Ovde mislis? Tu nista ne mogu da aktiviram, piše da nije servis za prevode instaliran?!?odeš u osd meni pa subtitle settings i tamo možeš ručno odabrati titl ali trebao bi povući automatski,meni povlači iako je na androidu
Ovo se i meni desilo.Za sada sta sam primetio od bagova/losih stvari:
-Nekad iz nekog razloga vrati na neku raniju epizodu umesto da pusti sledecu
ako imaš hbomax preko yettela (telenora) onda iz njihove mobilne aplikacije gde ti je aktivna usluga hbomax upišeš kod
Ja sam probao malopre i kada na "Sign in with provider" dobijem kod koji upisem u https://activate.hbomax.com/ . Nakon upisivanja koda sa TV preusmeri mi browser na:Kada sam aktivirao na LG TV-u, pisala je adresa gde treba ukucati kod, a sledeći korak je mail adresa i pass.
Ovo je adresa https://activate.hbomax.com/
Možda nešto slično ima i za Xbox.
Kada sam aktivirao tog prvog dana, nije bila moguća aktivacija preko provajdera, već sam išao na direktnu prijavu na nalog. Na toj adresi sam ukucao kod koji se pojavio na TV-u, pa onda na sledećoj stranici mail adresu i pass i to je to.Ja sam probao malopre i kada na "Sign in with provider" dobijem kod koji upisem u https://activate.hbomax.com/ . Nakon upisivanja koda sa TV preusmeri mi browser na:
Pogledajte prilog 337894
Jel tu treba da upisem kod koji imam u Yettel > Aktivne aplikacije? Ako da, kada upisem kod dobijem error:
Pogledajte prilog 337895
Gluposti...
Nista te ne razumemKada sam aktivirao tog prvog dana, nije bila moguća aktivacija preko provajdera, već sam išao na direktnu prijavu na nalog. Na toj adresi sam ukucao kod koji se pojavio na TV-u, pa onda na sledećoj stranici mail adresu i pass i to je to.
probaj sa drugim vpn-om,većina ih ima trial ili period u kojem možeš otkazati, ne radi sa svakim,neki ne rade sa hbo max-om ako nisu premium odnosno plaćeni itd.Izgleda da sam se prerano radovao. VPN ne radi na Android TV-u, i nemoguće je gledati USA ili drugi sadržaj.
Bar ne na velikom ekranu.
Razočaran. Odo da otkažem pretplatu.
Ja sam probao ovo na firesticku, probacu kasnije i na TCL sa AndroidTv pa javljam.Ne znam šta ti nije jasno?! Kada pokušam da se logujem preko TV-a, izlazi mi kod i adresa gde preko browsera na kompu ukucavam taj kod. Nakon toga mi u browseru traži da ukucam e-mail adresu i pass od HBO naloga. Pošto to uradim, automatski se pokreće HBO Max na TV-u.
A možda se nismo razumeli?! Ja pričam o LG TV-u 🤔
Ne znam kako je na drugim modelima.
Ja sam uzeo neki ExpressVPN 7day trail i radi normalno na Andorid TV. USA NY server.
Probaj da menjaš lokaciju
probaj sa drugim vpn-om,većina ih ima trial ili period u kojem možeš otkazati, ne radi sa svakim,neki ne rade sa hbo max-om ako nisu premium odnosno plaćeni itd.
ja sam jučer probao isto sa proton free verzijom i ne ide, preko čega si uspio? browsera?Ja sam probao protonvpn i to free verziju i uspeo sam da otvorim US i holandski sadrzaj. Inace jel mi se cini ili je kod njih jeftinija pretplata*** siromsiji su od nas
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari