako da...Zato je Zoi Krawic mackica tu.

Ok ako je i u bioskopu nativno taman biće onda još tamniji kad ga DV "doFati"🤣

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno